Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Eenvoudige videomarketingideeën voor kleine bedrijven Uitgelichte afbeelding

Eenvoudige videomarketingideeën voor kleine bedrijven

door: Hostwinds Team  /  december 21, 2016


Feit: video verhoogt de betrokkenheid en het aantal conversies

Video Marketing is hier om te blijven, en om een goede reden. Het drijft een emotionele verbinding tussen merken en consumenten en, indien correct gedaan, een indrukwekkende ROI. Kijk gewoon naar hoe eyeview digitale verhoogde bestemmingspagina-conversies door maar liefst 86% door simpelweg een video aan de pagina toe te voegen. Als je in de Nitty-Gritty wilt graven, zijn hier 50 redenen waarom video onderdeel zou moeten zijn van uw marketingplan.

En nee, je hoeft niet duizenden te besteden aan het produceren van een video.Er zijn veel tools Vandaag beschikbaar U kunt gebruiken om uw video's te maken, of het nu gaat om een video voor merkbeschadiging of een uitlegvideo die laat zien hoe u uw nieuwste product gebruikt.Als je niet zeker weet wat voor soort video je zou moeten doen, hier zijn maar een paar ideeën om de ideeën te laten stromen.

Leer, begeleid of beantwoord vragen

Maak een reeks korte video's die iets leren.Als u een kapsalon bezit, maakt u een reeks video's die laten zien hoe u de meest populaire stijlen en best practices voor de zorg voor verschillende haartypen kunt doen.Tackle-vragen die uw klanten gewoonlijk vragen.Wie denk je dat ze ons zullen herinneren wanneer het tijd is voor een nieuwe snit?

Benadruk klantervaringen en getuigenissen

Testimonials en beoordelingen online ... welke kan je vertrouwen?Zelfs Amazon heeft Fake Beoordelaars gevecht, dus het is alleen maar natuurlijk dat sommige mensen aarzelen om beoordelingen en getuigenissen te geloven.Verwijder die barrière met video-testimonials.

Leg het uit in video

De kans is groot dat u al een goed aantal inhoud op uw site hebt geplaatst. Neem die informatie en presenteer het visueel via video. Whiteboard Videos of Explanation-video's zijn perfect voor precies dat.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 21, 2016