Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Google betaalt $ 3 miljoen uit bij Hacker Contest Uitgelichte afbeelding

Google betaalt $ 3 miljoen uit bij Hacker Contest

door: Bryon Turcotte  /  januari- 27, 2014


Google heeft onlangs aangekondigd dat het een wedstrijd zou hosten dat wordt genoemd "Pwnium"Die de computer zal compenseren hackers om succesvol te kunnen "Zoek en exploiteer zijn computersoftware Chrome OS_ ", volgens een artikel gepubliceerd op de Zolmax News-website. De artikel Stelt dat het bedrijf Californië is gebaseerd op het betalen van "_UP tot een totaal van $ 3 miljoen_" uit naar "_hackers hun vaardigheden bij elkaar brengen om te proberen de ACER Chromebook C720 of Chromebook 11 van Hewlett Packard te hacken."

Google plannen op het vasthouden van de wedstrijd in maart in Vancouver, Canada, op de CanSecWest veiligheidsconferentie, die volgens de verslag doen van, zal tijdens het evenement individuele uitbetalingen van "_ $ 150.000 en $ 110.000 prijzen" zien. De artikel Gegeven aan dat volgens Google, de deelnemers "_must de computer op een zodanige wijze in gevaar brengen, via een internetpagina die de computer onder hun besturing staat, zelfs na een reboot_" om $ 150.000 te krijgen. Volgens het rapport, om $ 110.000 te winnen, het succesvolle hacker MOET "_COMPROMISE EEN CHROME OS VIA EEN INTERNET PAGE_", "Volgens de verslag doen van.

Volgens het rapport verwijst de totale uitbetaling van Google van $ 2.71828 miljoen naar de "Wiskundige constante _ "wat erg belangrijk is voor iemand die in het bedrijf is van" algoritmen schrijven. " Het bedrijf hoopt dat het ultieme resultaat van deze wedstrijd - zoals die die ze in het verleden hebben gehouden - om de gaten in hun veiligheid "te" _find, in plaats van het bedrijf door te geven hacks op elke willekeurige tijd_, "volgens de artikel.

Lees meer over de komende Google "_hacker competition_" in volle artikel bij de Zolmax News-website en voel hoe het recente probleem met de hacking andere bedrijven en retailers heeft op zoek naar antwoorden op bestrijd deze kwestie.

Google biedt $ 3 miljoen aan hackers.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  januari- 27, 2014