Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Jongen vindt zwakke plek in de beveiliging, wordt geconfronteerd met kosten voor cybercriminaliteit Uitgelichte afbeelding

Jongen vindt zwakke plek in de beveiliging, wordt geconfronteerd met kosten voor cybercriminaliteit

door: Bryon Turcotte  /  januari- 8, 2014


Volgens een recent artikel gepubliceerd door de Age-website wordt een Australische tiener geconfronteerd op kosten in het kader van de Cybercrime-wet van het land na het ontdekken - en rapporteren - "_Serious Cyber-veiligheid zwakke punten_ "in het openbaar vervoer Victoria (PTV) -systemen. Volgens het artikel, de 16-jarige van Melbourne, Joshua Rogers, "_Discovered een uitgebreide database met de persoonlijke gegevens van gebruikers van het openbaar vervoer in Victoria_" - een grote insluiting van persoonsgegevens.

Volgens cybersecurity-experts, de artikel Meldt dat Rogers - een zelf-geïdentificeerd '' '_security-onderzoeker_' '- gebruikt "_A Common Hacking Technique_" om toegang te krijgen tot de website. Na het verkrijgen van toegang tot de site en het zien van de kwetsbaarheden, Rogers nam contact op met PTV om hen hiervan te waarschuwen veiligheid uitgave op donderdag 26 december, maar volgens de artikel, "_Got geen respons tot maandag_" - 30 december.

Autoriteiten, naar verluidt van de "_E-crime-squadr_", begon met het onderzoeken van deze veiligheidsbreuk op dinsdag 31 december, de artikel verklaarde.

Volgens de verslag doen van, Rogers ontdekten een database die bevatte "_A grote hoeveelheid persoonlijke gegevens inclusief volledige namen, adressen, thuis en mobiele telefoonnummers, e-mailadressen, data van geboorte, senioren kaart-ID-nummers_" en andere persoonlijke informatie. De woordvoerder van een Victoria-politie werd geciteerd in de artikel Zeggen: '_Victoria Police heeft een rapport ontvangen van het openbaar vervoer Victoria met betrekking tot de onbevoegde toegang naar hun netwerk. Omdat de zaak momenteel wordt onderzocht, zijn we niet in staat om commentaar te geven._ "de verslag doen van onthulde dat alleen weken voor deze inbreuk, overheidsafdelingen werden gewaarschuwd voor het zijn "_WOOH onlangs uitgerust om cyber te bestrijden aanvallen._"

Lees meer over deze inbreuk op de beveiliging, wat het resultaat zou kunnen zijn voor de jonge Joshua Rogers en hoe autoriteiten zich volledig voorbereiden op mogelijke toekomstige veiligheidsproblemen artikel Bij De Age-website.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  januari- 8, 2014