Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


NSA betaald om toegang te krijgen tot apparaten, computers Uitgelichte afbeelding

NSA betaald om toegang te krijgen tot apparaten, computers

door: Bryon Turcotte  /  december 30, 2013


RSA Security, LLC. is ongeveer $ 10 miljoen betaald door het U.S. National Security Agency (NSA) aan "_install-bugs in de coderingssoftware van het bedrijf, zodat het bureau zijn klanten zou kunnen bespioneren," Volgens A recent verslag gepubliceerd door Het hostingnieuws. Een ander artikel, gepubliceerd door CNet, verklaarde dat het Duitse magazine der Spiegel het NSA's Office van op maat gemaakte toegangsbewerkingen (TAO) heeft gemeld om te worden gebruikt voor "_Access-computers, harde schijven, routers en andere apparaten van bedrijven zoals Cisco, Dell, Western Digital, Seagate, Maxtor , en Samsung_ "en gebruikte om te gaan met" _hard-doelen_ "en" _systemen die niet gemakkelijk zijn om te infiltreren_. "

Een verklaring werd vrijgegeven door de RSA, zoals geciteerd in Het artikel over Hosting News, te zeggen: "_We hebben met de NSA gewerkt, zowel als leverancier als een actief lid van de veiligheid gemeenschap. We hebben deze relatie nooit geheim gehouden en hebben het in feite openlijk bekendgemaakt. Ons expliciete doel is altijd geweest om de commerciële en overheidsbeveiliging te versterken. We hebben nooit een contract aangegaan of betrokken zijn bij elk project met de bedoeling om de producten van RSA te verzwakken of potentiële 'backdoors' in onze producten te introduceren voor iemands gebruik. "Zoals kort vermeld in de CNet-artikel, de RSA "_interaals toegestaan de NSA om een achterdeur in zijn versleuteling Munten_."

Het meest recente rapport van der Spiegel onthulde meer details over hoe de toegang tot computers en andere apparaten werden verkregen via de "_Backdoors en andere spyware_", volgens het CNET-artikel. De CNet-artikel Geeft aan dat de TAO toegang heeft tot de "_protected netwerken van de World Worldwide_" en dat ze "_Sensitive missions_" uitvoeren tijdens het werken met zowel de CIA als FBI. En. Bovendien is gemeld dat de TAO brak via de "_security of undesea fiber-optische kabels_" en onderschepte "_deliveries van elektronische apparatuur om spyware te planten om op afstand toegang te krijgen tot de systemen zodra ze worden afgeleverd en geïnstalleerd:" Volgens het artikel . Der Spiegel meldde dat de NSA-divisie geavanceerde of toegangsnetwerktechnologie (mier) een "50-pagina productcatalogus en -technieken en technieken" gebruikt, toegang krijgen volgens verschillende soorten apparaten CNet.

De CNet-artikel Benadrukte enkele aanhalingstekens in het rapport van Der Spiegel om te zeggen: "Voor bijna elk slot lijkt MIER een sleutel in zijn toolbox te hebben. En het maakt niet uit welke muren bedrijven rechtvoeren, de specialisten van NSA lijken al het verleden te hebben gekregen. "Het artikel citeerde ook het rapport om de TAO te beschrijven als een" _unique nationale activa die op de voorlijnen is om de natie in te schakelen en zijn allies_ "en dat het werk is" _center op de computer netwerk uitbuiting ter ondersteuning van buitenlandse intelligentiecollectie._ "

Lees meer over deze rapporten en krijg meer details over de activiteiten van de NSA en het gebruik van meerdere tools en agentschappen om informatie te verkrijgen in de volledige artikelen hier op Het hostingnieuws en CNet.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  december 30, 2013