Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Een uitsplitsing van Load Balancers & Hostwinds 'LBaaS (Load Balancer as a Service) Pt. 1 Uitgelichte afbeelding

Een uitsplitsing van Load Balancers & Hostwinds 'LBaaS (Load Balancer as a Service) Pt. 1

door: Hostwinds Team  /  November 8, 2018


Load balancer antropomorfized = hostwinds 'Office Manager

Herinnert iemand anders zich geduldig op te hebben gewacht? minuten Voor een website om terug te laden in de dag?De cursieve "minuten" illustreert perfect hoe bevoorrecht WIJ Cyberspace-consumenten zijn in deze tijd en leeftijd.Momenteel is onze responstijd van de website in wezen helemaal geen tijd.Hoe denk je dat je zou reageren als je op deze manier moest pauzeren elke keer dat Google is geladen?

We hoeven niet te doen alsof een enkele van ons geen grote ader op ons voorhoofd zou laten groeien, waarvoor dit gebeurde na jaren van vlekkeloze en doelmatige internetdienst.We hebben het geluk om toegang te hebben tot een grenzeloze reeks informatie in seconden, en laten we het tegenkomen, we vertrouwen sterk op reagerende netwerken en websites.

Hoe gebeurde dit?Een van mijn favoriete schrijvers, Mike Dooley, zegt: "De 'How's zijn het domein van het universum."Cool, ik ben het daarmee eens ... dus we zijn hier klaar.We hoeven niet te weten hoe.Ik maak maar een grapje!Hoewel ik het eens met Mike Dooley's (nep-woord nadert in deze dreigende toekomst ... aka nu :) Wisdomagical Words, laten we krediet geven waar het krediet verschuldigd is en een virtueel apparaat dat verantwoordelijk is voor een deel van onze aangename internetervaring ... * Gastp * ... deMighty load balancer.

Wat is een Load Balancer?

De naam van een load balancer legt haar functie goed uit.Het saldi de ladingen van verzoeken om internet gebruikers per seconde naar servers. Een load-balancer is een handig hulpmiddel dat de toestroom van netwerkverkeer tussen verschillende servers verspreidt.

Waar is een Load Balancer voor?

Load balancers circuleren internetverkeer via meerdere servers binnen een serverpool (ook bekend als een serverboerderij), zodat één server niet belast wordt of overweldigd is met internetverkeer.

Als een load-balancer zou zijn ($ 10 Word Coming Up ... Get EXTITEIT!) Anthropomorfized zou hostwinds Seattle's Office Mom, AKA Paige, AKA zijn, onze fantastische Office Manager, die de uitgebreide hoeveelheden werkzaamheden nodig hebbenverschillende werknemers.Als Paige al dat werk moest doen, zou ze worden verbrand ... gewoon een grapje.Paige is een baas-vrouw superheld, dus ze is de ($ 7 Word Naderying) -interie in dit geval ... maar je krijgt het punt.We weten niet wat we zouden doen zonder jou, Paige!

Evenzo zijn load balancers de reden waarom de glanzende webtoepassingen die we zien goed uitvoeren.Dit is geweldig omdat, zelfs als één server crasht, je website ook niet crasht.De distributie van gegevens in de serverboerderij maakt het zeker.Aldus maken load balancers websites stabiel en betrouwbaarder.Gedurende hun bestaan hebben de load balancers geavanceerd geavanceerd om te helpen met de beveiliging van Web Application Uiteindelijk.

P.s.Paige heeft me net geïnformeerd dat de "moeder" in "Office Mom" staat voor "MAGIC MAGIC".I. KON NIET.Mee eens.Meer.Dat is lieverd!

Een ander visueel dat in de zin komt wanneer het denken aan het load balancerende algoritme is een achterlijke trechter. Het kleinste deel van de trechter is de groep van verzoeken die naar een server zijn verzonden. Deze verzoeken worden gekanaliseerd in een uitbreidingsbassin van servers. De servers verdelen dergelijke vragen onderling op een berekende manier.

Load Balancer: Laten we het breken

Hier is een beetje load balancer-vocabulaire dat zal helpen wanneer u gebruik maakt van de LBAA's van hostwinds (Load Balancer als een service):

We raakten eerder op serverpools, maar om te recaperen, een zwembad is de competitie van servers die klaar zijn om inkomende of uitgaande aanvragen van internetgebruikers te accepteren.

Een ander onmisbaar deel van het hele load-balancer-ontwerp is de leden van het zwembad.Leden zijn slechts servers uitgerust met een poort.Load Balancer-managers kunnen in deze havens luisteren door te gebruiken wat bekend staat als ... Nou ... "Luisteraars."Die term konden legitiem niet duidelijker zijn.Ik hou van wanneer dat gebeurt!

Meer Load Balancer Jargon: Gezondheidsmonitors.Gezondheidsmonitoren houden elk lid nauwlettend in de gaten en beschermt het delicate saldo van de circulatie van de gegevens in de serverboerderij.U kunt een gezondheidsmonitor bedenken als de eerstelijnsarts van de server, verantwoordelijk voor het controleren van zijn algehele welzijn en capaciteit om internetvervoer te accepteren.

Tip om uw begrip van load balancing verder te vergroten: onderzoek de diverse methoden en algoritmen voor load balancing.

Bijna alles wat je moet weten over Hostwinds 'Lbaas (zie deel 2 voor de rest!)

Hostwinds 'ZEER EIGEN LOAD BALANCERS AS SERVICE (LBAAS) is een loadbalanceringssysteem dat onze klanten gemakkelijk toegang geeft tot load balancing management tools.Het is alsof er een mini-paige is (een andere SHOUTOUT naar Paige, Hostwinds 'Office Mom ... Woo!) In het Hostwinds Cloud Portal, al uw internetverkeer innemen en het op een georganiseerde manier naar Mini Hostwinds-medewerkers passeren.Boom, al dat verkeer wordt efficiënt verspreid naar meerdere servers.Ik wou dat er een kleine pocketversie van Paige was die ik overal mee zou kunnen brengen omdat ze zo behulpzaam en vriendelijk is!

Ik zou het geluk hebben om een pocketversie van elke hostwinds-medewerker te hebben.Nu ik erover nadenk ... dat zou zo geweldig zijn.Een band van kleine technische genieën / grappige liefjes daar in mijn zak ... Epic!Dat was een achtbaan van een tangent.Laten we eens kijken of ik het nog meer kan slepen ... Hmm, mijn Pocket Front-Line Support Team kan technisch advies en willekeurige feiten in mijn gehoor fluisteren op elk gewenst moment dat ik ... Hehehehe ... Ik stop daar.

Hoe Hostwinds LBaaS u helpt

Een woord om te beschrijven hoe Hostwinds LBaaS u helpt: optimalisatie.Sommige servers zijn onvermijdelijk zwaar met netwerkgegevens, en anderen zijn licht als een veer.Load Ealancing Services (onmiskenbare schaamteloze plug :) zoals hostwinds 'Lbaas optimaliseren netwerkverbindingen en website-uitvoeringen door peper op internetverkeer naar een collectief van servers.

Load Balancing in de Hostwinds Cloud Portal

Krijg een lading van dit! Whoa, die woordspeling was minder dan perfect, maar ik accepteer toch een medelijden lachen of applaus.Awww, Dank u, Bedankt.Oké, mensen, je kunt stoppen met juichen en juichen ... Oh wauw, een staande ovatie?!Je bent zo lief voor mij!Ik dwaal af.Laten we dit nog een keer proberen ... Krijg een LOOOOOOAAAD hiervan: u kunt load balancers instellen via Hostwinds 'Cloud Portal.Volg deze instructies om meer balans te maken dan een yin-yang bezit.

1. Log in op uw Hostwinds-klantaccount door naar https://clients.hostwinds.com/clientarea.php.

2. Klik op de link "Cloudportal" in de vervolgkeuzelijst "Cloudbeheer" op de babyblauwe navigatiebalk aan de bovenkant van het clientgebied.

3. Zoek het vervolgkeuzelijst "Network" in de witte navigatiebalk boven aan de cloudportal en klik op de link "Load balancers".

Maak een Load Balancer

Als u een geheel nieuwe load balancer wilt opzetten, doet u het volgende:

1. Klik op de knop Groene "Maak" met het schattige kleine ruimteschippictogram >> Klik op de link "Load balancer" onder de onderkant van het menu dat daalt.

2. Zodra u hebt besloten op een geschikte naam, datacenterlocatie, verkeersregel (en) en backend server (s), drukt u op de groene "Load Balancer" -knop rechtsonder.

SPOILER ALERT: We zullen een metaforische pincode plaatsen in de vervolgkeuzelijst "Geavanceerde opties" totdat deel 2 van deze blogreeks.Dit is het gebied waar u een gezondheidsmonitor en een luisteraar aan uw load balancer kunt toevoegen.

3. Klik op de knop "Een load balancer toevoegen" rechtsonder op de pagina.Je load balancer is helemaal klaar.Let op het IP-adres dat is gekoppeld aan uw nieuwe load-balancer, naast de locatie van de load balancer en -status die nu verschijnen op de pagina Load Balancer Solution.

Bekijk en / of bewerk Load Balancer-informatie

Zodra u naar uw Load Balancer Solution-pagina kijkt, volgt u deze instructies om load balancer-items te beheren of te bewerken:

1. Klik op de vervolgkeuzelijst "Acties" rechts van uw bestaande load-balancer >> Klik op de optie "Bekijk / bewerken" om uw Load Balancer-informatie te bekijken / bewerken.

2. U kunt bestaande verkeersregels bewerken of nieuwe toevoegen door op de knop "Bewerken" te klikken in de sectie "Verkeersregels".U kunt zelfs de poorten instellen waarnaar u de verkeersregels toepast nadat u deze sectie hebt uitgebreid (door op die magische bewerkingsknop te klikken).

3. Zorg er ook voor dat uw nieuwe load-balancer is ingeschakeld.De groene schakelaar geeft dit aan de rechterkant van uw servernaam in het gedeelte "Backend servers" nadat u op de knop Zilver Bewerken hebt geklikt.U hebt de mogelijkheid om dit in- en uitschakelen om de load balancer in of uit te schakelen.

4. Voeg meer leden toe door op de knop "Bewerken" te klikken in het gebied "Backend-servers" en draai de virtuele schakelaar aan naast "Health Monitor" om uw lid een arts uit de eerste zorg te geven.

5. Klik ten slotte op de knop "Bewerken" in het gedeelte "Listener-regels" van de pagina om het verkeer te veranderen tussen servers.

Voeg een lid, gezondheidsmonitor en / of luisteraar toe

Zoals eerder spoiler gewaarschuwd, gaan we deze heerlijke tools in deel 2 over!Blijf later deze week afgestemd op het debuut van ... Wacht op het ... Wacht op het ... een uitsplitsing van load balancers en hostwinds Lbaas Deel 2. Het wordt er een voor de boeken.Ben je niet trots op me om het terug te houden van het 'het zal heel veel plezier zijn "dat ik zo graag op die aankondiging wilde vertellen?Mensen kan verandering!

Load Balance als een kampioen met Hostwinds LBaaS

Het hostwinds-team verzamelde zich de cloudportal load balancer-oplossing met onze klanten in gedachten, waardoor de laatste zelfverzekerd en efficiënt hun load-balancing arrangement kan onderhouden en onderhouden. Met een dergelijke gebruiksvriendelijke interface kunt u in enkele minuten zorgen voor loadbalanceringsprocedures.

De webhosting-industrie ten goede veranderen

Dat is de reden waarom Hostwinds Lbaas de beste is, en hier is een andere reden waarom het verstandig is om de producten en diensten van hostwinds in het algemeen te gebruiken: hostwinds heeft een ($ 10 ... misschien zelfs $ 15-Word Alert :) Altruïstisch doel, en ons team is transparant metonze klanten.Transparantie is een van onze kernwaarden.

Het hostwinds-team bestaat uit echte mensen.We willen echt zijn met onze klanten (SHOUTOUT van de CEO van hostwinds om zulke fantastische mensen in te brengen om hostwinds te serveren ... en bewust het juiste doen in plaats van snelkoppelingen te nemen! Een enorme dank van mij, Peter! Wow, deze blogStuk is gewoon vol met shoutouts en haakjes. Shoutout voor wie blogs heeft uitgevonden omdat de casual schrijfstijl van blogposts zo goed bij me past!).De ethos van ons bedrijf is dat van 24/7/365 respect, kwaliteitsdienst en echte authenticiteit.

EEN ANDER DEEL 2 SPOILERALARM:

We eindigen deel 2 door het volgende idee in een veel minder domme manier te bespreken: ik weet dat het gemakkelijker is gezegd dan gedaan, maar als elke persoon die werkt in de webhosting-industrie hun beste voet naar voren zou kunnen zetten, om eerlijk te zijn, authentiek, en om empathie te voelen voor hun klanten, kunnen we potentieel (nog een goedkopere en tegelijker voorkomende punes voor de weg :) BALANS de LADINGEN van zegeningen, overvloed en welvaart tussen al onze bedrijven en tussen al onze klanten."Je kon het blogstuk niet gewoon beëindigen op die leuke notitie? had om daar een woordspeling te gooien? "Vroeg elke persoon die dit blogstuk leest. Wacht wat? Weer een staande ovatie?!? Je bent te vriendelijk!

Geschreven door Hostwinds Team  /  November 8, 2018