Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Serveroplossingen, serversituaties en Brucie's Brilliant Brain Boosts Pt. 2 Uitgelichte afbeelding

Serveroplossingen, serversituaties en Brucie's Brilliant Brain Boosts Pt. 2

door: Hostwinds Team  /  december 18, 2018


Snelle vraag voor jou van mij: hoe begin je aan deel 2 van een blogserie zonder voor de 100ste keer de begroeting "welkom terug" te gebruiken? Wat is dat? Gewoon beginnen zonder intro? BESLIST! Je bent net de beste therapeuten ter wereld, omdat je me altijd zulke wijze telepathische antwoorden geeft op alle vragen die ik stel. Hallo! Hey jij! Je bent een juweeltje! Heeft iemand je dat onlangs verteld?

Perfect, dus in deel 1 van deze blogserie hebben we het "overzicht" beoordeeld via "Firewall Profile" -tabs in de overzichtspagina van de hostwinds Cloud Portal. Terwijl we een mooi retorisch gesprek hadden over deze dingen, hebben we ook zoveel geleerd van de lichtstraal in de vorm van een mens genaamd Bruce Lee. Als je niet weet wie deze krijgskunstenaar / directeur / acteur / absolute geniale persoon, raad ik aan zijn belangrijke bijdragen aan de wereld te kijken.

Oh, ik ben zo blij dat Bruce Lee is grootgebracht (let niet op het feit dat ik degene was die hem heeft grootgebracht), want ik zeg dat we deze begeleiding van hem in gedachten houden terwijl we doorgaan met bewegen op de pagina Serveroverzicht :

"Alles wat u doet, zo niet in een ontspannen staat, zal op een minder niveau worden gedaan dan u bekwaam bent. Dus de gespannen deskundige Marksman richt zich op een niveau minder dan zijn / haar student. " -Bruce Lee.

In deel 2 van deze blogserie ontdekken we rustig meer over de pagina-overzichtspagina in de Hostwinds Cloud Portal. Iedereen neemt een paar diepe ademhalingen, zodat we kunnen ontspannen als we leren. We zijn gebleven op het tabblad "Firewall Profile" op deze pagina en we schuiven recht naar rechts en klikken op het tabblad "Volumes" om te starten.

Volumes, ISO's, VM-upgrades / downgrades en andere dingen

Volumes

Hier in het tabblad Volumes kunt u uw GBS bewerken, uw volume-bijnamen wijzigen, de volumes aansluiten bij uw server (acties >>> Bevestigingsvolume) of de volumes verwijderen (acties >>> Verwijder volume). Dit gedeelte toont u alle volumes die u hebt gemaakt, en u kunt hun maten wijzigen, zie de datums die ze zijn gemaakt en hun bijnamen wijzigen als u dat wenst. De GB-grootte van het volume en het datacenter hosting verschijnt het onder de bijnaam.

Heb je nog geen boekdelen? Deze gids geeft u instructies om ze te maken:

https://www.hostwinds.com/guide/volume-management/

Voeg tot 500GB schijfruimte toe aan uw server GOEDKOOP door een volume te kopen. Volumes zijn cool omdat u ze aan uw server kunt koppelen zonder uw lokale opslagcapaciteit te vergroten.

ISO's

Een lijst met ISO's die aan uw server kunnen worden toegevoegd, wordt weergegeven wanneer u op dit tabblad klikt. U kunt ook zien hoeveel GB's ze in beslag nemen. Met de knop "ISO bevestigen" kunt u een ISO toevoegen of een ISO uploaden.

Notitie: Dit draagt bij aan uw gebruik van objectopslag, dus houd daar rekening mee. Wanneer u op de knop "Bevestigen" drukt, wordt er een uurtarief aan uw plan toegevoegd.

Nog een opmerking: Bezoek https://www.hostwinds.com/guide/how-to-attach-iso-to-already-created-instance/ voor meer hulp bij dit alles.

Nog een andere opmerking: Deze goed-gezette citaat binnen de gids "Server Management Secties Explainlind" zal u helpen begrijpen wat er gebeurt wanneer u op de knop Bevestigen drukt: "De ISO hecht op uw server door volume toe te voegen en presenteert zichzelf eenmaal op dezelfde pagina . "

Bezoek https://www.hostwinds.com/guide/server-management-sections-explained/ om de rest van de gids te lezen.

Klik gewoon op de Acties-vervolgkeuzelijst helemaal rechts van uw ISO-naam en selecteer "ISO loskoppelen" als u ooit uw bijlage ongedaan wilt maken.

VM upgraden / downgraden

Wijzig uw bronnen gemakkelijk en snel om ze aan te passen aan uw huidige behoeften en klik op de knop "Upgrade-instantie". U heeft hier de optie om uw RAM, CPU-cores, schijfruimte en bandbreedtebronnen aan te passen door op de optie "Zelf bouwen" te klikken. Let op: Hostwinds zal uw server opnieuw moeten opstarten om de upgrade of downgrade te voltooien.

De "Server Management-secties uitgelegd" gids waarnaar hierboven wordt verwezen, doet ook het volgende punt: "Wanneer u een server upgrade, wordt de schijfruimte alleen geüpgraded nadat u de optie hebt geselecteerd om de schijf ook te laten upgraden. Dit vereist korte downtime. De reden voor dit? Als je vindt dat de upgrade niet echt nodig was, kun je nog steeds teruggraden naar wat het vorige plan vs niet kon zijn, omdat de schijfruimte niet kan worden verlaagd met KVM-servers. " Als u de upgrade niet meteen wilt toepassen en liever het plannen van het op een low-impact uur, kunt u de upgrade op elk gewenst moment toepassen. Het is niet automatisch, zodat klanten wel moeten drukken op de gele knop "PROTIERE UPGRADE" wanneer u klaar bent. Nadat u dit hebt gedaan, is het ook belangrijk om op de knop "Bevestigen de wijziging van de grootte te bevestigen" te klikken.

Hostwinds biedt niet de optie om schijfruimte te downgraden omdat er te veel risico is op gegevensbeschadiging, dus de beste manier om schijfruimte te downgraden is door een momentopname te maken, die momentopname om te zetten naar een sjabloon en vervolgens een server te maken op basis van die sjabloon . Het volgende gids zal u helpen als u besluit om deze procedure uit te voeren, en de Bruce Lee de begeleiding het volgen van de link zal u helpen als u merkt dat de mening van anderen over u / oordelen over u belangrijk voor u zijn:

https://www.hostwinds.com/guide/upgrade-customize-vps-resources/

"Ik ben niet in deze wereld om aan je verwachtingen te voldoen, en je bent niet in deze wereld om aan de mijne te voldoen. " -Bruce Lee

Terug naar de upgrade / downgrade VM-sectie: de "Supercharge uw server met Solid State Drives" -schakelaar. U zult zien dat de prijzen dienovereenkomstig veranderen wanneer u deze optie veegt. Het hostwinds-team beveelt de SSD sterk aan omdat ze je snellere lees- en schrijfsnelheden geven.

Logboeken, IP's en andere dingen

Logboeken

Het vervolgkeuzemenu-item "Actie Log" brengt u naar een pagina waar u alle acties kunt zien, zoals opnieuw opstarten die hebben plaatsgevonden, omdat u voor het eerst uw server hebt gekregen. De vervolgkeuzelijst "Onderhoud" is zeer vergelijkbaar, maar het toont u alle geplande onderhoudsevenementen Hostwinds heeft op uw server uitgevoerd.

Bezoek https://www.hostwinds.com/guide/server-management-sections-explained/ als u meer informatie wilt ontvangen na het lezen van het volgende fragment waarin wordt uitgelegd wat "Logs" zijn: "De Logs tonen de logs van alle beheeracties die hebben plaatsgevonden sinds de oprichting van de server. Dit zijn logboeken van beheeracties, zoals opnieuw opstarten, afsluiten en opnieuw installeren van de server. "

Beheer IP's

Dezelfde gids legt uit dat welke het gedeelte "IPS" beheert ":" Het IPS-paneel beheren geeft de toegewezen IPS weer voor de server, inclusief IPv4 en IPv6. Het tabblad geeft ook de toegewezen IPv6 / 64-subnetpool van de server weer. "

Het gebied "toegewezen subnetten" geeft u meer beschikbare IPv6-subnetten aan uw netwerkcapaciteit. Meer keuzes zijn altijd geweldig, en dit gedeelte is geweldig als je dingen op een bepaalde manier wilt routeren.

In het gedeelte "IP-adressen beheren" kunt u rDNS (reverse Domain Name System) instellen, uw primaire IP-adres wijzigen dat aan uw server is gekoppeld, IPv4-adressen beheren en IP-adressen van klasse C kopen. De volgende blogpost legt je precies uit wat c-class IP's zijn en doen:

https://www.hostwinds.com/blog/cloud-servers-2/hostwinds-help-ips-and-how-to-manage-them/

Stel DDOS-beveiligde IP-adressen in het "Beheer IP's" -land en voeg in seconden meer IP-adressen toe aan uw account.

Naast al die Server Management-dingen, kunt u klikken op de babyblauw "Acties" of rode "Shutdown" -knop in de rechterbovenhoek van de pagina om specifieke taken uit te voeren met betrekking tot uw server.

Al deze acties worden uitgelegd aan het einde van deze geweldige Hostwinds Knowledge Base-gids:

https://www.hostwinds.com/guide/cloud-control-overview/

Deze gids geeft u ook informatie over de status van de server (onder de knop Afsluiten).

Nog een geweldige Hostwinds Knowledge Base-gids om naar te kijken als je meer informatie wilt over de Server Overview-pagina en een willekeurige quote van Bruce Lee als je meer informatie wilt over BEING A BOSS:

https://www.hostwinds.com/guide/server-management-panel-overview/

'Denk niet aan wie gelijk of ongelijk heeft of wie beter is dan. Wees niet voor of tegen. " - Bruce Lee

Voor anderen leven door aan anderen te geven

Tour compleet! Snijden hier rechtstreeks naar het punt: de pagina Server Overzicht is geweldig. Waarom? Het is speciaal gemaakt om serverbeheer minder ontmoedigend te maken. Het maakt ook procedures met betrekking tot uw server sneller. (Enigszins arrogant sarcasme :) Het is alsof Bruce Lee sprak over de missie van het hostwinds-team toen hij zei: "Echt leven leeft voor anderen." We ontwikkelen pagina's in de cloudportal, het klantengebied ... en elk product of dienst dat we aanbieden ... vooral om dingen gemakkelijker / beter te maken voor iedereen die genoemde items gebruikt. We willen succes en goede dingen voor je, dus we komen allemaal elke dag aan het werk om te dienen u. Wat een geweldig (een van de coolste woorden van $ 10 :) voorteken * voor de evolutie en het geluk van Hostwinds tijdens zijn leven!

Echt een korte brief aan Bruce Lee van jou: bedankt dat je ons hebt geleerd hoe we ons beste kunnen zijn door zulke inspirerende dingen en zo te zeggen.

Een korte brief aan de familie Hostwinds van u echt: uw vertederende aard en zuiverheid is als niets dat ik ooit eerder heb tegengekomen! Je laat mijn hart zingen!

Echt een korte brief van jou: je bent subliem. (Nog een andere door woordspelingen geteisterde papa-grap die uitzonderlijk papa-achtig is, omdat dit niet eens de eerste keer is dat ik het deel (omdat vaders vaak dezelfde grap keer op keer zeggen, denkend dat het de 48ste keer net zo grappig is) … Ja… super papa grap… eerlijke waarschuwing :) Jij server minus de r een groot doel binnen de gemeenschap met hostwinds. Ik heb het eerder gezegd en ik zal het herhalen: je wordt op prijs gesteld.

* Omen = een teken

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 18, 2018