Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


De Fabulous FinancesOnline Review Site eert Hostwinds met 2 Hosting Service Erkenningen Uitgelichte afbeelding

De Fabulous FinancesOnline Review Site eert Hostwinds met 2 Hosting Service Erkenningen

door: Hostwinds Team  /  januari- 30, 2019


De familie Hostwinds houdt ervan om feedback te krijgen van individuen en bedrijven omdat we willen blijven evolueren en groeien ... en omdat we graag complimenten en felicitaties ontvangen Hehehehe ... zijn ook mensen, mensen!De Feedback FinancenSonline gaf ons vandaag in zijn Hostwinds overzicht maakte ons team zich verheugen.Als dank aan Financesonline en zijn personeel willen we graag op de onderscheidingen en beoordeling uitwerken.Laten we meteen in de details komen, zullen wij?

Details onthullen

Een ding dat meteen opviel toen we de evaluatie controleerden, waren de volgende nederige onderscheidingen:

1. "Geweldige gebruikerservaring" Award voor het jaar 2018

2. "Rising Star" Award voor het jaar 2018

WHOA!De awesomeness van deze prijzen maakte het hostwinds-team sprakeloos en we voelen ons vereerd ze te ontvangen.We zijn ook dankbaar dat we worden opgenomen in de top van het bedrijf Hosting met CPANEL en WHM oplossingen en hun lijst met beste goedkope dedicated hosting van 2019. Ons team is gemotiveerd om onze klanten veel meer te leveren dan webhosting, dus we werken ijverig om boven en buiten de klantenondersteuning te gaan. Het betekent veel te herkennen aan iets van het grootste belang voor ons door een gewaardeerde onderneming zoals Financesonline.

Doorgaan met een aantal van de dingen die worden genoemd in de Beoordeling van Financenonline.com die, zoals de kinderen tegenwoordig zeggen: "On Point."

Ten eerste hebben we dit deel van de beoordeling opgemerkt dat met onze echte zorg voor het welzijn van onze klant: "Het bedrijf rapporteert een voldoeningspercentage van 100%, wat het sterkste bewijs is van hun uitstekende prestaties."

Eerlijk gezegd zijn al onze favoriete onderdelen de onderdelen van deze beoordeling over de toewijding van onze klanten en uitstekende klantenondersteuning. Dit fragment is geen uitzondering:

"Het bedrijf is niet alleen toegewijd aan snelheid en betaalbaarheid, maar ook om het succes van hun klanten te ondersteunen."

Het hostwinds-team waardeerde ook zeer op prijs gesteld FinancesOnline aanroept onze klantenondersteuning "Topklasse".Waarom nadenken we dat niet aan dat bijvoeglijk naamwoord?

Wat ons betreft, heeft FinancesOnline een Bang-up-baan.

Bezoek de Financenonline-site om het uitgebreide en (ik gebruik dit woord niet vaak, maar het lijkt hier heel van toepassing te zijn :) fantastisch recensie.

Hartelijk en oprecht bedankt

Dank u nogmaals FinancesOnline!Je analyse van ons bedrijf was geweldig, en je bent geweldig.We hopen dat deze blogpost kan dienen als een aanzienlijke uitdrukking van onze dankbaarheid voor uw tijd en attente beoordeling.Bovendien hopen we dat deze reeks van "dank u" illustreert dat we u niet genoeg kunnen bedanken:

DANK U

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 30, 2019