Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Experts voorspellen dat cloudopslag in 2018 moet verdrievoudigen Uitgelichte afbeelding

Experts voorspellen dat cloudopslag in 2018 moet verdrievoudigen

door: Bryon Turcotte  /  december 16, 2013


Onderzoekers voorspellen dat meer dan 1 miljard persoonlijk wolk Volgens een. opslagserviceaccounts zullen eind 2013 actief zijn artikel gepubliceerd door De Host Review-website. De verslag doen van Geeft aan dat de gecompileerde gegevens, verzameld door ABI-onderzoek, aantoont dat dit het dubbele is, het aantal rekeningen dat vorig jaar bestond.

Volgens de artikel, het rapport bleef projecteren dat deze nummers opnieuw zullen stijgen over de volgende vijf jaar, vermeldt dat dit bedrag meer dan drievoudig, met 3,61 miljard aan het einde van 2018 reikt. Volgens het artikel, _ "verwachten onderzoekers ook dat er een stijging van" _aggregeerde gegevensopslag wordt gebruikt door persoonlijk cloud diensten_. "De gegevens laten zien deze toename van" _685 Petabytes in 2013 tot 3.520 Petabytes_ "in die periode van drie jaar.

In het artikel gaven experts uit de industrie commentaar op deze stijging. Een expert, Aapo Markkanen, een senior analist, zei: "Verschillende factoren dragen bij aan het snel toenemende persoonlijke wolk opname, inclusief de 'consumentisering' van bedrijfs-IT en eigendom van meerdere apparaten. " Markkanen werd ook geciteerd in het artikel om te zeggen: "Voor opslagbehoeftenis de meest verstrekkende drijfveer de uitbreiding en verbetering van cameratechnologieën. Met name camera's die in smartphones zijn ingebouwd, hebben grote hoeveelheden beeld- en videocontent met hoge resolutie gegenereerd. Deze trend in de richting van alomtegenwoordige camera's zal alleen maar toenemen, aangezien de cameramogelijkheden grip krijgen op draagbare computers en het internet der dingen."

Lees meer over deze bevindingen en de impact die experts uit de industrie verwachten in het origineel artikel hier bij De Host Review-website.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  december 16, 2013