Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Inzicht: slimme online beveiligingspraktijken Uitgelichte afbeelding

Inzicht: slimme online beveiligingspraktijken

door: Bryon Turcotte  /  december 17, 2013


Experts uit de industrie zijn het erover eens dat in deze generatie van "Big Data_ "Elke persoon die toegang wil hebben op A netwerk Om verbinding met internet te maken, nodigt u potentiële bedreigingen uit op hun persoonlijke privacy en kan in grotere instellingen problemen veroorzaken die van invloed kunnen zijn op onze nationale veiligheid, volgens een recent artikel gepubliceerd door Tech News Wereld. De artikel Stelt dat individuen gevoelig moeten zijn en voorbereiden op "_danger van tevoren, of het nu online of uit is."

Een aanval tegen een overheidsinstantie, een financiële instelling of een locatie die een aanzienlijke hoeveelheid opslaat gegevens Zou catastrofale nasleep hebben - dit scenario verlaten Een van de grootste uitdagingen die momenteel naar de technologie industrie, volgens de artikel. Naarmate het artikel doorgaat, vermeldt deskundigen dat het probleem versterkt als "_We die momenteel werkt met een verouderd juridisch en beleidskader dat regeert hoe gegevens worden verzameld, opgeslagen, gedeeld en gebruikt" - "- ons kwetsbaarder maken veiligheid breekt.

De artikel Schetst een aantal punten om iedereen te helpen onderzoeken wat er moet worden gedaan en hoe alles kan werken aan "focus op preventie en goed voorbereid" om te zorgen "veiligheid en beveiliging"Van de mensen, ideeën en dingen waar we het meest om geven.

Een belangrijke vraag komt uit dit artikel: "Moet groot zijn Gegevens en de cyberspace als geheel wordt gecompromitteerd of uiteindelijk wordt aangevallen, wat zullen we dan doen??"

Ontdek meer details over deze punten en lees wat industrie inzicht in het origineel artikel hier bij Tech News Wereld.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  december 17, 2013