Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds voor de feestdagen: Hosting Holiday Recepten Uitgelichte afbeelding

Hostwinds voor de feestdagen: Hosting Holiday Recepten

door: Hostwinds Team  /  december 8, 2018


Fijne feestdagen van de Hostwinds-familie

Hmmm ... denken, denken, denken ... wat is er op de geest van het hostwinds-team tijdens de feestdagen?VOEDSEL!Wacht, laat me daar een paar seconden over nadenken voordat je het laatste antwoord geeft.Denken, denken, denken ... het is zeker eten.Sinds de tweede draaide het 1 december 1, we kunnen niet stoppen met praten over al onze feestelijke vakantie-recepten hier bij hostwinds.Als u van plan bent om tijdens de vakantie dit jaar een aantal unieke en heerlijke gerechten te bereiden, kunt u overwegen uw recepten te hosten.Het is een snelle, gemakkelijke en zeer goedkope manier om uw recepten te delen met uw geliefden zonder een bos te gebruiken of een e-mail te sturen.Koop eenvoudig een hostwinds gedeeltelijk hostingplan en gebruik je onbeperkte schijfruimte en bandbreedte om je recepten van deze wereld met de wereld te delen!Gedeelde hosting wordt geleverd met een uptime-garantie van 99,999% en 24/7/365-ondersteuning, zodat u alle snelheid en hulp nodig heeft om ervoor te zorgen dat al die verslaafd aan uw recepten altijd naadloze toegang tot hen hebben.

Bezoek https://www.hostwinds.com/hosting/shared vandaag om aan de slag te gaan met een Hostwinds Shared Hosting-abonnement!

Oh, ook, om onze waardering voor jou te tonen, besloot het hostwinds-team een paar van onze glorieuze en geliefde vakantie-recepten te delen.

Paige's (AKA Hostwinds 'Office Mom's) Recept: Brigadeiros

(Aka Braziliaanse Bon Bons!)

Ingredienten:

3 eetlepels ongezoete cacao

1 eetlepel gezouten boter

1 blik (14 ons) gezoete gecondenseerde melk

1 kopje hagelslag

Routebeschrijving:

Combineer gecondenseerde melk, cacao en boter in een middelgrote steelpan, op middelgrote hitte. Roer constant totdat deze ongeveer 10 minuten verdikt. Verwijder uit de hitte en laat rusten tot het koel genoeg is om met je blote handen te manipuleren. Vorm in kleine ballen en rol dan in de hagelslag tot gecoat. Plaats in mini cupcake cup en chill totdat geserveerd is.

Het recept van Kevin: Bacon Macaroni en Cheese

Ingredienten:

½ kopje parmezaanse paneermeel

Twee eetlepels boter

1 kopje geraspte Parmezaanse kaas

Acht stroken spek

16 ons pasta

1 ½ kopjes slagroom

Vier eetlepels boter

Twee eetlepels volledig bloem

½ theelepel mosterdpoeder

½ theelepel nootmuskaat

Een theelepel knoflookpoeder

Een theelepel koosjer zout

Een theelepel gemalen zwarte peper

1 kopje versnipperde extra-scherpe cheddar kaas

½ kopje geraspte mozzarellakaas

Routebeschrijving:

Verwarm de oven voor op 400 graden F. Plaats twee koelrekken bovenop een koekjesvel en leg het het spek erop. Het is OK als het spek in het begin aanraakt, omdat het tijdens het koken zal krimpen, en 15 - 18 minuten bak (of totdat het een optimale knapperigheid voor uw smaak heeft bereikt).

Zodra Bacon eindigt, transporteert u het naar een papieren handdoek omzoomde plaat om te rusten. Pas de oventemperatuur aan tot 350 graden F. in een grote pan, breng water naar een rollende kook, zorg ervoor dat u het water zou zout.

Voeg na het koken de pasta toe en kook tot Al dente.

Terwijl de pasta en het spek koken, combineert u boter en slagroom tot een middelgrote pan.

Zodra de boter is gesmolten, roert u meel en kruiden op en laat u een paar minuten sudderen.

Klop een voor een 1/2 kopje Parmezaanse kaas en de andere kazen erdoor, onder voortdurend roeren tot alles goed gesmolten is. Laat het kaasmengsel een paar minuten sudderen, af en toe roeren.

Voeg naar wens extra zout en peper toe.

Zodra Pasta klaar was met koken en gedraineerd, zet het dan terug in de grote pan en giet dan het kaasmengsel eroverheen.

Snijd het spek op en combineer het met de kaas en de pasta, het volledig roeren voordat de inhoud in een grote braadpan schotel toost op je broodkruimels door ze in een koekenpan te gooien met twee eetlepels boter op gemiddelde hitte en koken totdat de boter is geabsorbeerd en De kruimels zijn bruin, maar niet verbrand.

Haal van het vuur en voeg de rest van de Parmezaanse kaas toe aan het geroosterde paneermeel.

Strooi het mengsel royaal over de pasta en kaas.

Bak 20 minuten en geniet warm.

Het recept van Erin: roze salade

Ingredienten:

Één pkg verse veenbessen grond (het gemakkelijkst als gedeeltelijk bevroren)

1 ½ kopje suiker

Voeg gemalen veenbessen en suiker samen toe

1 kopje pitloze druiven - snijd de druiven doormidden

1 kopje gehakte walnoten

1 kopje mini marshmallows

½ pint slagroom - bereiden vlak voor het opdienen en mengen met alle ingrediënten.

Routebeschrijving:

Zet al het bovenstaande in een kom en plaats het in de koelkast tot rechts voor het avondeten. Dan, zoals hierboven vermeld, meng de ½ pint slagroom met de andere ingrediënten.

Erin's Sidenote: Ik heb een enorme zuivelallergie, dus ik gebruik non-zuivelvervangers voor alle melkspullen in dit recept, en het blijkt nog steeds geweldig!

Het recept van Abigail: Spritz-vakantiekoekjes

Ingredienten:

1 1/2 kopje boter

1 kopje suiker

Één theelepel bakpoeder

Een ei

Één theelepel vanille

1/4 theelepel amandelextract

3 1/2 kopjes bloem voor alle doeleinden

Routebeschrijving:

Klop de boter 30 seconden op.

Strooi bakpoeder en suiker over de boter en klop.

Voeg ei, amandelextract en vanille toe en zweep.

Voeg bloem toe en klop.

Duw het deeg door een koekjespers.

Leg deeg op een niet-uitgebreide bakplaat.

Zet de oven op 375 graden Fahrenheit en bak gedurende 8 tot 10 minuten.

Laat koekjes afkoelen.

Abigail's Sidenote: Het recept zegt technisch gezien dat het amandelextract optioneel is.Het is absoluut niet optioneel, maar ... tenzij je je koekjes wilt smaken om als prullenbak te proeven.Dat is aan de bakker.(* Giggles *) Ook moet je een cookie-pers op de cookies gebruiken, maar je hoeft niet ... Meestal, je zult uiteindelijk de pers gooien en het toch breken.Gelukkig bakken!

Cole's recept: Pumpkin Spice Eggnog

Ingredienten:

Twee eetlepels ongezouten boter

1 kopje pompoenpuree

1 en 1/2 theelepels pompoentaartkruiden

Snufje zout

2 kopjes slagroom

2 kopjes volle melk

1 en 1/2 kopjes bourbon

1/4 kopje pompoenkruidenrum

Acht grote kamertemperatuureieren, gescheiden

1/4 kopje bruine suiker

Eén eetlepel vanille-extract

1/2 kopje kristalsuiker

Routebeschrijving:

Smelt boter op middelgrote hitte in een steelpan. Voeg pompoen, pompoenposkruid en zout toe. Cook, voortdurend roeren, gedurende 2 minuten. Klop in room en melk. Breng het mengsel naar sudderen (laat het mengsel niet aan koken).

In een grote kom, garde eierdooiers, bruine suiker en vanille tot dik en lichtgeel van kleur. Giet het hete pompoenmengsel langzaam in het eierdooiermengsel en zwaait constant totdat het grondig is opgenomen. Giet het mengsel terug in de steelpan en kook, constant zwaait, gedurende 5 minuten. Verwijder uit het vuur en laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur. Whisk in de bourbon en rum.

Voeg de eiwitten toe aan de kom van een keukenmixer die is bevestigd met de garde (of in een grote kom met een handmixer). Klop op gemiddelde snelheid tot zachte pieken, ongeveer 2 minuten. Voeg met de mixer op medium geleidelijk de kristalsuiker toe. Zet de mixer op hoge snelheid en blijf kloppen tot stevige, glanzende pieken, ongeveer 1-2 minuten langer.

Breng het eiwitmengsel over in het afgekoelde eigeelmengsel. Vouw voorzichtig met een rubberen spatel om te combineren. Breng het mengsel over in een grote kan, bij voorkeur een met deksel. Zet minimaal 4 uur of een nacht in de koelkast. Roer voor elke portie.

Paige's Holiday Punch:

Ingredienten:

2 liter cranberrysapcocktail

3 kopjes sinaasappelsap

1/4 kopje witte suiker

1/4 kopje lichtbruine suiker

Twee TBS-citroensap

Een snufje zout

Twee hele kaneelstokjes

Routebeschrijving:

Doe alle ingrediënten in een crockpot, draai op hoog tot heet en schakel dan naar laag voor de duur van je feest.

Tijd om te koken!

Fijne feestdagen van het Hostwinds-team

Kortom, het Hostwinds-team houdt van je en waardeert je. We houden ook van eten en waarderen het ook. Als u klaar bent om uw Shared webhosting-reis met ons te beginnen, bekijk dan deze gids en leg uit wat is inbegrepen in Shared Hosting-plannen:

https://www.hostwinds.com/guide/shared-hosting-overview/

We willen het beste voor jou, en we hopen dat de recepten en gedeeld hostadvies hierboven vandaag een beetje helderder maken vandaag! Happy Holidays and Happy Holiday Snacking!

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 8, 2018