Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Gelukkig nieuwjaar! Een memorabel 2018 en een gelukkig 2019 voor de Hostwinds-community Uitgelichte afbeelding

Gelukkig nieuwjaar! Een memorabel 2018 en een gelukkig 2019 voor de Hostwinds-community

door: Hostwinds Team  /  januari- 1, 2019


Nieuwheid en mogelijkheid zijn vandaag voelbaar in de lucht, omdat het de eerste van een veelbelovend nieuwjaar is.First Thing's First: Happy New Year!Ik stuiter vandaag van de muren met opwinding omdat hostwinds zoveel in de winkel zijn voor onze klanten in de komende twaalf maanden.Over, onze team hoopt 2019 heeft u tot nu toe goed behandeld!Met alle updates en verbeteringen die eraan komen, is er een uitstekende gelegenheid voor elk lid van de familie en de gemeenschap van het hostwinds, inclusief u, om te evolueren, te gedijen, en winst te maken.Als een gelukkig nieuwjaarsgeschenk aan jou, zou het hostwinds-team je graag een kleine sneak geven van wat 2019 in petto heeft voor onze vertederende gemeenschap.

Maar eerst een korte samenvatting van 2018

2018 vloog langs, en de familie Hostwinds werkte hard om de webhostingervaringen van onze klanten in elke capaciteit te verbeteren.Onze bemanning van frontlinese experts gemaakt meer dan 400 nieuwe hostwindskenningsbasisleidingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van webhostingstaken, navigeren door verschillende delen van de cloudportal en hun clientgebied, verbeteren hun websites en nog veel meer.In 2019 zullen we het aantal gidsen dat we produceren te stimuleren, omdat ons team komt met nieuwe ideeën om onze klanten de klok rond te helpen.

Meer successen en updates van 2018: Het Hostwinds-team heeft onze Cloud Portal gebouwd in huis Vanaf de grond en voegde vorig jaar allerlei nieuwe functies toe.Deze functies omvatten load balancers, verbeterde back-ups, volumebeheer, verbeterde objectopslag en cloud DNS (Domain Name System), om er een paar te noemen.Bovendien hebben we zorgvuldig waargenomen van de behoeften en benodigdheden van onze klanten, onze cloudportal om dergelijke klanten toe te staan servers te bouwen van een Snapshot-back-upsjabloon en toegevoegd ... Hmmm Wat is de technische term hiervoor ... Oh, ik weet het! ... Oodles enOodles of Application-sjablonen en isos voor onze cloudportal.We hebben ook besloten om Auto SSL toe te voegen aan al onze gedeelde webhostingpakketten.

Een van de meest opmerkelijke ontwikkelingen in 2018 met betrekking tot de services van Hostwinds is dit: De familie Hostwinds is zich ervan bewust dat we een immens loyaal en uitstekend klantenbestand hebben. We willen het juiste doen en dingen voor hen gemakkelijker maken. Onze oprichter, Peter Holden, bouwde hostwinds omdat hij merkte dat de webhosting-industrie een bedrijf nodig had dat eerst de behoeften van klanten heeft geplaatst. Ons team blijft dus het voorbeeld van Peter volgen door voortdurend na te denken over hoe we kunnen aanpassen om het beste voor onze klanten te bieden zonder ze een arm en een been te brengen. We denken echt niet "winst, winst, winst" elke dag. In plaats daarvan denken we: "Wat is het juiste om te doen? Wat is het juiste ding om te doen? Wat is het juiste ding om te doen?" Onze prioriteit behoudt een evenwichtige en gezonde relatie met onze klanten. Wat is dat? Dat was een ongelooflijk langdurig voorwoord tot de "coole ontwikkeling in 2018" en je bent op de rand van je stoel in afwachting, wachtend op me om eindelijk een dergelijke ontwikkeling te onthullen? * PARAGRAAI ... SCANNEN PARAGRAAI ... Het scannen van paragraaf * ... Ja, u bent correct. Ik zal het dan kloppen! Een van de meest buitengewone ontwikkelingen in 2018 was hostwinds die de bronnen die we aanbieden voor elk van onze plannen en het verminderen van de prijzen van verschillende plannen. Het. Was. Glorieus.

2019 is jouw jaar

Gelukkige verrassingen zijn een van de beste delen van het leven, in mijn persoonlijke mening, zodat we hier niet te veel weggeven ... maar we kunnen u het volgende vertellen:

Onze klanten hebben ons veel feedback gegeven over het uitbreiden van onze locaties, met name in de EU.We nemen suggesties en feedback serieus, en we verkennen de beste manier om de behoeften van onze klanten in die zin te vervullen.Oeps ... Ik heb gezegd (of schreef, in plaats daarvan) al te veel ... maar wordt opgewonden voor de mogelijkheid van nieuwe hostwinds-locaties dit jaar.

In dezelfde zin zijn we ons Front-Line-ondersteuningsteam al aan het groeien en versterken om ervoor te zorgen dat onze klanten zonder twijfel de beste ondersteuning krijgen in de webhostingsector. Bovendien zal onze directeur Front-Line Operations in 2019 onze Front-Line-training blijven uitbreiden en versterken.

Bovendien zal het briljante hostwinds-ontwerpteam onze website opbouwen om het nog gebruikersvriendelijker te maken (ik weet wat je denkt: "Hoe is het ook mogelijk om een intens gebruiksvriendelijke website te maken zoals die van hostwinds meer Gebruiksvriendelijk? "Oh, het is mogelijk, mijn vriend. Het ontwerpteam van Hostwinds maakt het onmogelijke mogelijk). Onze crew perfectioneert ook onze cloudportal in 2019 terwijl we ons concentreren op de potentiële nieuwe functies die onze klanten kunnen profiteren. We ontwikkelen nieuwKenmerken specifiek voor onze klanten en, als we meer hulpmiddelen en dingen aan de cloudportaal toevoegen, zullen we ervoor zorgen dat ze top-inkeping zijn.

Dubbelzinnige hint over een leuke nieuwe update: Houd uw tickethandtekeningen in de gaten voor sommige aankomende evenementen en nieuwe dingen die u kunnen interesseren.

Iets anders dat u zou kunnen interesseren: een zeer warme boodschap van het nieuwe jaar van ons.

Happy New Year's notitie van de familie Hostwind voor jou

Wat een jaar is het geweest, mensen.Ons team hoopt dat je onze oprechte dankbaarheid accepteert voor de ondersteuning die je ons in 2018 gaf. We zijn erg enthousiast om onze diensten, ondersteuning en voordelen in het nieuwe jaar uit te breiden.

We willen niet in Canny zijn, maar het is van vitaal belang voor ons allemaal hier bij hostwinds dat we dit aan je communiceren: we wensten je het beste in 2019, en we hopen allemaal dat je gedijen en je het hoogste potentieel dit jaar beperken.We waarderen u.Gelukkig nieuwjaar, fam!

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 1, 2019