Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


GCHQ zegt dat de Britse regering kwetsbaar is voor hacken Uitgelichte afbeelding

GCHQ zegt dat de Britse regering kwetsbaar is voor hacken

door: Bryon Turcotte  /  januari- 15, 2014


Ambtenaren uit het British Intelligence Agency hebben onlangs hun angsten van de regering gerapporteerd die "de grootste vrij bank ter wereld voor internetcriminelen worden," volgens een artikel gepubliceerd door De Telegraaf. Het artikel geeft aan dat de GCHQ - het "luisterbureau" van de Britse regering - serieus bezig is met "Oekraïens hackers"En hun aanvallen - die elke dag honderden klantwachtwoorden kunnen oogsten."

Volgens de artikel, de GCHQ voelt dat de staat "kwetsbaar is voor het verliezen van tientallen miljoenen kilo's" aan binnenvallende internetcriminelen Aangezien aanvullende overheidsdiensten zoals "_taxcollectie_" worden verplaatst naar de online ruimte. De artikel Zegt verhoogde bezorgdheid voor het "inkomende universele krediet-welzijnssysteem" en het "studieleningsboek", omdat ze bijzonder kwetsbaar zijn voor kwaadwillend hackers. Volgens het rapport zou deze systemen in gevaar brengen, aanvallers toestaan om "grote bedragen te verzamelen door duizenden individuele fraude uit te voeren," volgens het verslag.

De Technical Director of Communications Electronics Security Group (A Division of Gchq), Dr. Ian Levy, werd geciteerd in de artikel Zeggen: "De regering eindigt de grootste vrije bank in de wereld als we niet voorzichtig zijn."Hij vervolgde in de verslag doen van zeggen, "Hackers Wordt nu gedragen als belangrijke bedrijven met 'dashboards' het succes van de slagingspercentage van verschillende operaties in realtime. Er is een substantiële online marktplaats waar gespecialiseerde hackers op afstand handelen van codering, serverruimte en klantenwachtwoorden om geavanceerde hacks uit te trekken. "

De artikel verklaarde dat een van de vrees voor de GCHQ is dat beveiliging op websites die worden beheerd door de Brits De overheid kan gemakkelijk worden geschonden, omdat "mensen dezelfde wachtwoorden gebruiken voor al hun online accounts."

Lees meer over de toenemende bezorgdheid van de Britse regering en hoe deze invasies wereldwijd de financiële zekerheid blijven beïnvloeden in de volledig artikel hier bij De Telegraph-website.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  januari- 15, 2014