Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Hostwinds-webinars: WordPress installeren met Softaculous Uitgelichte afbeelding

Hostwinds-webinars: WordPress installeren met Softaculous

door: Hostwinds Team  /  mei 8, 2020


Als vuistregel, het toegewijde personeel hier in Hostwinds Reviews Client Feedback om te beslissen wat u volgende kunt maken of verbeteren. Als zodanig heeft hostwinds een reeks webinars uitgebracht om u te begeleiden via een overvloed aan hostinggerelateerde taken, van het bewerken van accountgegevens in het clientgebied om Cronjobs in CPanel toe te voegen.

Dit blogpost is bedoeld om enkele van de belangrijkste punten te markeren die zijn besproken in het webinar "Softaculous WordPress Install" ingebed.

Hostwinds-webinars

Zoals de naam al aangeeft, zal de Softaculous WordPress Install Webinar u helpen bij het efficiënt installeren van WordPress met behulp van de Softaculous Auto-Installer-applicatie die is meegeleverd voor elk Shared, Business of Reseller Hosting-plan.

Productie door Hostwinds Support Team Agent, David H.

Nu bieden we u snel overzichten van WordPress en softaculous voordat u een paar significante protips van het webinar bekendmaakt.

WordPress, Softaculous en WordPress installeren met Softaculous

WordPress is een bekend en veelgebruikt CMS (Content Management Systeem).

Wat is WordPress?

Anders dan de kortste definitie hierboven, hebben we deze offerte van onze "Introduction to WordPress" -gids om u een goed idee te geven van wat WordPress is en:

"WordPress is een online en opensource-website-bouwer die is geschreven in PHP-programmeertaal. Het is oorspronkelijk ontworpen om gegevensgestuurde blogswebsites te maken en sindsdien is gegroeid door miljoenen websites op internet. Het is ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk te worden. Het is ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor zelfs die zonder formele website-ontwerp- of ontwikkelingservaring kunnen maken om responsieve websites te creëren voor hun behoeften. "

Inleiding tot WordPress

Softaculous, aan de andere kant, is software waarmee u applicaties met één klik kunt installeren!We geven je een beetje meer context voordat we naar protips gaan.

Wat is Softaculous?

"Softaculous is software die is inbegrepen bij hostwinds-gedeelde en bedrijfshostingpakketten. Softkeuze licenties kunnen ook worden gekocht voor elke cloud- of VPS-servers die hostwinds samen met CPanel zijn geïnstalleerd. Hierdoor kan de eenvoudige installatie van honderden scripts en applicaties van onze klant met een paarSimple Clicks. "

Softaculous Overzicht

GERELATEERD: WordPress installeren met Softaculous Guide

VERWANT: Bewerk WordPress-details van Softaculous Guide

VERWANT: Hoe maak je een gebruiker aan in de WordPress-gids

VERWANT: Hoe een plug-in te installeren met de WordPress-gids

VERWANT: Softaculous Supported Applications Guide

Zonder verder oponthoud, protips!

6 opmerkelijke protips van de Softaculous WordPress Install Webinar:

Protip 1: Bij het selecteren van een protocol: "We zouden HTTPS voor het protocol voor een beveiligde verbinding aanbevelen."

Protip 2: "De optie 'In de directory' geeft aan welke map er wordt geïnstalleerd. [...] softaculous standaards dit aan een WP-submap, en het zou gewoon A / WP aan het einde van uw URL toevoegen."

Protip 3: "Als u WordPress op de root van uw domein wilt installeren, verlaat u gewoon de optie 'in de directory'."

Protip 4: "U hebt ook de mogelijkheid om MultiSite in te schakelen, waarmee u meerdere WordPress-sites onder dezelfde installatie of database kunt hebben. Dit wordt niet aanbevolen tenzij u echt weet wat u met WordPress doet."

Protip 5: "U hebt ook een aantal geavanceerde opties voor uw installatie en de standaardwaarden voor deze zullen voor de meeste installaties werken. "

Protip 6: "[...] Zodra de installatie is voltooid, geeft softaculous u de URL aan uw site en de URL op het beheer van uw site, dat zal proberen u automatisch in te loggen met het beheerdersaccount dat u hebt opgegeven tijdens Setup."

Wat betreft protips met betrekking tot het leven, wees goed voor anderen, wees goed voor jezelf, en dingen zullen goed zijn.Dat is hoe hostwinds in staat waren om uitstekende en praktische oplossingen voor klanten te ambacht, zoals onze uitgebreide en gebruiksvriendelijke cloudportal.We beloven dat we daar niet stoppen.

Hostwinds Webinars Archief

Blijf op de hoogte voor meer webinars die op uw pad komen op basis van vragen en suggesties van klanten!

Als je ooit het verleden of toekomstige hostwinds-webinars zou willen beoordelen, bekijk dan onze Webinars Archive Guide:

Hostwinds Webinars Archief

Voel je alsjeblieft aangemoedigd om hieronder commentaar te geven met eventuele suggesties over welk webinar we vervolgens zouden moeten doen. Wat zou nuttig zijn? Laat het ons hieronder weten!

Bedankt voor het afstemmen vandaag, mensen. Wees voorzichtig.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 8, 2020