Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Technische hulpmiddelen: verhoog de productiviteit met Ghost Browser Uitgelichte afbeelding

Technische hulpmiddelen: verhoog de productiviteit met Ghost Browser

door: Hostwinds Team  /  maart 18, 2017


Of je nu een social-media-manager bent, een ontwikkelaar die voortdurend in en uit WordPress moet inloggen als verschillende gebruikers of moet worden ingelogd op dezelfde site als andere mensen ....host-browser is misschien wel wat je nodig hebt.

Vandaag zullen we deze nieuwe Ghost-browser, een browser bekijken die je dit allemaal zonder gedoe laat doen.Natuurlijk, er is Chrome's People Manager, maar je eindigt nog steeds met meerdere ramen die verspreid zijn.Ghost-browser is Lightning Snel, en nou ... je weet nooit of er iets beter is totdat je het probeert, toch?

Ghost Browser is een nieuwe browser die is ontwikkeld door liefhebbende kopproducties.Ze noemen het "The Productivity Browser voor Tech Pro's," die zes maanden geleden snel een publiek heeft opgedaan Product Hunt.

Vergeet niet die snelheid waar we over hebben gesproken?Dit is wat een product Hunter te zeggen had ...

Het is gebaseerd op chroom, dus jij:

  • Kan elke Chrome-extensie ermee gebruiken
  • Toegang tot Chrome-ontwikkelaarstools
  • Zal er erg comfortabel mee voelen als je al bent gewend aan Chrome
  • Synchroniseer gegevens tussen Ghost Browser en Chrome

Hoe het werkt

Tijdens het gebruik van Ghost-browser gebruikt u sessies en projecten. Sessies zijn een groep tabbladen die een cookie-jar delen, onafhankelijk van andere sessies die u mogelijk open hebt. En een project is een groep sessies die je ingelogd houden.

U hoeft niet meerdere tabbladen te openen voor de verschillende dingen die u nodig hebt en bij hen inloggen.Na de eerste keer doe je het en bewaar dat project met de verschillende secties.Open gewoon het project en BAM - Je bent klaar om te gaan.Het maakt het opzetten van een workflow die direct beschikbaar is om op te halen waar u bent gebleven (nog ingelogd) eenvoudig.

Deze video toont een voorbeeld van het gebruik van Ghost Browser om socialemedia-accounts te beheren ...

Er is zowel een gratis als premiumversie beschikbaar.De gratis versies beperken je tot drie sessies en drie projecten, en je kunt maar één project per keer openen.Jij kan download het hier.

WPLift Heeft een nogal uitgebreide blik op de browser en real-world gebruik.Als je het een werveling geeft, horen we graag wat je denkt.Zijn er andere hulpmiddelen die u aanbeveelt om de productiviteit te verhogen wanneer u online werkt?

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 18, 2017