Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Experts zeggen dat Dedicated Hosting de groei van het bedrijf zal stimuleren Uitgelichte afbeelding

Experts zeggen dat Dedicated Hosting de groei van het bedrijf zal stimuleren

door: Bryon Turcotte  /  december 9, 2013


Volgens een artikel dat onlangs is gepubliceerd door de beoordeling van de Web Host-industrie, worden hybride cloudservices geprojecteerd als een ernstige chauffeur van de toekomstige bedrijfsgroei, zoals gezien door ongeveer zestig procent van het hostingbedrijfofficieren. De artikel Geeft aan dat deze gegevens worden vrijgegeven door Cowen en het semi-jaarlijkse hosting-enquête-rapport van Cowen en het bedrijf, dat naar groeiverwachtingen kijkt uit een klein voorbeeld van particuliere hostingbedrijven.

Het rapport van het hosting-enquête verduidelijkt dat, hoewel concurrerend, de hosting De industrie is in de loop der jaren gestegen, volgens het artikel. Het stelt dat nu met cloudservices als onderdeel van hun plannen, veel hosting Bedrijven melden bloeiende bedrijven. De artikel Notities, "_While 70 van de respondenten is van mening dat de concurrentie in de afgelopen zes maanden is toegenomen, 20 procent zei dat de voortdurende goedkeuring van openbare cloudoffers zinvol heeft geholpen met privéwolk of toegewijde hosting groei. Vijftig procent zei dat het iets hielp de groei, en nog eens 20 procent zei dat het geen impact had. "

Volgens de artikel, blijft het rapport voorspellen, "Terwijl de SMB-markt een focus blijft voor vele aanbieders, als Enterprise IT-vereisten blijven evolueren, zouden we verwachten dat een toenemend aantal hostingproviders zal beslissen dat er ook een grote kans is om ze met hun te beginnen hosting Diensten."

Lees meer over het rapport van het hosting enquête en de voorspellingen voor de markt hier in volle artikel bij de Web Host Industry Review website.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  december 9, 2013