Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Online fraude neemt 137% toe tijdens de feestdagen Uitgelichte afbeelding

Online fraude neemt 137% toe tijdens de feestdagen

door: Hostwinds Team  /  december 1, 2016


De goedkeuring van EMV-technologie (Eurocard, Mastercard en Visa) spelt goed nieuws voor bedrijven die via een fysieke winkel verkopen, maar niet zozeer voor online retailers.De EMV-chipkaarten doen een vrij goed werk om gevoelige gegevens te beschermen via codering.Toch breidt die bescherming zich niet uit tot online aankopen.En fraudeurs weten dat ... en nu hebben ze een jaar gehad om hun regelingen te plannen en te perfectioneren.

Alleen al in het eerste kwartaal van dit jaar kregen online retailers te maken met een drastische toename van fraude-aanvallen, meer dan 125% Vanaf het tweede kwartaal van 2015. Bovendien was het aantal aanvallen op degenen die opereren in de ruimte van de luxe goederen twee keer zo hoog.En degenen die digitale goederen en diensten aanbieden?Ze werden bijna drie keer meer aangevallen.

En het nieuws wordt niet veel beter van daar omdat het niet alleen het enorme aantal aanvallen toeneemt, maar het is ook de toegenomen verfijning van de aanvallen.Er is geen twijfel dat botnets in de rij staan.Meer dan 30% van Q1 van 2015 waren ze de bron van bijna 80% van de fraude-aanvallen in Q1.

Het zijn niet alleen computers die worden gebruikt om een aanvalskracht voor een botnet samen te stellen.Vandaag hebben we allerlei gadgets en apparaten die op het internet zijn aangesloten ... Uw huisbeveiligingscamera, uw Smartwatch, uw lichten die via een app op uw telefoon worden bestuurd, uw Amazon Echo, of mogelijk zelfs uw auto.Al deze dingen, de IoT, zijn potentiële doelen.

Dus het is niet zo verrassend dat een recent onderzoek Schattingen die we zullen blijven zien van een toename van fraude, $ 10 miljard waard, tegen 2020.

Maar wat kun je doen?Hoewel niemand 100% kogelvrij kan zijn (zoals we allemaal gezien hebben met de enorme bedrijven die onlangs offline worden genomen), helpt het zeker zeker om proactief te zijn en zo klaar te zijn als je kunt.Dat betekent dat als je nog steeds vertrouwt op software of apparatuur van tien jaar geleden voor transacties en beveiliging, het is waarschijnlijk tijd voor een verandering.Het is twijfelachtig dat het goed is met de groeiende technologie van vandaag ... in tegenstelling tot de hackers en fraudeurs die zijn.

Je moet ook goed kijken naar het platform waar je ook je site aan runt.Ze kunnen allemaal specifieke beveiligingskwetsbaarheden hebben die moeten worden aangepakt.Eindelijk, zorg ervoor dat u de nieuwste versie van alles gebruikt - het platform zelf, alle thema's of plug-ins die u gebruikt, enz.

Als uw site op enigerlei wijze gevoelige informatie verzamelt en niet op dedicated hosting of op zijn minst een virtuele privéserver, die nu moet gebeuren.En idealiter wilt u Premium DDOS-mitigatie gereed zijn om indien nodig te rollen.Het hebben van een dedicated server minimaliseert het risico.Als u echter op een gedeelde hostingplan bent, is alles wat er gebeurt op een andere site die Server heeft gedeeld, ook van invloed is op uw site.

We hebben een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen, en we werken er een met u op één om op maat te maken om deze aan uw behoeften aan te passen.Dus bekijk onze dedicated servers en neem vandaag nog contact met ons op om u nu voor te gaan op het spel.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 1, 2016