Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds voor het nieuwe jaar: humoristische goede voornemens voor het nieuwe jaar van verschillende hostwinds-teamleden Uitgelichte afbeelding

Hostwinds voor het nieuwe jaar: humoristische goede voornemens voor het nieuwe jaar van verschillende hostwinds-teamleden

door: Hostwinds Team  /  januari- 5, 2019


We zijn vijf dagen in 2019 en de familie Hostwinds is er trots op om te melden dat we onze resoluties van ons nieuwe jaar hebben bewaard.In de geest van eerlijkheid en plezier, dachten we dat het je zou aanmoedigen om onze resoluties van het nieuwe jaar met je te delen.

SPOILER ALERT: De meeste zijn een beetje aan de gekke kant.

NAUWKEURIGER SPOILERALARM: Ze zijn allemaal extreem dom (behalve één).

Echt klinkende resoluties

Een snelle nieuwe jaarresolutie van u lijkt echt de juiste manier te zijn om de resolutielijst van het hostwinds-team te schoppen.Ik besluit om sneller op het punt te komen in deze blogposts, en ik besluit niet om niet te "kloppen rond de bush", dus om te spreken, als het gaat om het bereiken van het onderwerp bij de hand.Met dat in gedachten, hier zijn de resoluties van het team van het team:

Laten we beginnen met de enige en enige serieuze resolutie van hostwinds 'Director of Front-Line Operations: "Ik ben volledig vastbesloten om onze ondersteuning op elk niveau in 2019 te verbeteren."

Indrukwekkend en bewonderenswaardig! Nu, voor sommige Hostwinds-medewerkers komische bedoelingen:

"Resolutie van mijn nieuwe jaar is om een nieuwjaarsresolutie te maken ..._morgen_**"**

"Ik besluit om resoluut resoluut op te lossen."

"Ik besluit om Stop te schreeuwen! ... Hamer Tijd minstens één keer per dag."

"DNS is mijn favoriete resolutieidee."

"Ik besluit om mijn hoofd in de cloud te houden ....Portal zoveel mogelijk in 2019 (Krijg het? Zoals 'houd mijn hoofd in de wolken,' maar in plaats van 'wolken', veranderde ik het naar 'Cloud Portal' ...Zoals in de Hostwinds Cloud Portal? "

Ik wed dat je zou kunnen raden welke Hostwinds-medewerker die heeft geschreven. Het was ME!Nog een van de resoluties van mijn nieuwe jaar wordt geleverd in de vorm van een gewijzigde quote.Misschien herken je het.Het gaat als volgt:

(* Muzieknoten *) "Blijf gewoon schrijven, blijf gewoon schrijven, blijf gewoon schrijven, schrijven, schrijven ...

Blijf gewoon schrijven, blijf gewoon schrijven, blijf gewoon schrijven, schrijven, schrijven. "(* Muzieknoten *)

Heb je raden wie ik daar semi-citaat ben?Als je net zoveel van animatiefilms houdt als ik, weet je zeker dat ik Dori van Disney's citeer FINDING NEMO! Hé, Ellen Degeneres (Wie is de stem van Dori in Disney's Finding Nemo), Je bent een magisch genie, en je verlicht ieders levens met je bestaan!

Oh, misschien moet de resolutie van mijn nieuwe jaar zijn om te stoppen met constant citeren van muziekteksten ... maar het zal niet!Oké, terug naar andere beoordelingen van het personeel:

"Ik besluit om mijn chi te benutten."

"Ik besluit om meer mooie woorden op te zoeken, dus ik klink slimmer."

"Ik besluit om te zeggen 'Nee, dank u, ik ben een vegetariër' wanneer iemand me probeert te handelen."

"Ik besluit om al mijn recyclebabels uit te spoelen en te drogen."

Nog een resolutie van u echt voordat we ons afmelden: ik besluit om een stel van de langste, meest willekeurig hilarische alliteraties in de menselijke geschiedenis te bedenken in 2019 ... Tester alliteratie: Erin's beschamend enthousiaste en bruisende vestiging van het vergrote en eeuwige bewijs van eindeloos Engels... alliteraties.Aww, ik was zo dichtbij ... maar tot nu toe!Ik zal blijven oefenen.

P.s.Hostwinds-directeur van de reactie van de frontlinie op die resolutie was eenvoudigweg geen woorden en het neerleggen van beide duimen.Hij maakte gewoon een grapje, maar het liet me zo hard hard aan het lachen!

Oh, en dat maakte me eraan denken!Ik besluit om het niet zo duidelijk duidelijk te maken dat ik een sentimentele, papperige hippe hippie in elk enkele blogpost heb, schreef ik in 2019. Wacht!Kan ik die terugnemen?!?Gewoon in het geval, kan ik dat mijn 2020-nieuwjaarsresolutie maken ... maar ik maak geen beloften.

Het Hostwinds-team neemt zich voor om u alles en meer te geven

OOO, OOO, de richting hierboven herinnerde me gewoon aan iemands resolutie: ik besluit om niet zo lang rubrieken te creëren dat ze in wezen zeggen dat alles wat ik in de alinea zou zeggen die ze volgden.Wauw, dat is een goede als ik het zelf zeg.Ik grap!Tijd om een seconde serieus te worden: hier bij hostwinds, besluiten we dit jaar nog meer dan we vorig jaar voor je te zijn.We besluiten om alles te verbeteren wat we u aanbieden en om uw verwachtingen in elke capaciteit te overtreffen.We lossen op om verder te gaan, innoveren en verder gaan met je succes in gedachten.

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 5, 2019