Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Een paar dingen die je niet wist Hostwinds aangeboden Uitgelichte afbeelding

Een paar dingen die je niet wist Hostwinds aangeboden

door: Allison Montgomery  /  augustus 21, 2015


We hebben geweldig nieuws voor al onze huidige en toekomstige klanten! Dat nieuws is de toevoeging van nieuwe functies die klanten in staat stellen hun rekeningen te beheren met veel meer gemak. Bij Hostwindsstreven we er constant naar om een leider te zijn in de technologische vooruitgang van de webhostingwereld, dus we hopen dat onze nieuw toegevoegde functies precies dat doen.

We zijn verheugd om nu cacti-grafieken en de functie te bieden om uw dedicated server of VPS opnieuw in te stellen.Laten we dus een rondleiding maken door de functies te krijgen.

Stap 1: Ga naar https://www.hostwinds.com/ en in de rechterbovenhoek van de pagina, Klik op "Client login" en log in met behulp van uw clientinformatie.

Stap 2: Zodra u zich aanmeldt, ziet u een limoengroene balk met de opties, "Home", "Services", "Domains", "Facturering", "Ondersteuning", "Open Ticket", "Affiliates" en "Extra's". Klik op "Services".

Stap 3: Zodra u op "Services" klikt, verschijnt een donkergroen vervolgkeuzemenu hieronder met de opties, "My Services", "Nieuwe Services bestellen", "Extra Services bestellen" en "View Beschikbare Addons". Klik op "MIJN DIENSTEN".

Stap 4: Zodra u klikt, "MIJN DIENSTEN", wordt u naar een pagina geleid waarop uw producten en services worden vermeld Hostwinds. Aan het einde van elk product of elke service staat een blauwe knop met de tekst: "Bekijk details", klikt u op die knop op het product of de dienst van uw keuze.

Stap 5: Zodra u klikt, "Bekijk details", u ziet een menubalk met de acties, "Informatie", "Uw wachtwoord wijzigen", "Addons" en "Management Actions". Klik op "Management Actions".

Stap 6: Er verschijnt een vervolgkeuzemenu en Klik op "Management".

Stap 7: Als je eenmaal Klik op "Management", U wordt naar een pagina gebracht met verschillende functies en informatie over uw product of service. Bovendien is de knop voor het resetten van uw VPS of dedicated server.

Wanneer u naar de onderkant van diezelfde pagina scrolt, ziet u, afhankelijk van uw product of dienst, cacti-grafieken die u dingen laten zien zoals ikinkomend en uitgaand verkeer voor uw site,

Geheugengebruik

en Gemiddelde laadtijd

Om uw dedicated server opnieuw op te starten, voltooi stap 1 t / m 4, zoals hierboven vermeld, maar kies "Bekijk details" Voor de dedicated server wilt u opnieuw opstarten.U ziet opnieuw de menubalk met de acties "Informatie", "Wijzig uw wachtwoord", "Addons" en "Management Actions". Klik op "Informatie".

Zodra u klikt "Informatie," Blader naar de onderkant van het scherm, waar u een CACTI-grafiek ziet met een knop erboven, zegt, "Start opnieuw op." Klik op "Reboot", " En in een oogwenk wordt uw dedicated server opnieuw opgestart.

Deze nieuw toegevoegde functies helpen u enorm met het beheer van uw website of server efficiënter.Maar als altijd, als u ooit extra hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Wij zijn altijd hier om u te dienen.

Geschreven door Allison Montgomery  /  augustus 21, 2015