Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Beveiligingsprognose 2014 niet goed, zegt Cisco Uitgelichte afbeelding

Beveiligingsprognose 2014 niet goed, zegt Cisco

door: Bryon Turcotte  /  januari- 16, 2014


In hun jaarlijkse beveiligingsrapport voorspelde onderzoekers uit de fabrikant Cisco Cisco van de netwerkapparatuur onlangs een onheilspellende beveiligingsvoorspelling voor 2014, wat suggereert dat de recente veiligheidsbreuk op Doelwit was slechts het begin van meer aanvallen in de toekomst, aldus een artikel gepubliceerd door ZDNet. Het rapport geeft aan dat "Een GAP_ "is de afgelopen jaren verschenen, het creëren van moeilijkheden voor" _skilled security professionals_ "om de" _bexteitiële groei voor mobiele en cloudtechnologieën te beheren. " Cisco-rapporten, volgens de artikel, dat deze kloof aanvallers 'onvoorstelbare kansen."

De huidige stroom van nieuwsverhalen met betrekking tot beveiliging en de constante rapporten van "_wide-schaal aanvallen_" gelanceerd op Doelwit En andere retailers schetsen de realiteit aan dat de wereld kan worden geconfronteerd met "ongekende groei voor geavanceerde kwaadwillende kwaadwillende aanvallen In het komende jaar_: "Volgens de artikel. Er zijn verschillende "_contributing-factoren" vermeld in het Cisco-rapport dat doorheen moet worden gezeefd om te zien hoe alles op de toekomst moet worden voorbereid, volgens de artikel. John N. Stewart, Cisco's Senior Vice President en Chief Security Officer voor Dreiging Respons Intelligence and Development, spraken over het verslag van hun onderzoeker in het artikel door te zeggen dat de verzamelde observaties "_paint a grim ficture_" over wat de toekomst is.

Stewart werd geciteerd in de artikel Zeggen: "_ Om te beschermen tegen al deze mogelijke aanvallen waarlijk, moeten verdedigers de aanvallers, hun motivaties en hun methoden - vóór, tijdens en na een aanval._ "

Lees meer details over Cisco's observaties en hoe ze schetsen hoe we ons moeten voorbereiden op een voorspelde stormachtige 2014 in de volledig ZDNet-artikel.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  januari- 16, 2014