Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Mijn site verplaatsen naar Hostwinds Uitgelichte afbeelding

Mijn site verplaatsen naar Hostwinds

door: Hostwinds Team  /  januari- 25, 2020


Heb je het nieuws gehoord? Hostwinds biedt op verzoek gratis website-migraties aan!

Dat gezegd hebbende, wat betekent 'complimentary migratie op aanvraag' precies?

De term 'migratie' kan aanvankelijk intimiderend klinken, maar het overbrengen van uw site, of uw domein voor die materie, naar hostwinds is rijkelijk eenvoudig.We lopen je door het hele proces en zorgen ervoor dat je migratie zo sierlijk is als de migratie van een zwerm vogels.Smooth Sailing, Mensen!

Met andere woorden: "Moving hoeft niet hard te zijn, laat onze migratie-experts uw websites voor u verplaatsen!"

https://www.hostwinds.com/services/website-transfers

Voordat we ingaan op enkele cruciale feiten en informatie met betrekking tot website- en domeinoverdrachten, is opheldering over wat de twee onderscheidt.

Wat is het verschil tussen een websitemigratie en een domeinoverdracht?

Misschien vraag je je af: wat is het verschil tussen een website-overdracht en een domeinoverdracht?Zijn ze zelfs anders?Het antwoord op vraag # 2 is ja!Ze zijn in feite heel anders.Ze vereisen ook allebei een unieke procedure om plaats te vinden.Dit betekent wat dit betekent: u hoeft uw website en domein niet op exact dezelfde tijd over te zetten.

Voor zover de website Migrations gaan, betrekken ze, in de woorden van hostwinds ondersteuning teamvertegenwoordiger David H, "alle gegevens en database-informatie voor uw site naar uw nieuwe host kopiëren."

Domeinoverdrachten daarentegen worden door David als volgt beschreven:

"Het domein is slechts de naam en u kunt het overdragen tussen registrars."

We hebben ook wat Intel van Hostwinds Support Team Agent Gregory G:

"De domeinoverdracht is als het indienen van een adreswijziging wanneer u in beweging bent. Een migratie van de site is als het inhuren van verhuizers om al uw spullen te verplaatsen."

Nou, zet, Gregory.

P.S. Bedankt voor het bedenken van de titel voor dit bericht!

Wat dat betreft, een enorm applaus voor ons ondersteuningsteam voor het verstrekken van deze informatie in een verteerbare vorm. Nu zijn we klaar voor enkele details die specifiek betrekking hebben op website-overdrachten.

Wat is een websitemigratie?

We hebben dit al in de voorgaande paragrafen aangeraakt, maar de technische definitie van de migratie van de website is overdracht van alle informatie en bestanden die van uw website aan een hostingprovider zijn.

In termen van bijzonderheden over websitemigratie, waar moeten we zelfs beginnen? Hoe zit het met de eerste stappen die u moet nemen om uw site naar Hostwinds te migreren?

De eerste stappen:

Nogmaals, David raakt een home-run door de eerste stappen uit te leggen om te nemen als u uw website wilt migreren: "Als u een migratie van ons wilt aanvragen, opent u een ticket en selecteert u 'Tech Support' als de afdeling. Selecteer'Migratie' Als de reden dat u het ticket verzendt. U wordt gevraagd om een formulier in te vullen om de inloggegevens voor uw oude host te verstrekken. Als u geen van de te plaatsen waarden kent, kunt u typen 'N / a 'en verduidelijken verder in het lichaam van het ticket. "

Nadat u het formulier hebt ingevuld en ingediend, zullen onze technici beginnen met het migreren van uw site zodra ze mogelijk kunnen.

Pro-tip: Zorg ervoor dat u het migratieticket controleert, want ons team zal u onderweg updates sturen.

Klik hieronder voor meer informatie over het migratieproces van Hostwinds!

Wat is het migratieproces?

Over het algemeen duren websitemigraties ongeveer een dag, maar niet altijd. Aangepaste configuraties, evenals de hoeveelheid overgedragen gegevens, kunnen de duur van het migratieproces beïnvloeden.

Voorbereidingen treffen voor de migratie van uw website

Wist je dat vogels altijd zwaar voorbereiden op hun migraties?Ze eten een overvloed aan voedsel voordat ze opstijgen en het opslaan voor de reis.Op dezelfde manier kunt u zich voorbereiden op uw migratie met onze 'Pre-Migration Checklist.'

Gewoon om u een sneak te geven van de items in onze "Pre-Migration Checklist" -gids, hier is stap 1:

"

Step One: Controleer of u over de informatie beschikt die nodig is om verbinding te maken met uw server bij uw huidige webhostingprovider:

 • IP adres
 • Aansluitende poort
 • Gebruikersnaam
 • Wachtwoord
 • Specifieke details die we moeten weten

"

Controlelijst vóór migratie

Nadat u zich hebt voorgemaakt voor de website overbrengen en een migratieverzoek verzenden via een ticket, wat is de volgende dan?

Stap 3 van het migratieproces naar de website zoals vermeld op onze website:

"Nadat onze QA-team de gemigreerde inhoud recenseert, doet u dan hetzelfde, we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent."

Meer migratie-informatie zoals vermeld op onze website:

Elk van uw sitebestanden wordt overgedragen: "Als ons team uw site migreert, brengen we al uw bestanden over, ongeacht hun grootte of nummer."

U zult tijdens het proces nul / nul uitvaltijd ervaren: "We nemen passende voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw website online blijft, omdat deze wordt overgedragen."

Maak je geen zorgen.Hostwinds-technici nemen uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat al uw informatie veilig is in het gehele migratieproces.Dit is een risicovrije procedure!

U vraagt zich misschien af: wat moet ik doen als de migratie is voltooid?

Geloof het of niet, onze pre-migratiegids behandelt ook de post-migratiestappen:

"

Step One: Zorg ervoor dat u volledig tevreden bent met uw migratie en dat het een succes was.

Stap twee: Neem contact op met uw vorige Web Hosting Services Provider om uw account te sluiten.

"

Goed nieuws: U kunt daadwerkelijk bevestigen dat uw website correct wordt weergegeven nadat de migratie heeft plaatsgevonden door host.cx in uw browser te typen. Dit is een handige optie omdat u ervoor kunt zorgen dat uw website perfect is voordat u DNS wijzigt.

Wilt u het migratieproces verder bekijken?

Gelukkig staat de Hostwinds Knowledge Base vol met informatie over migraties. Hier zijn slechts enkele handleidingen om u te helpen:

Dien een migratieverzoek in

Het migratiebeleid van de hostwinds

Corny Pun of the Day: Het is nu tijd om migreren naar ons volgende onderwerp: domeinoverdrachten.

Wat is een domeinoverdracht?

Laten we deze breken:

Wat is een domein?"Technisch gezien vestigt het IP-adres dat op uw website is aangesloten, de locatie van de laatste op internet. De domeinnaam is echter een soort van een bijnaam voor het IP. Dit is buitengewoon nuttig voor degenen onder ons die niet het gevoel hebbenIP-adres van elke site die we willen bezoeken. Met andere woorden, dit is buitengewoon nuttig voor letterlijk iedereen die internet gebruikt. "

Het bovenstaande fragment kwam uit onze blog post getiteld "Square One Fundamentals: domeinen, subdomeinen, addon-domeinen en meer," en u kunt het bekijken door op de onderstaande link te klikken.

Square One Fundamentals: domeinen, subdomeinen, add-on domeinen en meer

Wat is een overdracht van een domeinnaam nu? Een domeinnaamoverdracht is simpelweg het verhuizen van een domein van de ene registrar naar de andere.

Deze gids geeft je stap-voor-stap instructies voor het verhuizen van je domein naar Hostwinds:

Hoe verplaats ik mijn domein naar Hostwinds?

Technisch gezien hoeft u het domein niet meteen te overbrengen zodra u uw website naar hostwinds hebt gemigreerd.U kunt een domein gebruiken op onze services, zelfs als deze elders is geregistreerd.Bovendien kunt u op elk moment een domeinoverdracht aan ons bestellen voor een geregistreerd domein zolang het in aanmerking komt voor overdracht.U kunt uw domein niet overbrengen totdat deze 60 is geweest, aangezien deze is geregistreerd, overgedragen of verlengd.

Een handige handleiding over hoe u uw domein naar ons kunt verhuizen:

"Zorg ervoor dat de contactgegevens voor uw domein correct is

 1. Als u een privé- of beschermde registratie heeft, annuleert u deze opties
 2. Ontgrendel uw domein
 3. Zorg dat u een EPP-code (autorisatiecode) bij de hand heeft
 4. Log hier bij Hostwinds in op uw klantengedeelte
 5. Klik op het tabblad Domeinen
 6. Selecteer Domeinen aan ons overdragen
 7. Voer de domeinnaam in die u wilt overbrengen en klik op de knop Transfer
 8. Selecteer op de volgende pagina als deze beschikbaar is om door te gaan om door te gaan
 9. Selecteer eventuele aanvullende configuratie-opties
  1. U kunt ID-bescherming kopen
  2. Als u aangepaste nameservers gebruikt, kunt u ze hier invoeren
  3. Voer de EPP-code in
 10. Selecteer klik om door te gaan "

Hoe kan ik mijn domein aan u overdragen?

Als u als de 'EPP-code' in het bovenstaande citaat is vermeld, is hier een beetje informatie die relevant is voor een dergelijke autorisatiecode:

Wanneer u besluit uw domein over te dragen, moet u eerst ontgrendelen om de EPP-code aan te vragen. U moet ervoor zorgen dat uw huidige registrar de EPP-code ontgrendelt voordat de overdracht kan plaatsvinden.

Bovendien, volgens David H, ", raden we aan hostwinds te leveren met de EPP-code tijdens het afrekenen of zo snel mogelijk om de overdracht te initiëren."

Een advies van de Hostwinds Support Team-agent, Alex W: "Neem contact op met uw registrar om ervoor te zorgen dat uw domein kan worden verplaatst voordat u een domeinoverdracht bestelt."

Meer advies: Onthoud dat u de naamservers niet kunt wijzigen tijdens het domeinoverdrachtsproces.

Heb je een jaar van hosting of meer gekocht met hostwinds?Als u 'Ja,' kunt u een domein overdragen die tot $ 25 zonder extra kosten kost.

Een opmerking hierover: Om te profiteren van ons gratis domeinaanbod, moet u ervoor zorgen dat uw bestelling voor domeinoverdracht in dezelfde volgorde staat als uw hosting.

Een opmerking over domeinoverdrachten in het algemeen: Een domeinoverdracht naar Hostwinds verlengt de domeinregistratie voor de meeste TLD's met een jaar.

Wat is het volgende?Migreren naar grotere en betere dingen met je nieuwe hosting!

Migreren naar grotere en betere dingen

Vogels zijn instinctief geleid naar hun gewenste bestemming door de zon, de sterren en de aarde.Hoewel vogels precies weten waar en hoe ze instinctief migreren, is het niet zo zwart en wit voor de website of domeinmigraties.

Gelukkig, als u uw website of uw domein naar Hostwinds verhuist, staan wij de hele tijd voor u klaar.

Inzicht in domein- en sitetransfers van Hostwinds: Wees verzekerd dat u veilig bent wanneer u uw site migreert.We zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt verzorgd.

Inzicht in vogelmigraties: Zelfs bepaalde vogels die niet vliegen, zullen migreren!

Inzicht in deze blogpost: Het eindigt nu.Heb een mooie week, mensen!

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 25, 2020