Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Botnets: de standaardtool in cybercriminaliteit Uitgelichte afbeelding

Botnets: de standaardtool in cybercriminaliteit

door: Bryon Turcotte  /  januari- 20, 2014


Volgens een recent artikel gepubliceerd door BBC News, the Botnet, een netwerk van "De kaped "Computers, is nu een" standaardtool "die wordt gebruikt door cyber-criminelen aan binnenvallen Machines voor aantrekkelijke, verkoop-waardige gegevens. De artikel Geeft aan dat na de indringer het doelwit aanvalt, dan zal het ze dan gebruiken als _ "lancering platforms voor spam en phishing aanvallen of doelwitsites met enorme hoeveelheden gegevens. "Ze hebben bewezen veel moeilijker te zijn om te elimineren, en, zoals geïllustreerd in de artikel, deze botnets zijn als "_zombies_" die niet weten dat ze dood zijn en '_keep komt weer terug en nogmaals om nog meer problemen te veroorzaken."

De BBC Rapporten in het artikel dat sommige van deze uitgebreidere netwerken bestaan uit "Miljoenen machines_ "Studies en schattingen van onderzoeker verlaten om te suggereren dat" _5% tot 10% van alle binnenlandse computers hierop zijn ingeschreven crimineel netwerken. " De artikel Geeft aan dat een aantal van zowel kleine als grote botnets - inclusief die met namen zoals Citadel, Kelihos en Cutwail - "_Dismantled and Destrupted_" in 2013 waren, die - naar de meeste industriële experts - een zeer "_Good ding_ was. "

Prof Michel van Eeten van de Technische Universiteit Delft in Nederland, een persoon die gespecialiseerd is in de studie van deze netwerken en "_how om ze te beheren_" werd geciteerd in de artikel zeggen: "Het probleem van 'ondoden' botnets is bekend. Er zijn verschillende manieren waarop afhaalinspanningen overblijfselen achterlaten achter die leven en kunnen mogelijk opnieuw worden geactiveerd. "" De artikel verduidelijkte dat de kwaadaardige software die veel gebruikers heeft ingeschreven op de "Conficker-botnet"Van 2008 infecteert tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen machines. Veiligheid Onderzoekers zorgen maken zich zorgen over deze "_zombie-achtige netwerken_" en hoe ze voor altijd kunnen worden verslagen.

Adrian Culley, een technisch adviseur bij het beveiligingsbedrijf Damballa, werd geciteerd in de artikel zeggend: "Die zombie-onderdelen liggen vaak rond. Hoewel het botnet is afgenomen, weten ze dat niet, en ze zullen voortdurend proberen contact op te nemen met hun Maker. " Het artikel vervolgde Culley om te zeggen: "Gericht op Domeinen kunnen een goede manier zijn om een botnet te verstoren, maar het harde gedeelte is die zombiemachines opruimen en het voorgoed stoppen."

Lees meer over de echte dreiging van "_botnets_" en de professionals inzake industrie hebben over hun impact op internet veiligheid vandaag volledig artikel door BBC nieuws.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  januari- 20, 2014