Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds-updates Uitgelichte afbeelding

Hostwinds-updates

door: Peter H  /  maart 4, 2012


We hebben onlangs de mogelijkheid onderzocht om Windows VPS-services aan te bieden vanwege het hoge aantal verzoeken dat we de laatste tijd hebben ontvangen voor Windows VPS-opties. We hopen deze service binnen de volgende 1-2 maanden te kunnen aanbieden. We houden u allemaal bijgewerkt en op de hoogte van de laatste informatie.

Client Area Wijzigingen

We hebben een aantal behoorlijke grote veranderingen die in de komende weken naar het hostwinds-klantengebied komen en we wilden jullie allemaal bijwerken met ons "masterplan." We zullen het hele klantengebied zien en voelen om het veel meer te laten voelen als hostwinds en veel minder als elk ander webhostingbedrijf dat er een factureringssysteem uitvoert. Deze veranderingen zullen niet 's nachts gebeuren. We hopen echter allemaal binnen de volgende maand geïmplementeerd te hebben. We zullen ook onze nieuwe maandelijkse nieuwsbrief onthullen om jullie allemaal op de hoogte te houden van de nieuwste en beste dingen die we hebben gepland om uw hosting beter te maken. We worden ook niet alleen het klantengebied verwijderd. We worden ook vernieuwd al onze standaardmelding / setup-e-mails om ze een veel persoonlijk persoon (hostwinds) te laten zien en voelen. Dit zou onze nieuwe klanten moeten helpen navigeren naar de dingen die ze het meest gemakkelijker nodig hebben.

Gloednieuwe gedeelde server

We groeien gestaag, en we zijn eindelijk onze Shared1 Shared Server uitgegroeid. We rollen een gloednieuwe gedeelde server uit en beweegt een aantal accounts rond om ieders webhostingervaring het snelst mogelijke ervaring te maken. Deze nieuwe gedeelde server is een absoluut monster, met een gewicht met dubbele quad-core Xeon-processors, 16 GB RAM, en 2x 1TB-harde schijven. Het zou in staat moeten zijn om alles met hostwinds klanten aan te kunnen, besluiten ernaar te gooien.

Nieuw serviceaanbod

Ik heb veel verzoeken gehad voor verschillende producten en diensten die er zijn die hostwinds momenteel niet bieden. Wel, we willen dit veranderen. In de volgende maand plannen hostwinds van plan verschillende nieuwe soorten SSL-certificaten te onthullen, meer dan tien nieuwe domeinuitbreidingen, meer softwarelicenties voor VPS's en dedicated servers, serverbeheerservices, CPANEL-licenties, webdesigndiensten, SEO-diensten en een maandelijkse website-onderhoud aanbieden. Net als bij alle hostwinds-services kunt u verwachten dat deze services top-inkering zijn en komen met de verbazingwekkende ondersteuning die u van uw webhosting bent gekomen.

Geschreven door Peter H  /  maart 4, 2012