Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Conceptualisering van cryptocurrency Uitgelichte afbeelding

Conceptualisering van cryptocurrency

door: Hostwinds Team  /  augustus 24, 2019


Er zou een argument kunnen worden aangevoerd dat de conceptie van cryptocurrency objectief gezien een van de meest intrigerende prestaties is die voortkomen uit vorderingen in de technologische moderniteit.

Zelfs als dat niet noodzakelijk 'objectief' het geval is, is het niet meer dan opmerkelijk om voor producten of diensten te kunnen betalen zonder ooit een dubbeltje in uw zak te dragen.Na het overwegen van het potentiële traject gaat de wereld naar beneden met betrekking tot cryptocurrency, het lijkt alsof we beginnen te beginnen met een epische reis.Een dergelijke zoektocht kan verwant zijn aan de trek-frodo baggins nam eenmaal in de saga In de ban van de Ring.

Terwijl hij het onbekende benaderde, werd Frodo beweerd: "Ik zal de ring nemen, hoewel ik de weg niet ken."

Sta ons toe om een beetje terug te gaan.

Het is volledig onbekend hoe de opkomst van cryptocurrency de wereld zal veranderen of als cryptocurrency helemaal niet zal opstijgen.Als het erop komt, weten we niet waar deze hele onderneming ons zal brengen.

Daartoe zullen we een schilderachtige reis van onze eigen volgen tijdens het blogposten van vandaag, het decoderen van enkele cryptocurrency-complexiteiten.Oh, en terwijl we op dit onderwerp staan, moet worden opgemerkt dat hostwinds verschillende vormen van cryptocurrency accepteren!

Wat is cryptocurrency?

Over het algemeen komt 'Bitcoin' in de geest wanneer cryptocurrency wordt opgevoed, maar wist je dat er duizenden andere cryptocurrencies zijn bestaan?

Definitie van cryptocurrency: Cryptocurrency is, zoals de naam suggereert, een valuta. Wat voor soort valuta, vraag je? Virtuele valuta! Het is digitaal geld dat via internet wordt gecodeerd wanneer het wordt uitgewisseld voor goederen of diensten. Er is geen tastbare vorm van cryptocurrency. Het is alleen digitaal.

CryptoCurrency is een uitbijter omdat het een back-up van een centrale bank of bedrijf wordt afgemaakt, in tegenstelling tot andere vormen van valuta.

Met andere woorden: Er is geen 'cryptocurrency bank' waar grote hoeveelheden cryptocurrency worden opgeslagen.

Met andere woorden: Cryptocurrency is gedecentraliseerd, wat betekent dat er geen bedrijf, individu of overheid en de overheid eroverheen heeft.Het is de baas en de overheid kan het niet vertellen wat te doen!Soort van.Je ziet, per de IRS, je cryptocurrency wordt belast.

Dit gedecentraliseerde systeem, bekend als de blockchain, zorgt ervoor dat geen enkele entiteit cryptocurrency kan overwinnen. Wat een briljante uitvinding!

Een ander voordeel van decentralisatie is dat er geen plaats is om overvloedige hoeveelheden cryptocurrency op te slaan die kan worden beroofd of gehackt.

Een paar belangrijke momenten in de geschiedenis van cryptocurrency

Als een voorloper van onze reis van het conceptualiseren van cryptocurrency, zullen we kort een klein stukje geschiedenis van cryptocurrency bespreken.

In 2009 vond de allereerste cryptocurrency-uitwisseling op.Doe alsjeblieft mee als we zingen, "een hele nieuwe wereld!"De persoon die met het idee bedacht, gaat door het pseudoniem, Satoshi Nakamoto.Verschillende meeslepende samenzeggingen beweren dat Nakamoto geen natuurlijke persoon is, maar eerder een groep multinationale bedrijven.

Hoewel Nakamoto wordt gecrediteerd met de uitvinding van cryptocurrency, hadden veel ondernemers en technische experts dit soort valuta jaren voorafgaand onderzocht.

Slechts een jaar nadat het Cryptocurrency Genesis is, werden massale veranderingen aangebracht in de algoritmen die transacties versleutelen vanwege een significant incident. Iemand heeft het systeem gehackt.

Meerdere vormen van cryptocurrency bestaan in het jaar 2010. Kun je geloven dat we nu duizenden verschillende cryptocurrency-opties hebben?Het leven lijkt soms in het knipperen van een oog te veranderen.Wat is dat?Te filosofisch?Nuually genoteerd.Laten we weer op het goede spoor komen door blokschema te conceptualiseren, wat het mogelijk maakt om transacties uit te voeren met behulp van cryptocurrency.

Wat is blockchain?

Een eerlijke vraag zou kunnen zijn, "is blockchain een metaforische keten van blokken?"In zekere zin is het!

Definitie van Blockchain-technologie: Dit is de technologie die de cryptocurrency terugt. Het is de steigers waarin het symbolische huis van deze valuta woont.

Blockchain zorgt ervoor dat cryptocurrency-uitwisselingen soepel en veilig zijn omdat het opmerkt van elke transactie die wordt gemaakt met behulp van cryptocurrency. Je kunt bedenken aan blockchain als de bewaker voor elke cryptocurrency-transactie.

Elk blok in de blockchain vertegenwoordigt één cryptocurrency-transactie. Elke keer dat een transactie wordt bevestigd, wordt er een record gemaakt. Dat record voegt nog een figuurlijk blok toe aan de figuurlijke keten van blokken die met elkaar zijn verbonden via gecodeerde uitwisselingen.

Nu, je vraagt je misschien: "Wat registreert de transactie?"

Grote vraag. Een cryptocurrency-mijnwerker legt de transactie vast.

Wat is een cryptocurrency-mijnwerker?

Definitie van een cryptocurrency-mijnwerker: Een cryptocurrency-miner is een hardware die is geprogrammeerd om wiskundige vergelijkingen te doen. Mijnwerkers voeren de algoritmen uit die authentificeren en versleutelen van elke cryptocurrency-transactie. Ze zijn als miniatuurcomputers die één doel hebben: om de wiskunde te doen.

Hier is wat cryptocurrency-mijnwerkers in een notendop doen:

1. Ze bevestigen dat de transactie legitiem is.

2. Ze racen om het wiskundige algoritme te produceren dat cryptografisch een "hash" of een reeks van tekens met vaste lengte uitvoert.

Welke mijnwerker de hash het eerst uitvoert, ontvangt een beloning in de vorm van cryptocurrency.

Tip voor diegenen die dit verder willen onderzoeken: Kijk omhoog POW ** (** BEWIJS VAN WERK) PROTOCOL.

Mensen die deze mijnwerkers bezitten, verdienen geld als hun mijnwerker de eerste is om een cryptocurrency-uitwisseling te coderen. Hoewel iedereen cryptocurrency-mijnwerkers kan kopen, kunnen de apparaten hoog onderhoud en kostbaar zijn om op te slaan. Dat zei, één kan Veel geld verdienen om te investeren in veel van deze cryptocurrency Math-computers.

Mijnwerkers moeten in staat zijn om "een hash te vinden" voor een transactie om te voltooien.

Meer voorwaarden voor cryptocurrency decoderen

Hier zijn een paar belangrijke termen die ons zullen helpen ons begrip van cryptocurrency verder:

Definitie van hash: Hashing is wanneer een reeks tekens is gemaakt vanwege een cryptocurrency-transactie. Deze records en waarborgt de transactie.

Met andere woorden: De uitvoer van de wiskundelvergelijking Cryptocurrency-mijnwerkers proberen op te lossen is een reeks tekens van een vaste lengte.

Met andere woorden: Hashing is wanneer een mijnwerker een wiskundige functie gebruikt om het verslag van een cryptocurrency-transactie in een reeks tekens (vaste lengte) in te schakelen.

In Other, Other, Other Words: Een hash resulteert van de wiskundige vergelijking die een mijnwerker eerst oplost. Hashingcrypts en documenten een transactie met cryptocurrency.

Definitie van een cryptocurrency-portemonnee: Een portefeuille van Cryptocurrency is de softwaretoepassing die de cryptocurrency van een persoon opslaat.Naast het handelen als een persoonlijke bankrekening van soorten, bevestigt uw CryptoCurrency-portemonnee ook dat alle cryptocurrency binnenin van u is.Miljoenen portefeuilles zijn daar deze tweede in de cloud.

Definitie van een cryptocurrency-adres: Een cryptocurrency-adres is als een IP-adres voor één eenheid van cryptocurrency. In wezen is het een reeks tekens die de locatie van een eenheid van cryptocurrency weergeven.

Een interessant onderdeel van cryptocurrency: Er is geen oneindig bedrag.Bitcoin heeft slechts 21 miljoen eenheden en niet meer.

Over Bitcoin gesproken, u vraagt zich misschien af welke soorten cryptocurrency er zijn. Vraag me niet meer af!

Welke soorten cryptocurrency bestaan er?

Dat is een geweldige vraag, en het antwoord is ALLE soorten. Zoals eerder vermeld, zijn er duizenden vormen van cryptocurrency - deze diverse soorten cryptocurrency bedragen miljarden dollars.

In plaats van u een lijst met meer dan 1.000 cryptocurrencies te bieden, zullen we de cryptocurrencies vermelden die door hostwinds worden geaccepteerd!

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • BlackCoin (BLK)
 • Binance Coin (BNB)
 • Dash (DASH)
 • Digibyte (DGB)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Qtum (QTUM)
 • TrueUSD (TUSD)

Een vertederend feit over cryptocurrency voordat we verder gaan: Je kunt een nieuwe vorm van cryptocurrency maken als je wilt! Wees dat, zoals het kan, uw nieuw gecreëerde cryptocurrency alleen van waarde zal zijn als u een grote groep supporters hebt die bereid zijn om het te accepteren als betaling.

Op die notitie, waarom manoeuvreren we niet over de afsluitende paragraaf?We zullen meer praten over het gebruik van cryptocurrencies geaccepteerd door hostwinds!

Hebben we al vermeld dat Hostwinds verschillende vormen van cryptocurrency accepteert?

Hoewel er zeker sceptici zijn over het idee van cryptocurrency, zijn sommige individuen onvermurwbaar dat blockchain-technologie iets is om te omarmen.

Hier bij hostwinds, zeggen we: "Waarom niet?"met betrekking tot technologische vooruitgang en evolutie.Immers, dat is hoe het hostwinds-team elke innovatieve service en tool heeft gegenereerd die we vandaag klanten aanbieden.

Hostwinds accepteert in ieder geval cryptocurrency! Wacht, hebben we dat op dit punt al meerdere keren genoemd? Oh nou ja! Klik op de onderstaande link voor stapsgewijze instructies voor het gebruik van cryptocurrency met Hostwinds.

Hoe kan ik cryptocurrency gebruiken met hostwinds?

Geniet van de rest van je dag en onthoud deze woorden van de gerespecteerde auteur van In de ban van de Ring, J.R.R. Tolkien, totdat we volgende week weer bij elkaar komen:

"Niet al degenen die dwalen verloren gaan."

Dwalen, mensen, dwalen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  augustus 24, 2019