Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Diverse, goede hackerclub opgericht door IUP-student Uitgelichte afbeelding

Diverse, goede hackerclub opgericht door IUP-student

door: Bryon Turcotte  /  september 10, 2014


Een "_Good hackers_" -club is gestart door een student bij Indiana University of Pennsylvania (IUP) om bewustzijn te bouwen en faculteit en studenten op te lichten over hoe je zichzelf kunt beschermen tegen "kwaadwillende hackers, "Volgens een recent artikel gepubliceerd op SFGate-website. De artikel Geeft aan dat de University Junior- en Informatietechnologie Student Zach Garcia, 22, en zijn nieuwe groep veel aandacht hebben gewonnen op de campus, omdat ze faculteit en studenten tekenen.

Garcia kwam met het idee om te beginnen "_De lunch hackers_" tijdens het werk.De artikel Aangezien hij vond dat degenen die zich bezighouden met deze kwesties moesten ontmoeten om elkaar te onderwijzen over de "_bad hackers op internet_" en het belang bespreken van het bewaken van hun bedreigingen.Garcia is geciteerd in de artikel Zeggen: "Er is een gevarieerde groep mensen die naar de vergaderingen komen, en ik heb ontdekt dat we van elkaar kunnen leren." Hij verduidelijkte dat deze groep bestaat uit een "_pretty eclectic group_" en zei dat die aanwezig zijn"_De decaan van een collega die naast een freshman_" op een bepaald moment zit.

Het gedeelte "Over" op de website van de Groep, LunchTimeHackers.com, zegt:

** Wat zijn lunch hackers?

**

Lunchtijd hackers is een universitaire groep mensen met een gedeelde interesse in technologie en technologiebewustzijn. Velen van ons zijn studenten aan de Indiana University of Pennsylvania. Toch is iemand overal welkom om deel te nemen aan onze blog, forums of vergaderingen. U kunt dat doen door ideeën te delen, samen te werken aan onze groepsprojecten en lesgeven wat u weet voor anderen in de groep tijdens onze vergaderingen.

Op een of andere manier zijn we in tegenstelling tot de meeste studentgestuurde organisaties is dat iedereen komt leren en delen, ongeacht wie we buiten de club zijn.Bij onze vergaderingen zitten de eerstejaars studenten naast vasthoudende professoren;Fortran-coderschatten met Android-ontwikkelaars;Linux en Windows-gebruikers hebben hun verschillen opzij en kunnen opschieten (soort).En ook al moeten we officieren en bylaws op papier als studentorganisatie hebben, denken we aan onszelf als een gemeenschap waar de vaardigheidsniveaus van iedereen, meningen en ideeën gelijk worden behandeld.

Lees hier meer over de groep van Zach Garcia artikel op de SFGate-website en leer meer over wat ze bespreken en wat Garcia in de toekomst op grotere schaal hoopt te bereiken.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  september 10, 2014