Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds 'May Service Spotlight: bezorgbaarheid van e-mail nog eenvoudiger maken met nieuwe rDNS-functies Uitgelichte afbeelding

Hostwinds 'May Service Spotlight: bezorgbaarheid van e-mail nog eenvoudiger maken met nieuwe rDNS-functies

door: Hostwinds Team  /  mei 11, 2018


May's Spotlight is hier!Onze maandelijkse service spotlight blogposts maken deel uit van een serie om u op de hoogte te houden van nieuwe gebeurtenissen bij hostwinds.Als u vorige maand gemist hebt, welke gedetailleerde recente toevoegingen aan domeinbeheer, kunt u vind het hier.

Deze maand introduceren we u aan nieuwe functies die het beheren van uw RDNS gemakkelijker maken.

Wat is rDNS?

RDNS is een omgekeerde DNS-cheque. Wanneer een e-mail is ontvangen, controleert het om te zien welke nameserver en domein zijn gekoppeld aan het IP van de e-mailafzender. De meeste ISPS- en e-mailhostingproviders voeren een RDNS-controle uit op alle inkomende e-mails.

Het is een vitaal onderdeel van elke e-mailmarketing die u zou kunnen doen.Waarom?Het helpt bij het leveren van uw berichten aan de inbox van uw beoogde doelgroep.Het staat hier meteen mee met het hebben van SPF en DKIM op zijn plaats.

Zonder het riskeert u zeer de levering van uw e-mail.U legt ook uw IP-risico om op de zwarte lijst te zijn.

RDNS is hoe uw e-mails worden geverifieerd om echt van u te komen.Het is vergelijkbaar met hoe u een DNS-zoekopdracht kunt doen om de DNS-info van een website of IP te vinden.Behalve dat het achteruit is.

Wanneer uw e-mail is ontvangen, zal die server (vrijwel zeker) een RDNS-controle doen om ervoor te zorgen dat u bent wie uw e-mail zegt dat u bent.Het vergelijkt de IP die u verzendt van en het domein en het e-mailadres waarin u verzendt om te verifiëren dat ze inderdaad aan elkaar zijn toegewezen.

Als het vindt dat het IP niet is gekoppeld aan het domein van het verzenden van e-mailadres, is er een goede kans dat het het niet zal accepteren.En de beoogde ontvanger zal het nooit zien omdat de server zegt: "Nee, geen goed, waarschijnlijk een oplichter ... en je komt niet door"

Als uw e-mail is toegestaan, is het waarschijnlijk toeval of geeft u u het voordeel van twijfel ... voor nu.Ga door met het verzenden zonder de juiste RDNS-instellingen, en het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat uw e-mails worden geblokkeerd.

Nieuwe Hostwinds rDNS-beheerfuncties

Als u een hostwinds-client bent, hebt u gemakkelijke toegang tot uw RDNS-informatie en kunt u deze wijzigen wanneer u maar wilt.Geen ondersteuningskaarten of alles wat nodig is.

Het enige dat u hoeft te doen is inloggen op uw account, gebruik het vervolgkeuzemenu voor domeinen en selecteert u de optie RDNS beheren. Hier kunt u een lijst met al uw RDNS-records bekijken en deze gemakkelijk wijzigen.

Heb veel RDNS-records die moeten worden toegevoegd of gewijzigd?Er is nu zelfs een optie om bulkbeheer van uw records te doen.Dus je hoeft niet te zitten en door een voor één doorheen te gaan.

Als u een stapsgewijze stap, een visuele gids wilt om u te helpen met deze nieuwe functies, raadpleegt u onze RDNS Setup-gids hier.

Gevolgtrekking

RDNS-management is een belangrijk onderdeel van e-mailleverbaarheid en deze nieuwe tools moeten ze meenemen op de hoogte blijven (als u een hostwinden-cliënt bent).Als u op zoek bent naar andere tips om ervoor te zorgen dat uw e-mails de inbox raken, kijk dan uit dit bericht specifiek voor de bezorgbaarheid van e-mail.

Als je de nieuwe functies die worden toegevoegd leuk vindt, deel deze dan!

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 11, 2018