Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds accepteert nu Alipay voor aankopen uit China Uitgelichte afbeelding

Hostwinds accepteert nu Alipay voor aankopen uit China

door: Hostwinds Team  /  mei 25, 2018


Hostwinds is altijd op zoek naar manieren om onze klanten beter van dienst te zijn, en vandaag zijn we opgewonden om iets voor al onze klanten in China aan te kondigen ... U hebt nu Alipay als betalingsoptie voor een van onze diensten!

Wat is Alipay?

China is wereldleider op het gebied van mobiele betalingen van derden, met alles van verfijnde eetgelegenheden tot de kleinste verkopers. Alipay, van Alibaba en gelieerd bedrijf Ant Financial, is verreweg een van de meest populaire platforms die aan kracht winnen.

Waarom houden consumenten in China van Alipay?

Veel websites accepteren nu Alipay (sommige bieden het zelfs als de enige optie). Escrow Service-apps zoals Taobao en Tmail laten gebruikers Alipay gebruiken. En het aantal bedrijven dat in-store-aankopen met Alipay mogelijk maakt, groeit ook, ook.

Chinese consumenten houden van Alipay, niet alleen voor het maken van aankopen.Wat is het waar ze van houden van Alipay?Er zijn eigenlijk veel dingen waarvoor het wordt gebruikt, inclusief:

  • Geld overboeken tussen verschillende Alipay-accounts
  • Geld overbrengen naar bankrekeningen (en transfers duren slechts een paar uur)
  • Voeg tijd toe aan de zendtijd van mobiele telefoons
  • Betaal rekeningen van nutsvoorzieningen en creditcards zonder extra kosten
  • Controleer het saldo op de bankrekening

Er zijn eigenlijk meer dan 500 miljoen geregistreerde Alipay-gebruikers vanaf dit schrijven.Met zoveel Chinese consumenten graan op Alipay, het is geen verrassing dat zoveel bedrijven wereldwijd zich aanpassen en beginnen te accepteren als een formele betalingsoptie.

En hostwinds is geen uitzondering.We streven ernaar om de curve voor te blijven en onze klanten elke optie te geven en mogelijk te profiteren.Dus voor onze klanten in China, bieden we graag het vermogen om iets te gebruiken waar ze van houden en al gebruiken.

Wist je dat we accepteer ook Bitcoin en veel verschillende digitale valuta's?Is er geen betalingsoptie beschikbaar die u tegenhoudt van het proberen van hostwinds?Laat het ons weten in de opmerkingen of door contact met ons op te nemen, zodat we erin kunnen kijken!

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 25, 2018