Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Het tempo oppakken Uitgelichte afbeelding

Het tempo oppakken

door: Gavin Bluthe  /  juni- 12, 2015


Met Mark Zuckerberg duwt het internet uit voor zover hij kan om meer mensen te brengen om de mogelijkheid te hebben om toegang te krijgen, we ervaren een aanzienlijke toename van het aantal gebruikers dat we tegenkomen. Dit is zowel belangrijk als bijna crisis-inducerend. De infrastructuur die we hebben gemaakt en vertrouwen op langzaam gespen onder het nieuwe extra gewicht. Telecommunicatiebedrijven worstelen zoals het is om hun netwerken geleidelijk te upgraden als concurrentie en normen klimmen.
Verschillende landen, zoals die van Zuid-Korea, hebben de afgelopen tijd hun initiatieven aangekondigd om hun netwerksnelheden en bandbreedte drastisch te verhogen. Het belangrijkste doel van hun recente initiatief is om hun snelheden te verhogen bij maximaal 1000x wat het nu is, waardoor het in de dubbele cijfers van GB / s wordt gebracht. Zelfs de kleinste en armste huishoudens hebben de neiging om enkele dozijn MB / s snelheid te hebben.
Vergeleken met de VS, waar zijn nog steeds pakketten minder dan een MB / S, dit verhoogt het dramatisch de infrastructuur. Dit wordt gezocht door de FCC te veranderen, omdat ze ernaar streven om snelheden ongeveer 100 MB / S te brengen om een standaard rond de VS te zijn. Op de huidige infrastructuur die we hebben, is dit echter moeilijk te bereiken als het systeem alleen zoveel snelheid kan aan.
LED door Google zijn er enkele programma's in werking om glasvezelbekabeling aan de VS te brengen. Toch is het proces nauwgezet langzaam en wordt ze alleen aangeboden op het moment in bepaalde steden en gebieden. Om het punt nog verrassender te maken, brengen verschillende rekeningen van Koreaanse ondernemers producten en diensten uit van Korea die laten zien hoe anders onze infrastructuur is.
Met het niet nodig om te optimaliseren voor snelheid of service, gaan Koreaanse app-makers en webontwerpers overboord met hun ontwerpen om aandacht te schenken. Van verouderde (vergeleken met Amerikaanse stijlen) ontwerp en functie op websites naar de rommelige puinhoop, apps lijken apps in Amerikanen, havens en uitzicht op verschillende Koreaanse nieuwigheden kunnen op zijn best verwarren. Zoals een paar andere artikelen hebben geholpen verduidelijken, kunnen verschillende plaatsen evolueren en groeien op basis van hun omstandigheden.
Amerikanen zijn veranderd en gegroeid om simplistisch en minimalistisch te zijn om te gaan met ons gebrekkige systeem. Aan de andere kant hebben Koreanen een beter systeem gehad dat hen niet heeft gedwongen om te veranderen of anders te groeien van wat ze gewend zijn.
Met een groeiende markt die steeds meer bewegen, kan het uitsluitend op internet zijn gebaseerd, het kan een behoorlijk verschil maken wanneer er een snelheidsverhoging is. Terwijl sommige bedrijven zoals Yahoo proberen hun personeel op een centrale locatie te consolideren, lijken anderen gelukkiger hun kracht naar verschillende gebieden te verspreiden, zelfs soms in het buitenland. Een wijdverspreide personeelsbestand kan een breed scala aan culturele zwembaden maken.
Er is op veel plaatsen talent, dus op zoek naar te veel in een gebied kan een bedrijf tegenhouden. Aan de andere kant kan dit ook worden teruggehouden als er hindernissen zijn zoals die van de informatiesnelheid die ik heb genoemd. Door de infrastructuur te upgraden en te bevorderen waar we momenteel in zijn geïnvesteerd, helpen we een betere weg voor morgen. Een weg die ons actief helpt in plaats van de vooruitgang die we zo heftig zoeken te belemmeren.
Hoewel dit misschien een oproep lijkt om onszelf goed genoeg te maken voor degenen die naar de VS komen om ervan te genieten, is het anders dan dat. Het is een oproep om op gelijke voet te blijven met degenen die marktleiders worden. Wie houdt er immers van om achterop te raken?

Geschreven door Gavin Bluthe  /  juni- 12, 2015