Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Cultuur van de multitool Uitgelichte afbeelding

Cultuur van de multitool

door: Gavin Bluthe  /  juni- 18, 2015


Een hulpmiddel is iets dat we gebruiken om een specifieke taak te voltooien. Aldus volgt dat elke tool die voor meer dan één taak kan worden gebruikt een betere tool en meer geschikt is om de tand des tijds te overleven. Net als het Zwitserse legermes zijn er veel beroemde voorbeelden hiervan, meestal met vijf tot tien gereedschappen erin. Andere, meer gekke versies hebben gezocht zoveel mogelijk als absoluut mogelijk. Een van de hogere versies bevat 85 verschillende gereedschappen.
Het proces wordt een debat over waar bruikbaarheid een probleem van het ontwerp wordt. Net als in het geval van deze gereedschappen, heeft elektronica langzaam een vergelijkbare aanpak uitgevoerd. Naarmate de tijd is gegaan, zijn verschillende randapparatuur gegroeid en gecombineerd om de functies en vaardigheden van beide te nemen. Op het moment dat computers op een persoonlijk niveau kwamen, hadden ze toetsenborden nodig om gegevensinvoer te leveren. Hoewel aanvankelijk aan het systeem is bevestigd, werd later geduwd om verbonden te worden door een draad voor uitwisselbaarheid. Dit zou uiteindelijk uiteindelijk worden vervangen, dichter bij vandaag, met onscreen-toetsenborden.
Hoewel dit betekent dat als het scherm moest worden beschadigd dat het hele apparaat moet worden vastgesteld of vervanging, vertelde het dat beide worden verkocht als één eenheid met een lagere gemiddelde prijs. Voor een tijd, mensen die werken aan grafische ontwerpprojecten of kunstwerken op een computer, zouden in het algemeen speciale pads gebruiken om hetzelfde niveau van de tekening te reproduceren als die op een typisch oppervlak. Evenzo heeft dit overgaat naar een fase waarin touchscreens de invoer op soortgelijke manieren aankunnen.
Een stylus kan worden gebruikt om het effect te verbeteren en ook een veel nauwkeuriger designmedium te bieden. Komt dit een combinatie van soort multi-tool Culture Push-groepen naar het maken van de meest geavanceerde en algemene apparaten die het breedste bereik van dingen kunnen doen?
Velen zouden beweren dat het een drijvende kracht is achter de verkoop van nieuwe apparaten. Als er geen nieuwe functies kunnen worden gemaakt, waarom niet aanpassen aan de huidige hardware voor geen ondersteunde functies? De meeste mensen zijn zich bewust van de draagbaarheid die tabletten en telefoons bieden. Soms bieden ze geen capaciteiten die een groep nodig heeft. Dit behoefte heeft geleid tot de ontwikkeling van laptops die bijna 360 graden rond het scharnier kunnen buigen om op een omgekeerde manier te sluiten, waardoor de laptop meer als een gebruikte tablet is. Zelfs dingen zoals de scanner, printer en faxmachines zijn gecombineerd in een alles-in-één apparaat. Het is gemakkelijk om de behoefte en het gebruik hiervan in verschillende locaties te zien, maar het kan een beetje schokkend zijn hoe snel dit gebeurt.
Het is geen vergezochte gedachte die telefoons ziet met scan / print / faxmogelijkheden, allemaal tijdens het draaien als camera's, bericht / roepapparaten, virtual reality headsets, projectoren, persoonlijke identificatie en meer.
Dit smeekt ook de vraag wanneer deze multi-tool-mentaliteit begint te worden toegepast op mensen. Het is al gebruikelijk om Outhires te zoeken die getalenteerd zijn op meerdere fronten in plaats van verschillende mensen in dienst te nemen voor elk onderdeel. Het bespaart geld terwijl het ook wordt gegarandeerd dat het bedrijf veel verschillende problemen aankan die zich kunnen voordoen. Sommige mensen worden in deze mode beschouwd als te veel gekwalificeerd, waardoor ze in dezelfde positie staan als overdreven gevulde multi-tools.
Dit wil niet zeggen dat ze een vreselijke pasvorm zijn, maar te veel zorgt ervoor dat iemand meer opwaartse gebonden lijkt dan sommigen zijn bereid om in te huren.
Bovendien, waar ligt de lijn over het aanpassen van het menselijk lichaam met nieuwe gereedschappen of genen om het effectiever te maken? Een toekomst vol bionische mensen is ook niet vergezocht. Sommigen geloven dat dit puur te danken is aan de cultuur van multitools die in de loop van de tijd door zo velen is ontwikkeld. Wat de uitkomst ook is, het zal interessant zijn om te zien hoeveel dingen in de loop van de tijd worden gecondenseerd.

Geschreven door Gavin Bluthe  /  juni- 18, 2015