Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


E-mailspam - het is niet alleen voor het ontbijt Uitgelichte afbeelding

E-mailspam - het is niet alleen voor het ontbijt

door: Hostwinds Team  /  december 9, 2018


E-mail spam, er is slechts één ding om erover te zeggen: ugh!Heb ik gelijk?Niemand wil deze crap in hun inbox.Maar daar is het, elke dag, honderden en duizenden, op zijn best, het equivalent van internet van ThrowAnay Mailers voor schoonmaakservices die je nooit zult gebruiken.In het slechtste geval kunnen ze bedreigend, kwaadwillig en worden gebruikt om duizenden dollars van het naïsch en kwetsbaar te maken.

Ik nam, zoals velen, aan dat de naam afkomstig was van het vlees in blik, maar blijkbaar vergiste ik me. Het is een teruggrijpen naar een Monty Python's Flying Circus skit.Een tafel vol met Vikings schreeuwt herhaaldelijk "spam", waardoor alle andere gesprek wordt uitgesproken.

Hier bij hostwinds hebben we een firma Nero Tolerance-aanpak van mensen genomen die e-mailspam op ons platform verzenden. Toch zijn er talloze andere platforms die spammers kunnen gebruiken. Het is een ongelukkige onvermijdelijkheid van bestaande in deze digitale leeftijd.

Adios Spam!

Het lijkt zo hopeloos, maar je kunt stappen ondernemen om jezelf te beschermen! Hier zijn vijf handige trucs om de spammers van je staart van je staart te houden:

1. Rapporteer spam! In plaats van het gewoon te verwijderen, drukt u op de knop Rapport! De meeste e-mailplatforms hebben een rapport Spam-knop die de onderliggende serviceprovider een spamrapport verzenden.

2. Vermijd het plaatsen van uw e-mail aan openbare forums of het aanbieden van bedrijven die niet duidelijk zeggen dat ze uw informatie nooit verkopen.Compromissen gebeuren, maar op deze manier heb je tenminste een verdediging.

3. Filters filters filters! De meeste e-mailprogramma's hebben een filtersysteem dat spam automatisch vangt en in de juiste spammap wordt geplaatst. U kunt de filters echter voortdurend versterken om minder afval door te geven.

4. Afmelden.Als je je hebt aangemeld voor een nieuwsbrief voor iets dat je dacht dat acht jaar geleden cool was, en driemaal-dagelijkse e-mails hebben je ooit geplaagd sinds het gebruik van de knop Afmelden op de bodem!Ik raad niet aan om dit te doen als het iets is dat je niet herkent, want soms kunnen die links kwaadaardige artefacten kunnen verbergen.Nog steeds, als u geen e-mails van uw lokale Big Box-winkel meer nodig hebt, kan dit helpen de hoeveelheid rommel in uw inbox te verminderen.

5. Gebruik de knop Blokkering.Als je spam uit dezelfde afzender krijgt, wees dan niet bang om die blokknop te gebruiken!

We raden nooit aan om onder geen enkele omstandigheden te reageren op spammers. Wees veilig, hostwinds-familie!

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 9, 2018