Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Midwest tot West Coast - Road Tripping met Hostwinds Uitgelichte afbeelding

Midwest tot West Coast - Road Tripping met Hostwinds

door: Hostwinds Team  /  december 4, 2018


Rechts rond deze tijd elk jaar, begin ik nostalgisch voor de zomer. De altijd-constante winterregen van Seattle, gecombineerd met de constante duisternis die onvermijdelijk komt met zo ver van de evenaar, en een rigoureus werkschema, alles begint te onderdrukkend als we in december onderdrukken. Ik begin naar de zon en de vogels, en mijn absoluut favoriete deel van de zomer: roadtrips. Ik heb de kunst van de roadtrip in de loop der jaren geperfectioneerd. Je hebt een geweldige afspeellijst nodig die verschillende genres overspant, dus je hoeft nooit te zoeken. Je hebt een koeler nodig die vol zit met full-suikere soda, sandwiches, babywortelen en fruit. Je hebt ook een moordenaar van een zonnebril nodig!
Denkend aan epische roadtrips kreeg me aan het denken over reizen in het algemeen, en hier bij hostwinds, hebben we een paar eigen reizen genomen.Ik denk momenteel aan degene die ons, letterlijk, waar we vandaag zijn geland.17 oktober 2010, had een dag als een ander kunnen zijn, maar het was niet.Het was de dag dat Peter Holden, onze onverschrokken leider, gepubliceerde hostwinds.com.De afgelopen acht jaar verstoren we de hostingsindustrie door bekroonde diensten en ondersteuning voor wereldklasse aan te bieden.
Opgericht in Tulsa, OK, we floreerden zes jaar, maar met onze groeipercentage, en met het tarief dat we moesten inhuren, was het technologiebad om te trekken, snel afnemen. Peter besloot dat het tijd was voor een verandering. We hadden een stad nodig met een goed ontwikkelde pool van technische mensen die op zoek zijn naar een verandering. We wilden ook een robuust transportsysteem en datacenterlocaties om uit te breiden. De selectie werd snel versmald tot San Francisco of Seattle. Hoewel beide steden hun voordelen hebben, zouden de kosten van serverruimte en wonen in San Francisco onze prijzen hebben verdreven, en dat was niet iets dat Petrus bereid was te doen.
Seattle, het was! We openden ons kantoor in Seattle in april 2016, en na veel werk van onze CEO en COO, werd ons kantoor getransformeerd van veel dozen in een volledig functioneel commandocentrum. Kort daarna begonnen we talent in Seattle te scouten en onderhouden we een staf tussen 3 en 5 personen. Zodra dit kantoor is opgericht, hebben we onze frontliniemechnici naar het kantoor van Seattle en werden officieel onze hoofdtellen. Terwijl we de hoek om in ons 9e jaar van het bedrijfsleven ronden, beweegt onze laatste resterende medewerker in Tulsa naar Seattle, waardoor onze overgang van het Midwesten naar de westkust wordt voltooid. We kijken uit naar nog veel meer jaren in deze robuuste stad. Met overvloedige talent en ruime serverruimte is het nu thuis voor ons.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 4, 2018