Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


3 eenvoudige tekenen dat u uw shared webhostingplan bent ontgroeid Uitgelichte afbeelding

3 eenvoudige tekenen dat u uw shared webhostingplan bent ontgroeid

door: Hostwinds Team  /  januari- 4, 2017


… En hoe het uw bedrijf kan beïnvloeden

Wanneer u uw website voor het eerst online plaatst, is de kans dat u een goedkoop hostingplan hebt gekozen dat hoogstwaarschijnlijk een gedeeld hostingplan is.Gedeelde hosting van een goede provider krijgt je een goede knal voor je geld.Maar zoals uw site groeit, is het misschien niet goed genoeg.En als uw site voor zaken is, vooral als u iets online verkoopt, wilt u waarschijnlijk een upgrade overwegen.

Hier zijn slechts een paar dingen om naar te kijken ... Als u ziet dat dit een van dit voor u van toepassing is, is het tijd om naar te kijken toegewijde hosting. Zelfs verhuizen naar een virtuele privéserver kan helpen, die vaak wordt gebruikt om gedeelde hosting en de sprong naar dedicated te overbruggen.

Het laden van uw website duurt te lang

Hoe snel uw site-ladingen kritisch zijn, vanuit het perspectief van de gebruiker, en het komt zelfs in het spel Google scoort Uw site in zoekresultaten.Ze hebben een tijdje in laadsnelheid factor.Toch wordt het alleen belangrijker met de dramatische toename van mobiele zoekopdrachten.

Er zijn talloze redenen waarom uw site traag kan werken en veel dingen dat kan het versnellen.Maar veel van die dingen zullen de tijd nemen en iemand die ervaring heeft met het identificeren van wat de houding is.Als je met behulp van WordPress, het kan zo simpel zijn als het verwijderen van die groeiende verzameling plug-ins die je niet eens gebruikt of waarschijnlijk niet nodig hebt.Als u een hostwinds-client bent en hulp nodig hebt bij het identificeren van de oorzaak van langzame laadtijden, neem dan contact op en kunnen we u helpen achter te komen wat het is.

Er zijn ook veel tools beschikbaar om te bepalen of uw site te traag wordt geladen, waaronder:

Als u ontdekt dat uw site niet volledig is met de laadsnelheid en u bent op gedeelde hosting, kan het een teken zijn dat u uw gedeelde hostingplan hebt ontgroeid en moet upgraden naar dedicated hosting of zelfs een virtuele privéserver.

Drukke tijden = slechte prestaties

Merkt u in tijden een schijnbare afname van de snelheid wanneer uw site veel bezoekers krijgt?Met gedeelde hosting worden essentiële bronnen die uw site besturen, gedeeld met andere gebruikers op dezelfde server.Jullie delen allemaal dezelfde hoeveelheid RAM en CPU.Dus het feit is wanneer uw site bezig is met shoppers die een deal proberen te haken, kunt u eenvoudigweg geen middelen gebruiken om het extra verkeer te ondersteunen.

Met dedicated hosting bent u de enige op de server en zijn alle bronnen voor u en alleen u.Natuurlijk, het kan nu meer kosten, maar bekijk hoeveel je op de lange termijn verliest met geërgerde klanten springschip wanneer ze gedwongen worden om te zitten en in het winkelwagentje te wachten.

Software- en systeemvereisten

Er kan het punt komen wanneer u software of iets nodig hebt dat niet beschikbaar is of is toegestaan op uw gedeelde hosting.U hebt bijvoorbeeld mogelijk de nieuwste versie van PHP nodig om uw CRM-software uit te voeren, maar uw host niet gebruikt die versie.Op een dedicated server is dat geen probleem.Maar je zult het moeten zuigen en een andere software vinden als je gedeelde hosting die versie van PHP niet aanbiedt.

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 4, 2017