Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds Spotlight: White Label Reseller Services Uitgelichte afbeelding

Hostwinds Spotlight: White Label Reseller Services

door: Hostwinds Team  /  November 24, 2018


Het is de dag na Black Friday, dus de meeste mensen rusten en spelen met hun nieuwe producten en / of diensten.Maar wacht!Hostwinds 'Black Friday Deals Ga door!

Wat is dat?Zou je willen dat ik uitgebreid is?Kan mijn vriend doen!

Hostwinds Black Friday-verkoop:

75% van elke factureringscyclus, maandelijks door drieënneus, voor onze Gedeeld, Business, Tussenpersoon, en Wit label Diensten.

60% van elke factureringscyclus, maandelijks door drieënneus, voor al onze Linux en ramen Zowel Managed VPS als onze Toegewijde servers.

10% van elke factureringscyclus, maandelijks door drieënneus, voor al onze Linux en ramen Onbeheerde VPS.

P.S. Deze kortingen zijn alleen van toepassing op uw eerste betaling, ongeacht de betalingscyclus.

P.P.S. Alleen nieuwe producten en diensten worden tijdens deze actie afgeprijsd.

Whoa, die deals zijn, zoals de kinderen zeggen: "Bananen ... B, A, N, A, N, A, S."Het hostwinds-team dacht dat het leuk zou zijn om een van de diensten die dat zijn nog steeds VOORAL afgeprijsd, zelfs na Black Friday!

Wat is dat?Je bent super benieuwd naar welke service we spotlighting in deze blogpost zijn?

Wat is dat?Oh, je weet al precies welke service in de Spotlight van hostwinds is omdat het expliciet wordt vermeld in de titel van deze blogpost?

Wauw, publiek, ik kan niets voorbij je krijgen omdat je zo slim bent en perceptive!Je hebt gelijk!De Spotlight van de hostwinds is ons White Label Reseller-plan!

Wat is een Hostwinds White Label Reseller Plan?

Definitie van hostwinds White Label Reseller Web Hosting Account: ik denk dat ik deze overgeeft aan het briljante frontline-team van hostwinds ... De volgende offerte van een van de vele goed geschreven kennisbasishandleidingen legt de White Label Reseller-account in de perfecte beschrijving uitmanier:

"Hostwinds biedt klanten een White Label Reseller-oplossing voor het doorverkopen van onze services. Dit betekent dat u in staat bent om alle hostwinds-product als uzelf te verkopen, zonder dat uw klant ooit de naam van het hostwinds, merk of logo ziet."

Als u meer wilt lezen over de basisprincipes van een White Label Reseller-account van Hostwinds, bezoekt u https://www.hostwinds.com/guide/hostwinds-white-label-reseller-simplified-overview/.

De White Label Reseller Lowdown

Laten we beginnen met een geweldig aspect van White Label Reseller-accounts: het White Label Reseller-plan wordt geleverd met een WHMCS-licentie om elk webhostingproduct of -service door te verkopen!

Om dit uit te werken, geeft Hostwinds je een Basic Shared Hosting-account en een WHMCS-licentie als je aan de slag gaat met een White Label Reseller-account. Van daaruit heb je een basispagina waar je Hostwinds-producten en -diensten kunt verkopen.

Meer aspecten van het White Label Reseller-pakket: Oh mijn goedheid, het frontline-team deed het nog een keer ... ze zijn dus perfect gedetailleerde witlabel reseller-voordelen en hoogtepunten in deze passage in deze passage vanuit de "White Label Reseller VEREENKOMSTIGE OVERZICHT" GIDS:

"Hostwinds-technici zetten alles voor u in! Wij maken uw WHMCS, en we hebben uw producten en diensten in uw WHMCS opgezet voor wederverkoop.

U kunt vervolgens uw betalingsverwerkingsgegevens toevoegen, zoals instellingen voor Paypal en Creditcardverwerking. U kunt dan ook de prijs van de producten die u verkoopt, wijzigen in wat u voor deze services wilt vragen.

U bent in staat om de hostwinds-service te onderrijzen om meer klanten of overpricing aan te trekken, om meer winst te maken. "

Zoet! Bedankt voor je fantastische genie, Hostwinds Front-Line Team!

Opmerking: het White Label Reseller-account vereist dat klanten een kaart in ons bestand hebben.

NOG EEN OPMERKING: alleen om duidelijk te zijn, kunt u uw merk gebruiken wanneer u het product en de diensten van hostwinds opnieuw doorverkrijgt, omdat het merk van Hostwinds niet op geen enkel product of dienst zal staan.

Bezoek https://www.hostwinds.com/hosting/reseller/whitelabel op elk moment om meer van de voordelen van het White Label Reseller Hosting-pakket te bekijken.

Klik op de knop Groene "Aan de slag onderaan de pagina om een account in te stellen.De korting van Black Friday genereert automatisch wanneer u bij de uitcheckpagina gaat.

Nog een hostwinds Kennisbasishandleiding (getiteld "Hostwinds White Label Reseller Overzicht") gaat over Meer White Label Reseller Specificaties:

"Witte label wordt geleverd met het volgende:

Eén gratis domeinnaamregistratie voor het eerste jaar *

Een speciale IP voor uw White Label Reseller Web Hosting-account

cPanel-toegang om uw domein en e-mails te beheren, met het equivalent van Shared Basic Hosting. (Bekijk Shared Hosting Overzicht voor meer informatie)

WHMCS-licentiesleutel om u te helpen bij het beheren van uw facturering en automatisering van uw webhosting

Kortingen uit producten Afhankelijk van het verkochte bedrag. "

Bezoek https://www.hostwinds.com/guide/hostwinds-white-label-reseller-overview/ om de rest van die gids te lezen.

Over handleidingen gesproken, hier zijn een paar meer met betrekking tot White Label Reseller-informatie die u mogelijk wilt raadplegen tijdens uw White Label Reseller-webhostingreis:

https://www.hostwinds.com/guide/how-to-create-hostwinds-products-as-a-white-label-reseller/

https://www.hostwinds.com/guide/how-to-update-product-display-information-as-a-white-label-reseller/

Naarmate gebruikers van uw website de hostwinds-producten en -services die u verkoopt, worden dezelfde exacte product (en) en / of service (s) automatisch besteld op uw hostwinds-account.U betaalt hostwinds voor het product (en) en / of service (s) en uw klanten betalen u.Je bewaart de winst.

Het White Label Reseller-plan is uniek voor het algemene resellerplan omdat de eerste u in staat stelt om uw eigen merk in plaats van het merk van hostwinds te gebruiken bij het verkopen van producten en diensten.

De Hostwinds-producten en -services die in aanmerking komen om te worden verkocht door White Label Reseller-klanten: Hostwinds Shared Services, Hostwinds Business shared services, alle Hostwinds VPS-services en add-ons die zijn gekoppeld aan genoemde producten en services.

Black Friday + White Label-reseller = perfectie en grote besparingen

Tot slot, het kopen van een witte labelreseller is nu een geweldig idee omdat 1. het is een geweldige / economische manier om uw eigen webhostingbedrijf te starten.Het is snel, gemakkelijk en handig.2. Hostwinds 'Black Friday is gemorst tot zaterdag, en deze deals zijn te goed om te missen!Trakteer uzelf vandaag en begin uw White Label Reseller Web Hosting Adventure met een korting op 75% korting!Oh, en op die nota, tijdens de drukke feestdagen dit jaar, vergeet niet je te vergeten jezelf te koesteren en jezelf ook een beetje te verwennen.Je doet zoveel voor zoveel mensen, dus doe dit jaar iets voor jezelf en profiteer op de zwarte vrijdag deals van hostwinds.Laat onze experts helpen bij het zorgen voor uw webhostingsactiviteiten door het White Label Reseller-proces snel en gemakkelijk voor u te maken.Gelukkige uitgebreide Black Friday van de familie Hostwind voor jou!

Geschreven door Hostwinds Team  /  November 24, 2018