Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


McConnell: "We hebben nog nooit Chinese malware gevonden" Uitgelichte afbeelding

McConnell: "We hebben nog nooit Chinese malware gevonden"

door: Allison Montgomery  /  maart 16, 2015


Heeft China alle grote bedrijven in de Verenigde Staten gehackt? Hebben ze waardevolle informatie gestolen? Volgens voormalig NSA-directeur Mike McConnell zit China achter de meeste beveiligingsinbreuken bij Amerikaanse bedrijven.
McConnell was de directeur bij het National Security Agency onder president George W. Bush.Tijdens het spreken aan de University of Missouri verklaarde McConnell dat "de Chinezen alle belangrijke onderneming hebben gepenetreerd in de Verenigde Staten en informatie."
In mei 2014 beschuldigde een aanklachtse Chinese hackers van het stelen van blauwdrukken en bedrijfsplannen van bedrijven zoals Alcoa, U.S. Steel Corp., Westinghouse, Allegeny Technologies en anderen.Geëxtraheerd informatie omvat "Planningsinformatie voor geavanceerde concepten, windmolens, auto's, vliegtuigen, ruimteschepen, productieontwerp en software."
Terwijl China in veel bedrijven is gehackt, is het niet waarschijnlijk dat ze iedereen hebben overtreden.De economische problemen veroorzaakt door deze hacks hebben de mogelijkheid om enorm te zijn, maar we zullen waarschijnlijk geen effecten voor jaren zien.Dat is een mooie onheilspellende mogelijkheid.
McConnell deelde ook mee dat tijdens de laatste jaren van de regering-Bush meer dan 100.000 hackers door de Chinese regering werden ingezet met als enig doel computers te hacken. Zijn zorg is dat China niet alleen deze ideeën kan overnemen en op de markt kan brengen, maar dat de informatie in verkeerde handen kan vallen. Hij maakt zich zorgen dat terroristen deze informatie kunnen stelen en gebruiken om het energienetwerk en de financiële markten aan te vallen.
Cyber-diefstal op deze grote schaal is zeker moeilijk voor te stellen.Sommige experts vragen de beweringen van McConnell, en één expert gaat voor zover te zeggen dat de claims van McConnell roekeloos waren.
De spanning tussen de U.S. en China is toegenomen naarmate China een tegen-terrorismebrijstelling beschouwt. Deze factuur zou technologiebedrijven dwingen om niet alleen beveiligingsbackdoors te maken om de overheid toezicht te geven om toezicht te geven, maar de Chinese overheidsversleuteltoetsen te geven. De bedrijven zouden ook nodig zijn om servers en gebruikersgegevens in China te behouden en toegang te bieden tot toegang tot communicatierecords.
Vanaf nu, heeft China deze rekening in de wacht gezet en het is onduidelijk of ze ermee doorgaan. Onnodig te zeggen dat er een behoorlijke hoeveelheid speling is van de VS. Deze rekening zou slecht zijn, niet alleen voor U.S. businesses, maar de hele wereldeconomie.
Het zal zeker interessant zijn om te zien hoe dit speelt. De U.S. heeft het duidelijk gemaakt aan China dat ze denken dat de voorgestelde rekening schadelijk is, en omdat dit nu op de hiatus is, lijkt het erop dat China dit in aanmerking neemt.
Wat zijn uw gedachten?Zou de passage van deze wet uw bedrijf beïnvloeden?Gelooft u dat Chinese hackers gepatenteerde informatie hebben gestolen van "Most" U.S.-bedrijven, als McConnell-staten?Laat ons weten wat je denkt.We horen graag uw mening!

Geschreven door Allison Montgomery  /  maart 16, 2015