Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Analisten zeggen dat Unix zal verdwijnen uit datacenters Uitgelichte afbeelding

Analisten zeggen dat Unix zal verdwijnen uit datacenters

door: Bryon Turcotte  /  december 20, 2013


Onderzoekers bij het analistenbedrijf Gartner geloven dat het Unix-besturingssysteem is "op een pad naar insignificance_ "en rapporteer dat veel van hun klanten zijn begonnen met het plannen van een migraties, volgens een recent artikel gepubliceerd door Netwerkwereld. Analisten melden dat het _two tot vijf jaar kan duren Voor veel van deze organisaties om de verandering te maken, en anderen kunnen nog steeds Unix in 10 jaar werken, volgens het artikel.

Experts zeggen dat als Unix wordt vervangen, een alternatief "besturingssysteem of iets anders technologie_ "Moet worden geïdentificeerd als zijn vervanging in de datacenter, volgens de artikel. Gartner-analisten voelen, volgens het rapport, dat het dit is "_insight in de toekomst" waar zijn klanten echt worstelen. Die in technologie weten dat Linux, ramenen Mainframe-besturingssystemen zijn de voor de hand liggende vervangingen voor Unix, maar voelen dat "_De tech wereld zal doorgaan zoals het nu is."

Tijdens een recente gebeurtenis, werd George Weiss, een Gartner Analyst genoteerd in het artikel om te zeggen: "_What vormt het besturingssysteem van de toekomst? _" Op Gartner's Data Center Conference, zei Weiss, "_Kan zie je een Unix-rol in die omgevingen ? _ "Weiss voorspelt, volgens de artikel, dat het "_openstack cloud computing-platform, het Hadoop Big Data Framework en opkomende wolk Besturingssystemen zijn in toenemende mate de richting voor datacenters die massaal schaalbare, grote data cloud-omgevingen bouwen._ "Een spreker op de Gartner-conferentie, Ron Hughes, CIO van California's dept. van technologie, werd geciteerd in de artikel Om te zeggen dat "_california elke variant van Unix ondersteunt, samen met de meeste andere systemen. Zolang zijn klanten UNIX-ondersteuning willen, zei Hughes dat zijn operatie het zal verschaffen_ ".

Gartner's gevoelens over het onderwerp en hoe de industrie zich voorbereidt op meer informatie over deze voorspellingen Lees de origineel artikel bij de Netwerkwereld website.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  december 20, 2013