Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Netneutraliteit en het internet uitbreiden naar iedereen Uitgelichte afbeelding

Netneutraliteit en het internet uitbreiden naar iedereen

door: Gavin Bluthe  /  mei 5, 2015


Ik weet zeker dat de meesten van jullie dit hebben gehoord van de strijd die al jaren lang is voortgezet over netneutraliteit.Terwijl de FCC-hoorzitting op 26 februari een belangrijke slag sloeg voor degenen die ten gunste van een neutrale praktijk hebben, zien we nog steeds de vechten en kibbelen die elke verandering vóór de hoorzitting vergezelde.De uitspraak die door de FCC werd vastgesteld, gedicteerd dat telecommunicatiebedrijven zouden veranderen van titel I (informatiedienst) tot die van titel II (gemeenschappelijke vervoerder).
Dit was gedeeltelijk te wijten aan een rechtszaak waarin de FCC werd gedwongen toe te geven dat het niet de juiste autoriteit had om zijn uitspraken terug te geven. De andere reden was het gevolg van het feit dat de telecommunicatiebedrijven betere regelgeving nodig hadden, en titel Ik was te beperkend op hun commercie.
Het behoeft geen betoog dat verschillende telecommunicatiebedrijven hier een aantal grote tegenslagen over hebben gegooid. Sommigen hebben de FCC rechtstreeks aangevochten en geëist dat de beslissing door een hogere rechtbank wordt teruggezonden. Anderen hebben geprobeerd verschillende procedures te laten blokkeren om bepaalde delen van de controle door de FCC te ondermijnen zonder de regels zelf teniet te doen of aan te vechten.
De nieuwe regels die op zijn plaats worden gezet, raken de tafel niet tot 12 juni, iets meer dan vijf weken weg. We zullen ongetwijfeld meer van deze pogingen zien om de nieuwe regels te omzeilen of volledig te ontkennen voordat ze zijn vastgesteld, maar het succes hiervan is te bepalen.
Eén bedrijf dat nieuw vuur op dit onderwerp ontvangt, is eigenlijk dat van Facebook en hun internet.org-campagne. Als je er nog niet in hebt gekeken, is het een interessant plan dat probeert het internet te verplaatsen naar gebieden die minder ontwikkeld zijn en ontbreken van de verbinding met het net dat meer ontwikkelde plaatsen hebben.
In het begin werd het voorstel gericht op het toestaan van de verbinding met die plaatsen voor een kleinere vergoeding dan u elders zou vinden, maar ook de inhoud beperken die u zou kunnen zien. Ingeschakelde gebieden waren enkele taak die websites, lokaal weer / nieuws, en, natuurlijk, Facebook en de bijbehorende Messenger.
Het vuur dat ze bekeekte Zuckerberg ontvingen, de maker van Facebook, van het hebben van een plan dat de concurrentie zou sluiten en een oneerlijk voordeel biedt aan Facebook in die gebieden.De reactie van Zuckerberg: om het internet te openen.org aan elke ontwikkelaar die een app in het project wenst vrijgeven.Zolang die apps aan bepaalde richtlijnen voldoen, worden het meest gereguleerd door lokale overheden en wetten, ze zijn ook vrij om ook op internet.org te worden opgenomen.
Naar schatting 4 miljard van de wereldbevolking heeft nog steeds geen toegang tot internet.Terwijl reuzen in huishoudelijke oorlog voeren over wat ze kunnen en niet kunnen doen op het gebied van de controle, zijn er veel mensen die nog steeds geen idee hebben dat deze gevechten zelfs gebeurt.
Hoewel deze gevechten belangrijk zijn vanwege de voorschriften die moeten worden gecontroleerd, moeten we ons meer concentreren op het uitbreiden van het internet of ervoor te zorgen dat de voorschriften er voldoende zijn? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. De ene is thuis terwijl de andere op plaatsen is dat veel van ons nooit zijn geweest. Nooit op een plek zijn, kan het zo veel moeilijker maken om jezelf uit te breiden en empathie te hebben voor de mensen die zich niet bewust zijn van wat ze ontbreken.
Sommige mensen voelen dat het niet nodig is om wanden tussen die zonder toegang en de toegang die ze nodig hebben te verwijderen en te verwijderen. Dat die mensen het goed hebben gehad zonder het, dus waarom zou dat nu veranderen? Dit is vergelijkbaar met het zeggen dat we goed leefden zonder moderne medicijnen en artsen, dus waarom zou ik naar die plaatsen zouden gaan die ze mist. Het is niet omdat ze zullen sterven zonder het. Het feit is dat we mensen zijn en het vermogen om te communiceren en te reiken is iets waar we allemaal recht op moeten hebben, ongeacht de wet of de locatie.

Geschreven door Gavin Bluthe  /  mei 5, 2015