Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Eerste lijn fantasierijke interviews, ideeën en vragen Pt. 3 Uitgelichte afbeelding

Eerste lijn fantasierijke interviews, ideeën en vragen Pt. 3

door: Hostwinds Team  /  december 26, 2018


! We hebben zoveel spannende dingen om over te schrijven dat we een korte hiatus moesten nemen van het interviewen van ons Rockstar-personeel, maar nu zijn we terug! Deze week praatten we met een van onze nieuwere leden, Kyle M.! Kyle is een integraal onderdeel van ons frontlinieteam, waardoor al onze spectaculaire klanten een pad naar succes vinden. Kyle is een fervent tafelletgamer en zo enthousiast over het leven. Zijn goede humeur is besmettelijk. Het kantoor is een helderdere plek sinds hij aan boord kwam. Ik ging zitten met Kyle en vroeg hem een paar vragen:

Eigenzinnige vragen en vriendelijkheid van Kyle

Paige: Hoe lang werk je al voor Hostwinds?

Kyle: 93 dagen (op het moment van het interview), en ik vind het geweldig!

Paige: Hoeveel dobbelstenen heb je vandaag bij je?

Kyle: (Lacht en denkt) een paar dozijn of zo, denk ik.

Paige: Wat vind je het leukst aan je werk?

Kyle: Mensen kunnen helpen bij het bereiken van taken en doelen en ze leren waarom op een manier die voor hen logisch is. Sommige mensen willen dingen om te worden opgelost, maar andere tijden willen mensen het weten waarom. Het is een uitstekend gevoel dat iemand wegloopt van een gesprek met jou, meer te weten dan ze deden toen ze erin kwamen.Je kent het adagium, "leer een man om te vissen .." En dat alles.

Paige: Je bent gestrand op een woestijneiland en je kunt alleen voor altijd naar één album luisteren.Welke zou jij kiezen?

Kyle: Oooh, dat is een moeilijke vraag. Als ik er maar één kon kiezen, kies ik North Texas Wind Symphony: Sojourns. Het is een neoklassieke, moderne opus vol met echt coole instrumenten en een echt goede reeks liedjes. Het heeft fantastische hoogtepunten en dieptepunten, en zodra je denkt dat je weet waar het op leiding is, verandert het van richting, waardoor het altijd op de een of andere manier, wonderbaarlijk, onverwacht wordt achtergelaten.

Paige: Wat is de leukste opmerking die je van een klant hebt gekregen?

Kyle: "Ik was aanvankelijk aarzelend toen ik erachter kwam dat ik $ 35,00 per maand moest betalen, maar voor de hulp die ik van je heb ontvangen, zou ik graag $ 35,00 per uur betalen!"

Paige: Wat is het beste advies dat u nieuwe Hostwinds-klanten kunt geven?

Kyle: Doe wat onderzoek voordat je koopt om ervoor te zorgen dat wat je koopt is wat je nodig hebt. Kom alsjeblieft in een chat en vraag elke vraag die je kunt bedenken voordat je je definitieve aankoop doet om je te helpen ervoor te zorgen dat wat je koopt het juiste voor je is.

Paige: Als je een uur ononderbroken gesprek had met een persoon, dood of levend, beroemd of niet, met wie zou dat dan zijn en waarom?

Kyle: Nikola Tesla! Veel van zijn werk is ongedocumenteerd. Ik zou graag de dingen bespreken waar hij aan werkte voordat hij met Edison in concurrentie werd gedwongen. Ik denk echt dat hij zo sterk zou hebben geprofiteerd van een begaafde en patiëntensecretaris.

Paige: Welke add-on-service voegt volgens jou de meeste waarde toe aan een VPS-service?

Kyle: Wolk back-ups!'S nachts gedaan!Zonder twijfel!Het geeft jezelf het vermogen om een volledige 24 uur aan potentiële fouten te spoelen.Als er ooit iets zou gebeuren, zou je alles kunnen herstellen met weinig tot geen gedachte.

Paige: Marvel of DC? Wie is je favoriete personage?

Kyle: Marvel, denk ik. Marvel heeft meer van de personages die ik op prijs stel. In termen van mijn favoriete personage zou ik Dr. Strange moeten zeggen. Hij is een meester in logica en sluwheid. Hoewel hij een verbazingwekkende hoeveelheid macht heeft, heeft hij ook beperking in gelijke maatregelen, wat een kwaliteit is die in de meeste superhelden ontbreekt.

Paige: Welk wijze advies zou je op hun eerste dag aan een nieuwe Front Line Agent geven?

Kyle: Neem geen dingen persoonlijk.Er is nooit een reden waarom je geen positief licht op een negatieve situatie kunt werpen.Aan het einde van de dag zijn we hier om alleen te helpen.Als je eerste en enige doel is om te helpen, kun je niet fout gaan!

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 26, 2018