Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds lanceert nieuwe website Uitgelichte afbeelding

Hostwinds lanceert nieuwe website

door: Bryon Turcotte  /  November 22, 2013


Persbericht:

22 november 2012 - Tulsa, OK, VS. - Hostwinds, LLC., Een leider in betaalbare en betrouwbare en betrouwbare website-hostingdiensten, kondigt de lancering van hun nieuwe website aan, die eenvoudige, duidelijke navigatie en een veelheid aan diensten aanbiedingen biedt voor particulieren, kleine bedrijven en grote ondernemingsklanten.

Hostwinds is altijd trots geweest op het aanbieden van de hoogste standaard in klantenservice en producten die op zichzelf staan als een van de nieuwste en meest geavanceerde in de branche. Op de Hostwinds-website kunnen geïnteresseerde partijen snel hun groeiende lijst met producten bekijken, waaronder Shared Server Hosting, VPS (Virtual Private Servers), Cloud Server Hosting en goedkope Dedicated Servers.

Hostwinds-servers zijn bij elkaar geplaatst - ze bevinden zich in het Infomart Datacenter in Dallas, Texas - dat voorziet in alle serveronderhoudsbehoeften terwijl het ook concurrerend blijft en enkele van de beste webservers op de huidige markt biedt.

Met de website van de hostwinds kunnen klanten interactieve functies gebruiken om hen te helpen oplossingen te ontwerpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Ze kunnen vervolgens verbinding maken met een vertegenwoordiger van hostwinds, de oplossing bevestigen en in een kwestie van minuten worden geconfigureerd.

Bezoek de nieuw Hostwinds-website op www.hostwinds.com.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  November 22, 2013