Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Apple ontdekt fout in besturingssysteem kwetsbaar voor hackers Uitgelichte afbeelding

Apple ontdekt fout in besturingssysteem kwetsbaar voor hackers

door: Bryon Turcotte  /  februari 25, 2014


Volgens een recent artikel gepubliceerd door Auto World News, Apple Computer heeft een ernstig probleem ontdekt met hun IOS-software, die hun gebruikers open laat om aan te vallen hackers. De artikel bevestigt dat de "Crucial Flaw_ "maakt het mogelijk aanvallers om zelfs te onderscheppen versleutelde communicatie. " Volgens dit verslag doen van, Technologie-experts geloven dat Apple Mobile-apparaten "Laat hacking_ "en die Macintosh-computers" _are bijzonder kwetsbaar."

De artikel geeft aan dat gebruikers van sommigen appel Producten, beide computers en mobiele apparaten, zijn "Kwetsbaar Wanneer ze op een onbeveiligde draadloze service zijn "- bijvoorbeeld die verbindingen geconfigureerd voor openbaar gebruik in" _restaurants_ "of winkelcentra. De Technology Giant heeft niet aangekondigd hoe deze fout werd ontdekt, maar heeft een verklaring uitgebracht over hun ondersteuningssite bevestigen van het falen van hun software om de authenticiteit van de verbinding te "_validaat", "volgens de artikel. Volgens Auto World News, wanneer een gebruiker verbinding maakt met dit type draadloze optie, maakt de flow hackers toe aan "_view en onderscheppen uitwisselingen tussen de gebruiker en sites zoals Gmail en Facebook, die bedoeld zijn om te worden gecodeerd."

Cryptography Professor Matthew Green of Johns Hopkins University werd geciteerd in de artikel Zeggen: "_it is zo slecht als je je kon voorstellen, dat is alles wat ik kan zeggen._" de verslag doen van schetst dat in aanvulling op "het gemiddelde hacker_ "Deze apparaten" _Have is kwetsbaar voor alle overheidsinstanties die toegang hebben tot telecom gegevens._ "Groen bleef informeren in de artikel Door toe te voegen dat aanvallers kunnen "_eunvoudige beschermde sites zoals Facebook en horloge als gegevens heen en weer gaan tussen de gebruiker en de genuine site._" appel heeft geen detectie aangekondigd van hackers "_Expliting the flaw_" maar ze hebben "_isued updates voor de huidige versie van iOS voor iPhone 4 en latere, 5e-generatie iPod rouches en iPad 2 en later_", volgens de verslag doen van.

Volgens een recente analyse door veiligheid onderzoekers is dezelfde fout gevonden in Apple's Mac OSX-software die wordt gebruikt om zowel laptop- als desktopwerkstations te bedienen, zoals bevestigd in de artikel. Volgens het rapport verwacht het bedrijf aan te kondigen en een patch vrij te geven om deze kant van dit probleem zeer binnenkort aan te pakken.

Lees meer over deze verrassende ontwikkeling en hoe Apple Computer bereid is om te gaan met de nasleep en hun gebruikers in het volledige artikel op Auto World NewsApple computer heeft ontdekt dat er een ernstig probleem is met hun IOS-software, die hun gebruikers open laat om aan te vallen hackers, volgens een recente artikel gepubliceerd door Auto World News. De artikel bevestigt dat de "Crucial Flaw_ "maakt het mogelijk aanvallers om zelfs te onderscheppen versleutelde communicatie. " Volgens dit verslag doen van, Technologie-experts geloven dat Apple Mobile-apparaten "Laat hacking_ "en die Macintosh-computers" _are bijzonder kwetsbaar."

De artikel geeft aan dat gebruikers van sommigen appel Producten, beide computers en mobiele apparaten, zijn "Kwetsbaar Wanneer ze op een onbeveiligde draadloze service zijn "- bijvoorbeeld die verbindingen geconfigureerd voor openbaar gebruik in" _restaurants_ "of winkelcentra. Volgens het artikel heeft de Technology Giant niet aangekondigd hoe deze fout werd ontdekt maar een verklaring heeft uitgebracht over hun ondersteuningssite bevestigen van het falen van hun software om de authenticiteit van de verbinding te "_validaat", "volgens de artikel. Volgens Auto World News, wanneer een gebruiker verbinding maakt met dit type draadloze optie, maakt de flow hackers toe aan "_view en onderscheppen uitwisselingen tussen de gebruiker en sites zoals Gmail en Facebook, die bedoeld zijn om te worden gecodeerd."

Cryptography Professor Matthew Green of Johns Hopkins University werd geciteerd in de artikel Zeggen: "_it is zo slecht als je je kon voorstellen, dat is alles wat ik kan zeggen._" de papier schetst dat in aanvulling op "het gemiddelde hacker_ "Deze apparaten" _Have is kwetsbaar voor alle overheidsinstanties die toegang hebben tot telecom gegevens._ "Groen bleef informeren in de artikel Door toe te voegen dat aanvallers kunnen "_eunvoudige beschermde sites zoals Facebook en horloge als gegevens heen en weer gaan tussen de gebruiker en de genuine site._" appel heeft geen detectie aangekondigd van hackers "_Expliting the flaw_" maar ze hebben "_isued updates voor de huidige versie van iOS voor iPhone 4 en latere, 5e-generatie iPod rouches en iPad 2 en later_", volgens de verslag doen van.

Volgens een recente analyse door veiligheid onderzoekers is dezelfde fout gevonden in Apple's Mac OSX-software die wordt gebruikt om zowel laptop- als desktopwerkstations te bedienen, zoals bevestigd in de artikel. Volgens het rapport verwacht het bedrijf aan te kondigen en een patch vrij te geven om deze kant van dit probleem zeer binnenkort aan te pakken.

Lees meer over deze verrassende ontwikkeling en hoe Apple Computer bereid is om te gaan met de nasleep en hun gebruikers in het volledige artikel op Auto World News.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  februari 25, 2014