Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Meer dan 90% van de online shoppers die lokale winkelsites bezoekt - Bent u daar? Uitgelichte afbeelding

Meer dan 90% van de online shoppers die lokale winkelsites bezoekt - Bent u daar?

door: Hostwinds Team  /  december 21, 2016


Als u nog steeds niet denkt dat uw kleine bedrijf uw producten of diensten via e-commerce moet aanbieden, moet dit een wake-up call zijn.Volgens Wereldwijde webindex, winkelen ongeveer 8 op de 10 volwassenen elke maand online. Vanaf juni Kleine Biz-trends onthulde dat bijna ¾ van kleine bedrijven hun sites nog steeds niet gebruikten om online te verkopen, wat je gemakkelijk een voordeel zou kunnen geven als je dat doet.

Natuurlijk, je kunt niet concurreren met de likes van Amazon als dezelfde producten die je verkoopt, er beschikbaar zijn (nou ja, mogelijk, als je de lokale gemeenschap met je merk en op de een of andere manier opvalt).Maar als je iets unieks of op zijn minst iets dat niet op grote schaal verkrijgt, dan is er goed nieuws.

Online shoppers houden van het gemak en goede deals, maar ze waarderen de waarde in iets unieks vinden, ook.Meer dan 90% van de shoppers die online browsen, bezoekt lokale winkels, en meer dan de helft van hen zegt dat ze deze meer ongebruikelijke items vinden door dit te doen.Bijna helft geniet van het feit dat ze hun gemeenschap ondersteunen.

De toekomst is wijd open als het gaat om e-commerce. Maar dat is het veranderende landschap van cyberbeveiliging. Dus eerder, en terwijl u uw bedrijf online neemt, is beveiliging een groot probleem dat een centrale focus zou moeten zijn - niet op de backburner. Hier zijn slechts een paar manieren om proactief te zijn over het waarborgen van de veiligheid en veiligheid van zowel uw bedrijf als uw klanten.

Tokenisatie

Ik weet zeker dat je gehoord hebt van codering, maar dat is waarschijnlijk niet genoeg meer.Vraag uw creditcardprocessor als ze tokenisatie aanbieden.In plaats van alleen creditcardnummers en gevoelige gegevens te coderen (dat moet dan worden gedecodeerd om van elk gebruik te zijn), zal het uiteindelijk de informatie vervangen door wat een token wordt genoemd.Het token is alleen geldig voor die enkele transactie, dus als een hacker op de een of andere manier op de eenaardigheid zou komen en de informatie steelt, zou het nutteloos zijn.

PCI-naleving

Let op de betaalkaartindustrie Gegevensbeveiligingsstandaard (PCI DDS).Het is niet alleen een grote stap in de goede richting voor het beschermen van uw klanten, maar als u geen PCI-compatibel bent, vraagt u alleen om kostbare boetes en straffen.Een belangrijk ding om op te merken is dat uw site SSL-naleving moet hebben, die zelden wordt aangetroffen op goedkope gedeelde webhostingplannen.

Constante monitoring

Het maakt niet uit hoe sterk en beveiligd een site of netwerk die u bouwt als deze niet voortdurend wordt gevolgd voor kwetsbaarheden.Software en systemen geven de hele tijd nieuwe patches en updates en als u ze niet bijhoudt, dan scheurt u de deur open voor problemen.Alles in de gaten houden, kan u ook helpen om potentiële risico's en potentiële problemen te identificeren die nog niet volledig zijn ontwikkeld.

Zeer weinig kleine bedrijven hebben de fondsen of het IT-personeel om hun netwerk te bouwen.Dus je bent waarschijnlijk hosting met een virtuele webhost.Ga alsjeblieft niet aan dat ze het voortdurend volgen.Stel vragen nu en ontdek dat als, hoe en wat ze observeren.Hebben ze 24/7 monitoring, kijkend naar alle problemen om de beveiliging van uw site te garanderen en online te blijven?Hebben ze DDOS-mitigatie beschikbaar als uw site aangevallen zou komen?

Het is misschien te laat om in e-commerce te komen voor dit vakantieseizoen. Maar uw bedrijf online krijgen en uw producten aanbieden via e-commerce in een veilige sfeer is iets waar u waarschijnlijk voor moet werken voor 2017.

Wist u? PC Mag rangschikt Hostwinds als een van de top kleine biz-hostingbedrijven!

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 21, 2016