Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hackers hebben toegang tot Israëlische raketverdedigingscomputers Uitgelichte afbeelding

Hackers hebben toegang tot Israëlische raketverdedigingscomputers

door: Bryon Turcotte  /  juli- 30, 2014


Volgens een artikel die onlangs op de SC Magazine-website is gepubliceerd, hebben onderzoekers vastgesteld dat computersystemen die eigendom zijn van "_three Israeli Defense Contractors_" "_COMPREDY__" waren door een Chinese hackergroep tussen 10 oktober 2011 en 13 augustus, 2012. Bovendien, verslag doen van Geeft aan dat Cyber Engineering Services (CES), een American Threat Intelligence-firma, vaststelde dat de hackers zijn binnengevallen die zijn intenseerd om "_steal honderden op vertrouwelijke documenten op het IJzeren Dome Rissile Defense System van Israël.".

Volgens de SC Magazine rapport, CES ingetopt in een "_Secret-communicatie-infrastructuuropstelling door hackers_" die onthulde dat de elite-cyber-operatiegroep "_commented crew_" (ook bekend als "PLA-eenheid 61398) genoemd, was verantwoordelijk voor deze cyberaanval. Breaking Het nieuws Over het incident meldde CES hun bevindingen aan onderzoeksjournalist Brian Krebs Wie schreef over de gebeurtenissen op zijn website KrebsOnSecurity.com.

De artikel Staten dat Krebbs de groep stelen "_huge hoeveelheden gevoelig materiaal_" die direct verband hield met de "Arrow III raket onderschepper"Naar verluidt" _formeert een deel van Israël's US $ 1 miljard (£ 590 miljoen) Israel Dome Missile-systeem._ "De onderzoeken merken dat" _most van de 700 (762 MB in Maat) Files_ "- voornamelijk" _word-documenten, PowerPoint-berichten, PDF's, e-mails en spreidde tellen_ "bevatte" _intellectuele eigendom "," volgens de artikel. De artikel merkt op dat deze rapporten sommigen hebben gespeculeerd dat China kan plannen "om een smaket-defensiesysteem van zijn eigen te ontwikkelen.". "

Lees meer over deze inbreuk in het volledig artikel Bij SC Magazine en leer wat de volgende stappen Israël en andere getroffen naties zullen nemen om soortgelijke situaties aan te pakken die in de toekomst kunnen optreden.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  juli- 30, 2014