Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds krijgt Editor's Choice Award voor VPS-hosting! Uitgelichte afbeelding

Hostwinds krijgt Editor's Choice Award voor VPS-hosting!

door: Bryon Turcotte  /  November 4, 2014


Hostwinds ontving de November 2014 Editor's Choice Award voor Beste VPS-hosting van FindMyHost.com!

De FMH Website staat dat "Webhosts die de FindMyHost Editors 'Choice Award zijn eerlijk, betrouwbaar, en Excel in alle gebieden - de belangrijkste technische ondersteuning.

Deze webhosts zijn de moeite waard om te onderzoeken voor je volgende webhostingervaring."

FindMyHost gaat door om te zeggen dat "_Editors 'Choice Winners zijn uitgekozen voor excellend in verschillende gebieden van webhosting ... verwacht een soepele en professionele relatie. "

Zoals de Hostwinds website legt uit: "Onze webhostingoplossingen zijn gericht op klanten die meer nodig hebben dan alleen normale webhosting.We begrijpen dat u en uw zakelijke medewerkers afhankelijk zijn van snelheid en betrouwbaarheid.Daarom geven we onze klanten een geweldig deel van de totale serverbronnen. "

Het personeel van Hostwinds is verheugd om dit te ontvangen eer en gaat al vooruit om hun dagelijkse prestaties, klantenservice en technische ondersteuning te verbeteren om hun klanten continu en dienen efficiënt en effectief te voorzien. Hostwinds werkt niet alleen moeilijk om de Beste VPS-webhost maar streeft ernaar om al hun klanten te voorzien Oplossingen van topkwaliteit - wat hun specifieke behoeften ook zouden zijn.

Nog een keer, Hostwinds Zou graag hun dank willen sturen aan alle gelovigen die deze gunning mogelijk maakten!

Geschreven door Bryon Turcotte  /  November 4, 2014