Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


HP Survey zegt dat velen geen goede netwerkbeveiliging hebben Uitgelichte afbeelding

HP Survey zegt dat velen geen goede netwerkbeveiliging hebben

door: Bryon Turcotte  /  augustus 29, 2014


Een branchestudie uitgevoerd door Hewlett-Packard Vond dat de interne beveiligingsbedreigingen die door "_many-organisaties zijn gevoeld" worden genomen "_As serieus als ze zouden moeten", "volgens een recent artikel gepubliceerd op de EWeek-website. De artikel geeft aan dat volgens HP's NIEUWE "_STAAT VAN DE NETWERKBEVEILIGHEIDSURENING_" Een grote financiële investering voor beveiliging garandeert niet dat "_AN Enterprise eigenlijk veiliger is." Volgens de Hewlett Packard-enquête, ongeveer 70% van alle netwerkaanvallen van systemen die warengeïnfecteerd met "_some vorm van malware_," de artikel staten.

Jennifer Ellard, directeur netwerkbeveiliging productmarketing voor Hewlett Packard's Enterprise Security-producten, werd geciteerd in de artikel zeggen: "Dit betekent dat zakelijke netwerken in veel gevallen al met malware zijn geïnfecteerd." Ze zei in de artikel Dat hoewel veel organisaties '_already geïnfecteerd' zijn, "brengt ze tijd door en investeren in middelen die proberen te" _prevent indringing._ "de verslag doen van Voegde eraan toe dat volgens Ellard een behoefte is aan "_help-organisaties die niet alleen intrusion_" blokkeren, maar de infecties verhelpen.Volgens het artikel is dit niet alleen "_increase hun beveiligingshouding_" maar "_better Optimile Network Bandbreedth_", volgens de artikel.

De enquête gevonden, volgens de opmerkingen van Ellard vermeld in de artikel, dat 71 procent van degenen die op de enquête reageerden, zei: "ze zijn erg bezig met externe bedreigingen \, "maar slechts 46 procent van de onderzochte vertoonde" _strong zorg voor interne bedreigingen_ ". Veel van de enquêtesultaten"gevalideerde zorgen dat HP had gehoord van zijn klanten_ "volgens de verslag doen van, maar ze vonden enkele van de opmerkingen "_surprising. "Ellard ging door in de artikel zeggen, "Het was interessant om te zien dat bedrijven die meer uitgeven aan netwerkbeveiliging meer problemen zien dan bedrijven die minder uitgeven. "Ze verduidelijkte in de verslag doen van Dat de studie toont, het belangrijkste, dat ondernemingen moeten zorgen dat ze zijn "budgetten voor netwerkbeveiliging besteden aan de juiste dingen. "Ellard zei:"Een gelaagde benadering van veiligheid is erg belangrijk omdat hackers savevier krijgen en het is onvermijdelijk dat sommige bedreigingen het netwerk zullen doordringen."

Lees meer over deze enquête in zijn geheel artikel Bij EWeek en lees meer over wat organisaties zouden moeten doen om zichzelf tegen schade te beschermen.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  augustus 29, 2014