Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Lighthouse Security Group Gekocht door IBM Uitgelichte afbeelding

Lighthouse Security Group Gekocht door IBM

door: Bryon Turcotte  /  augustus 12, 2014


Volgens een recent artikel gepubliceerd op de ZDNET-website, met cloud-gehoste beveiligingsprovider Lighthouse Security Group is verworven door Computer Industry Giant IBM. De artikel Geeft aan dat vuurtorencomputerdiensten, "_A lang IBM Partner_, "is het moederbedrijf van deze nieuwe acquisitie. Lighthouse's" _signature platform_ "bekend als" _gateway_ "beschermt" _Identiteit en gegevens in IT-omgevingen waar bedrijfsinformatie in toenemende mate in de cloud wordt opgeslagen en toegankelijk is via mobiele apparaten: "Volgens de verslag doen van. De details en de financiële schets van deze acquisitie zijn nog niet bekendgemaakt, maar volgens ZDNet, dit is de tweede grote deal "in de identiteits- en toegangsbeheerruimte_" IBM heeft gemaakt in enkele weken.

De artikel stelt dat deze deal volgt "de aankoop van Crossideas eind juli \." De_ verslag doen van merkt op dat IBM van plan is om de ondernemingen van vuurtoren en crossideas te "_integreren met IBM's huidige IAM-aanbod._" Het is hun doel om een "_full-suite van identiteitsgerichtheid te produceren veiligheid software en diensten." De artikel Staat dat volgens de financiële rapporten die door Gartner, de American "_information Technology Research and Advisory Firm_ hebben uitgebracht,", hebben vastgesteld dat "_ibm de derde grootste leverancier van beveiligingssoftware is geworden, achter Symantec en McAfee, met zijn inkomsten op 20 procentOver-jaar in 2013 tot $ 1,14 miljard._ "

De algemene manager van IBM Beveiligingsdiensten, Kris Lovejoy, is geciteerd in de artikel zeggen, "Bedrijfsmodellen evolueren snel naarmate werknemers meer van hun werk offsite doen. Het beschermen van deze gegevens en wie er toegang toe heeft, is een uitdaging geworden en kost onze klanten tijd en geld. Met deze overname biedt IBM een uniek aanbod voor identiteits- en toegangsbeheer dat bewezen software en analytische technologie combineert met deskundige beheerde services die het bedrijven gemakkelijk maken om de complexiteit van veiligheid in deze nieuwe digitale wereld."

Lees meer over deze grote acquisitie in volle ZDNet-artikel en leer hoe IBM neemt stappen om een meer geamplificeerde aanwezigheid in technologie te worden.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  augustus 12, 2014