Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds-add-on-services Uitgelichte afbeelding

Hostwinds-add-on-services

door: Hostwinds Team  /  juni- 20, 2020


Een deel van het feit dat het personeelslid van een hostwinds is, komt er een nieuwe en verbeterde manieren om de hostingervaring van elke klant gemakkelijker en handiger te maken.Dat is precies hoe ons interne cloudcontrolepaneel tot bloei kwam.Ons toegewijde team streeft ernaar extra ondersteuning te bieden voor klanten gedurende elk facet van hun hosting-reizen.

Aanvullende services zijn slechts een van de vele manieren waarop we klanten een helpende hand bieden. In deze blogpost wordt precies beschreven wat die add-on-services inhouden en hoe u ermee aan de slag kunt gaan!

Iedereen en iedereen zouden kunnen profiteren van het maken van een back-up van hun kritische gegevens, om te beginnen, onze nachtelijke back-ups add-on-service.

Wat zijn nachtelijke back-ups?

Nachtelijke back-ups, of cloud-back-ups, wat u in staat stelt om informatie op afstand op te slaan in de cloud die eerder op uw lokale apparaat is gehuisvest. Dergelijke back-ups zijn handig omdat ze uw gegevens en bestanden veilig en geluid houden, zelfs als er een probleem optreedt bij uw lokale computer. Het leuke van cloudback-ups is dat u op elk moment vanaf elke browser toegang hebt.

Notitie: U kunt een cloud-back-up horen, wordt een afgelegen of online back-up genoemd. Dat zijn gewoon verschillende namen voor hetzelfde.

Wat is de cloud?

De cloud is in wezen een gigantische virtuele smeltende pot vol met verschillende gegevensopslag- en overdrachtsmethoden.

Waarom zijn cloudback-ups belangrijk?

Nou, om een paar dingen te noemen:

 • Herstel van verloren informatie
 • Gewoon in het geval = rampherstel
 • Schaalbaarheidsdoeleinden = steeds groter wordende opslagmogelijkheden
 • Back-ups kunnen ruimte vrijmaken op uw lokale apparaat
 • Ze besparen u geld als u kiest voor cloudback-ups in tegenstelling tot andere soorten back-ups
 • Cloudback-ups zijn eenvoudig om toegang te krijgen tot en te beheren
 • U heeft altijd toegang tot cloudback-ups
 • U kunt beslissen hoe lang u uw back-ups behoudt
 • Data encryptie
 • Het vermijden van gegevens die verloren zijn gegaan of verknoeid zijn als gevolg van de uitval van lokale apparaten
 • Soepele en naadloze prestaties voor andere software die op uw apparaat wordt uitgevoerd
 • Ze zijn erg betrouwbaar

Cloudback-ups zijn handig voor bedrijven omdat ze niet alleen vatbaar zijn voor het verliezen van gegevens als ze in de loop der jaren uitgebreide hoeveelheden hebben samengesteld, maar dat zijn ze ook vatbaar voor gegevenscorruptie en ook hacken. Cloudback-ups zijn een goed idee om die redenen alleen.

Wat is het verschil tussen cloudback-ups en cloudopslag?

Het primaire doel van cloud-opslag is om mensen op elk moment op afstand toegang te krijgen tot hun bestanden. Het primaire doel van cloudback-ups is daarentegen om kopieën van uw gegevens en bestanden in de cloud te hebben als een preventieve maatregel voor het geval er iets gebeurt met de originele documenten.

Als u daarom nieuwsgierig bent naar meer informatie over cloudopslag of hoe u uw cloudback-ups in ons Cloud Portal kunt beheren, klik dan op de onderstaande link!

Objectopslag in de Hostwinds Cloud Portal

We maken het eenvoudig om al uw cloudback-ups op één plek te beheren binnen onze uitgebreide cloudportal. Mocht u hiervoor vragen over hebben, in het bijzonder, ons ondersteuningsteam is slechts één oproep verwijderd. Ze zullen je graag helpen.

Hoe u deze add-on kunt krijgen:

Stap 1: Bezoek www.Hostwinds.comen klik op de link 'Client login' in de navigatiebalk boven aan de pagina.

Stap 2: Voer uw Hostwinds-gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen in uw clientaccount.

Stap 3: Klik op het vervolgkeuzemenu 'Diensten' op de Royal Blue Navigatiebalk naar de bovenkant van de pagina >> Klik op 'Bekijk beschikbare add-ons'

Stap 4: Klik op de knop Groene 'Aankoop & Activeer "op de kaart' Cloud Backups 'als u back-ups voor een cloudserver of VPS koopt.Klik op de knop 'Aankoop & Activeer' op de kaart 'Web Hosting Cloud Backups' als u back-ups koopt voor een gedeeld, bedrijf of reseller hosting-account.Het enige dat u hoeft te doen, is uw gegevens invullen en klikken op 'Voltooien' 'vanaf daar, en u bent helemaal klaar.

VERWANT: Gids voor back-ups van gedeelde en zakelijke hosting

VERWANT: Waarom zijn back-ups een belangrijke gids

We gaan naar rechts naar onze Server Monitoring Add-on Service!

Wat is serverbewaking?

Hostwinds 'Server Monitoring Add-on Service omvat onze technici die een gedetailleerde analyse van de prestaties van uw server uitvoeren en het grondig in de klok worden bewaakt.

Verschillende cheques worden opgezet op basis van uw specifieke server om ervoor te zorgen dat deze vlekkeloos uitvoert. Bovendien zullen onze technici automatisch een ondersteuningsticket namens u openen als ze een probleem als een preventieve maatregel opmerken.

Wat monitoren? Hier zijn enkele van de overvloed aan items die onze technici bekijken:

 • CPU
 • Configuraties
 • Schijfruimte
 • Toepassingen die op uw server zijn opgeslagen
 • Uptime
 • Netwerkverbinding
 • Bestanden opgeslagen op de server
 • Optimalisatie
 • Prestatie

GERELATEERD: Overzichtsgids voor zakelijke hosting

GERELATEERD: Reseller Hosting Overzicht Gids

Hoe u deze add-on kunt krijgen:

Stap 1: Bezoek www.Hostwinds.comen klik op de link 'Client login' in de navigatiebalk boven aan de pagina.

Stap 2: Voer uw Hostwinds-gebruikersnaam en -wachtwoord in om in te loggen op uw clientaccount.

Stap 3: Klik op het vervolgkeuzemenu 'Diensten' op de Royal Blue Navigatiebalk naar de bovenkant van de pagina >> Klik op 'Bekijk beschikbare add-ons'

Stap 4: Klik op de knop 'Aankoop & Activeer' op de kaart 'Servermonitoring' >> Vul uw informatie in en klik op 'Volledige bestelling'

Notitie: Hostwinds biedt ook websitemonitoring voor gedeelde en zakelijke hosting- en systeembewaking voor cloudhostingplannen.

Hoewel hostwinds momenteel een paar add-on-services biedt, zullen we met slechts één sluiten - het hostwinds SSL-certificaat.

Wat is een SSL-certificaat?

Een SSL-certificaat is een beveiligingsprotocol dat een versleutelde verbinding tot stand brengt van uw browser naar uw server (en vice versa). Deze versleuteling beschermt alle informatie die heen en weer wordt verzonden tussen de server en de browser, wat betekent dat alle gegevens op uw website niet worden gehackt. Hackers, pas op voor de kracht van het SSL-certificaat!

In termen van details, komen openbare en privé-toetsen bij elkaar om een SSL-certificaat te maken en de verbinding te coderen.Een ander onderdeel van een SSL-certificaat - het onderwerp.Het onderwerp bevestigt de identiteit van de persoon die het SSL-certificaat voor hun site heeft gekocht.Genoeg met details, laten we nu bekijken wanneer het zou worden geadviseerd om een van deze magische certificaten aan te schaffen.

Wie moet een SSL-certificaat krijgen?

Om een ​​lang verhaal kort te maken, maar iedereen met een website in het bijzonder websites die:

 • Verzamel gevoelige gegevens van gebruikers, zoals creditcardgegevens, e-mailadressen, gebruikersnamen en wachtwoorden, enz.
 • Zijn op enigerlei wijze eCommerce-sites

Bovendien heeft elke site met een SSL-certificaat de 'HTTPS' in de URL, die het vertrouwen onderscheidt tussen een eigenaar en gebruikers van de site.

Leuk weetje over SSL-certificaten: Als u geïnteresseerd bent in het zien van de inloggegevens over veiligheid en beveiliging voor de SSL-beschermde site, beweegt u uw muis over en klikt u vervolgens op het kleine vergrendelingspictogram rechts van uw URL.

SSL-certificaten werken voor elke enkele browser.Het kan je verbazen om te weten dat ze je ook ten goede komen voor SEO-doeleinden.Zoals gedetailleerd op de SSL-certificaatpagina van onze site, "Zoekmachines rangschikken websites met een SSL hoger dan die zonder."

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over SSL-certificaten:

SSL = Secure Sockets-laag, maar het kan ook staan voor "Smooth Sailing Lock".

VERWANT: Wat is een SSL-certificaat? Gids

Hoe u deze add-on kunt krijgen:

Ga naar www.hostwinds.com, klik op het vervolgkeuzemenu 'Services' en klik vervolgens op 'SSL' om op de juiste pagina te navigeren.Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u op het groene '1 jaar voor $ 75' of de groene '2 jaar voor $ 140' op de pagina op de pagina klikken om aan de slag te gaan met uw eigen hostwinds SSL-certificaat.

Dat vat de hostwinds-on-on-drankje van dit blogstuk samen.Nu is het 'jouw beurt om je ideeën te delen!

Zou u nog iets anders willen toevoegen?

Natuurlijk had het hostwinds-team nooit innovatieve oplossingen kunnen bedragen, zoals deze add-on-services als het niet voor de onschatbare feedback van onze klanten was.Is er iets dat je zou doen (Corny Pune coming up, brace jezelf) Toevoegen aan deze discussie over add-on-services?

Voel je alsjeblieft aangemoedigd om hieronder te reageren als er aanvullende services zijn die je ons wilt laten aanbieden. Wat zou uw hostingervaring bij ons nog beter maken? We horen graag uw mening.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 20, 2020