Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


DDoS-hackers pleiten schuldig voor de aanval van 2010 Uitgelichte afbeelding

DDoS-hackers pleiten schuldig voor de aanval van 2010

door: Bryon Turcotte  /  december 10, 2013


Personen die de "hacker"Groep Anoniem stond voor een Federaal Hof van Californië op vrijdag 6 december, en pleit schuldig voor hun betrokkenheid bij de Paypal DDOS-aanvallen van 2010, volgens een recent artikel gepubliceerd op de PingZine website. In december van dat jaar bepaalt het rapport dat de "_hacker-activistgroep_" een aanval op PayPal voor het opschorten van aan WikiLeaks gekoppelde accounts.

De artikel Geeft aan dat tien groepsleden schuldig zijn aan misdrijfkosten, en drie werden beschuldigd van misdrijf. Het kantoor van de Verenigde Staten kondigde aan dat degenen die schuldig moeten betekenen voor misdrijfkosten in 2014 aan een misdrijfkosten kunnen worden aangepast als hun overeenkomst met het Hof met succes is gevolgd.

Pierre Omidyar, een oprichter van eBay en eigenaar van PayPal, werd geciteerd in de artikel Zeggen: "Ik kan begrijpen dat de demonstranten boos waren door de acties van PayPal en vonden dat ze deelnamen aan een online demonstratie van hun frustratie. Dat is hun recht, en ik steun de vrijheid van meningsuiting, zelfs als het mijn eigen bedrijf is dat de doelwit._"

Lees meer over deze zaak en wanneer de zinshoorzittingen in het origineel beginnen artikel bij de PingZine website.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  december 10, 2013