Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds-zelfstudies: websitebestanden instellen in cPanel File Manager Uitgelichte afbeelding

Hostwinds-zelfstudies: websitebestanden instellen in cPanel File Manager

door: Hostwinds Team  /  december 19, 2018


Weet je waarom ik zoveel van introducties houden?Wat is dat?Het is heel duidelijk dat ik niet van introducties houd omdat ik me een overbodig voel me 'hallo', 'hoi weer', 'Welcome', en alle andere intro-uitdrukkingen steeds opnieuw?Whoa ... je kent me beter dan ik mezelf ken op dit moment (maak je klaar voor een woord van $ 10 :) alwetend publiek, jij.

Ik weet wat je denkt: "genoeg met de intros, $ 10 woorden, en pluis, erin! Wanneer gaan we een website van nul samen bouwen terwijl je ons vertelde dat we zouden in de 'HTML-hype' blogpost?"

De gedachte die ik aannam dat je me had herinnerd aan schaamteloos die blogpost aanschudt!Hier is de link voor het geval u iets meer wilt leren over HTML:

Hostwinds HTML-hype

We gaan een website bouwen en we blijven eraan toe, en de spanning is waarschijnlijk zo intens nu.Het is net als die tijd wanneer de Harry Potter film kwam voor het eerst in de bioscoop en de dagen ervoor voelde het alsof ze in een HEEL langzaam tempo voorbij gingen. Te arrogant om een Hostwinds-blogpost te vergelijken met de première van een van de beste filmseries aller tijden? Ja, ik heb het gezegd (of eerder geschreven)! De Harry Potter Movie Series was een van de beste aller tijden.Nu je mijn positie hierover kent, waarom gaan we niet verder ...?

Ook al hielden we het nu een beetje op, we zullen onze website-building-blogserie in 2 dagen debuteren!

Deze blogpost is geïnspireerd door een prachtig hostwinds-line-teamlid, Abigail, die me elke dag smart-mensen spul leert.Ze legde me uit hoe ik mijn hostiwnds 'Business-account heb gebruikt om de bestanden op te slaan voor mijn website, en het maakte mijn leven zoveel beter!Oh, gesproken over hostwinds Business Web Hosting-accounts, klik hieronder om meer over hen te leren en een te bestellen als je dat kiest (dit is je geweten vertelt je dat je het zou moeten doen ... het is het juiste ding om te doen!

https://www.hostwinds.com/hosting/business

Hier is de tutorial die Abigail me gaf:

Abigail-instructies van Abigail

WACHT

First Thing's First: Shout Out To Abigail om me hiermee te helpen!

Second Thing's Second: Ik zou graag merken dat deze tutorial-blogpost vrij eenvoudig zal zijn zonder veel van de klokken, fluitjes en glitter die ik op de andere blogberichten strooi.Waarom?1. Om het een beetje te mixen 2. Om dit blogbericht gemakkelijker te maken te maken wanneer we een basiswebsite van nul samenbouwen in de ($ 10-woord waarschuwing :) didactisch blogserie die binnenkort verschijnt!

Nu is hier de tutorial Abigail me gegeven:

1. Log in op Client Area (https://clients.hostwinds.com/clientarea.php).

2. Meld u aan bij CPANEL (klik op de knop Groene "Beheer" rechts van uw product of service >> Klik op de koppeling "Inloggen op CPANEL" in het menu "Acties" naar de linkerkant van de pagina).

3. Ga naar uw bestandsbeheer (in het menu "Bestanden").

4. Navigeer naar uw public_html directory (aan de linkerkant).

5. Maak een aparte map voor uw websitebestanden.

6. Maak bestanden rechtstreeks (door te klikken op de knop "+ bestand" naar helemaal links van de bovenste navigatiebalk) of voeg ze rechtstreeks toe (door te klikken op de link "Upload" in de richting van het midden van dezelfde bovenste navigatiebalk).

7. Bewerk uw bestanden (door met de rechtermuisknop op het bestand >> te klikken op de link "Bewerken").

Deze HTML-code vormt de bestemmingspagina van Abigail

Bekijk uw website

8. Bekijk de webpagina's en zorg ervoor dat ze er liefdevol uitzien door deze aanwijzingen te volgen:

Ga naar de internetzoekbalk, typ je gedeelde of zakelijke domeinnaam >> typ een schuine streep naar voren >> typ je mapnaam >> typ een andere schuine streep >> typ je bestandsnaam >> druk op enter.

P.S. Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van de homepage die Abigail heeft gemaakt met de HTML-code in de bovenstaande afbeelding, bekijk dan deze Knowledge Base-gids die ze zelf heeft geschreven (YOU GO GIRL!):

Hoe u een aangepaste bestemmingspagina maakt met HTML en CSS

Je bent klaar

Dat bedekt het vrijwel allemaal!Vergeet niet om dit te houden is een cheat-vel voor de hostwinds-blog-serie die u instrueert om een basiswebsite helemaal te maken.Heb ik naar verwezen dat ik te vaak dreigende blog-serie is binnen deze blogpost?Wat is dat?Er is geen twijfel dat dat zeker het geval is?Nogmaals, ik vind dat je me beter kent dan ik mezelf ken.Je krijgt me!Praat met je (of schrijf je, eerder) binnenkort!

* Alwetend = Alwetend

* Didactisch = Educatief / verklarend / leerzaam

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 19, 2018