Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


De Hostwinds Client Area Overzichtspagina & The Path Toward Enlightenment Pt. 1 Uitgelichte afbeelding

De Hostwinds Client Area Overzichtspagina & The Path Toward Enlightenment Pt. 1

door: Hostwinds Team  /  oktober 26, 2018


Het hostwinds-team wil het voor klanten gemakkelijker maken met gedeelde of zakelijke hostingplannen om te navigeren op de plethora van functies en hulpmiddelen die ze beschikbaar zijn binnen ons klantengebied.Met dat in gedachten, zullen we de overzichtspagina van de clientgebied doorlopen in deze 2-delige blogserie.

Deze tour zal echter niet veel lijken op de tour die we door de Hostwinds Cloud Portal hebben gemaakt. Daarover gesproken (eerste $ 10 woord komt eraan :) saillant Blog-serie, Oh ... Wat is dit?Links naar zowel deel 1 als deel 2 van de Cloud Portal Tour Blog-serie?HOE FORTAAL!Controleer deze als je de kampioen van de cloudportal wilt worden en alle functies die erin zijn opgenomen:

https://www.hostwinds.com/blog/news/a-unique-journey-through-hostwinds-wondrous-cloud-portal-pt-1/

https://www.hostwinds.com/blog/news/a-unique-journey-through-hostwinds-wondrous-cloud-portal-pt-2/

Terug naar waarom deze tour anders is: hoewel de cloudportal-tour een giller is, zoals het is geschreven door een echte O.G.(Oh, ze ging daarheen!), Het bevat veel "klikken hier leidt u naar hier," "Klik op deze knop om naar deze pagina te navigeren", en dingen van die aard.Oké, dus hoor me hier ... om het een beetje te mixen en te profiteren van het creatieve aspect van deze blogstukken, had ik dit in eerste instantie (zeg dit ironisch :) briljant Inzicht om uit te leggen hoe elk deel van het overzichtspagina van de clientruimte lijkt op een van de zeer nuttige 26 yoga-houdingen die de Bikram (hete) yoga-serie samenstellen ... in volgorde!

Bekentenissen en spullen

Bekentenis # 1: Hoewel je dit misschien al hebt afgeleid, ben ik in wezen een herhalen hippie.

Bekentenis # 2: Tijdens het samenstellen van dit blogstuk lachte ik veel toen ik me steeds meer realiseerde dat het een echte (yoga-woordspeling # 1 :) uitrekken Om de overeenkomsten tussen kenmerken van klanten en yoga te vinden.Genoemde gelach bracht de volgende intelligente woorden van een goeroe met de naam van Osho in het ergste: "ernst is een ziekte, ernst heeft niets spiritueel over het. Spiritualiteit is gelach. Spiritualiteit is vreugde. Spiritualiteit is leuk."Lachen is medicijnen, en er is immense waarde in het niet te serieus nemen.

Dit tot nadenken stemmende citaat bracht zelfs meer nadenken. Ik mediteerde op de verschillende technieken om verder te gaan op het pad naar Verlichting terwijl ik ook probeerde te denken aan manieren om deze blog post als geen ander te maken. Dergelijke reflectie heeft uiteindelijk deze vraag tot stand gebracht: wat als de Gastwinds-community de overzichtspagina van de client kon verkennen, terwijl tegelijkertijd wat innerlijke vrede of inspiratie bereikt?

Nu, een passende vraag om hier te vragen: wat betekent "het pad naar verlichting" in de titel van deze blogserie?Zonder dogma of implicaties betekent het uw persoonlijke groei en evolutie als u uw beste zelf wordt.

Vandaar, het nieuwe en verbeterde idee met betrekking tot het structureren van deze blogserie: we beginnen samen te lachen naar hoe ik probeerde functies te vergelijken binnen het overzichtspagina van de clientgebied op de immense voordelen van yoga poses, dan snel verderAndere hippie-dingen die je hopelijk zullen helpen om meer gemoedsrust en mentale helderheid te krijgen of, op zijn minst, een glimlach op je gezicht brengen.Zoals vermeld in vorige blogstukken, is een van de kernwaarden van hostwinds transparantie ... Oh, en Transparantie is wat je krijgt tijdens deze blogstukken!Het doel van deze tour is om u te informeren terwijl u tegelijkertijd u met uw beste zelf informeert.Laten we gewoon (yoga punes # 2 :) uithaal recht erin:

Sterk beginnen

U hebt een gedeeld of zakelijk account gemaakt met hostwinds.Wat is het volgende?Het hostwinds-team suggereert uzelf vertrouwd te maken met uw klantengebied, zodat u de talloze hulpmiddelen tot uw beschikking kunt uitoefenen en het meeste uit uw hostwindservaring kunt halen.Het eerste dat u wilt doen is inloggen op uw clientgebied.

Stap 1. Klik op deze link om in te loggen: https://clients.hostwinds.com/clientarea.php

Optioneel stap 2. We beginnen deze stap met bekentenis # 3: Toen ik voor het eerst de horde van nieuwe vocabulaire woorden zag die komen met het maken van een website en het gebruik van webhostingproducten en -diensten, voelde ik me overweldigd.Ik was constant op Google.com dingen die dingen als "wat op aarde Is een ssh? "In de zoekbalk. Jezelf vinden in een vergelijkbare positie? De" woordenlijst van termen "Kennisbasisgids (alarm van $ 10-woord :) ondubbelzinnig verschillende relevante termen die u tijdens uw webhostingavontuur kunt tegenkomen:

https://www.hostwinds.com/guide/glossary-of-terms/

Stap 3. Nu we dit ver hebben gekregen, zien we de startpagina van de klant.Stap drie leert deze pagina kennen.De volgende gids loopt u door elk gedeelte van de startpagina van de clientgebied:

https://www.hostwinds.com/guide/hostwinds-client-area-overview/

Stap 4. Om alle stukken, portie en delen van de pagina's van het clientgebied te inspecteren, is dit wat u wilt doen:

Zorg ervoor dat u op de startpagina van de clientgebied staat en klik op de knop Groene "Beheer" met het COG-pictogram rechts van uw product of service.Nu kijk je naar het OVERZICHT-universum van uw eigen klantgebied, u alomtegenwoordig warlock!

Overzicht sectie

Weeeeee, daar is het!Overzichtspagina van de client!Naar de linkerkant, zie je dat er het mooie "overzichtssectie" is.Dit gedeelte bevat de tabbladen "Informatie" en "Add-ons".

Informatie - Dit is wat u klikt wanneer u terug wilt naar de overzichtspagina van de belangrijkste gedeelde of bedrijfservice in uw clientgebied **. **

Het informatiegedeelte is als de eerste houding in de hete yoga-serie, (1.) "Pranayama-ademhaling" (ook aangeduid als "Staande diepe ademhalingstelling") omdat het het meest elementaire maar belangrijkste deel van de hele Shebang is.PRANAYAMA-ademhaling brengt in combinatie met uw vingers onder uw kin en trekt uw ellebogen naar de hemel terwijl u in de adem haalt en vervolgens tegen uw kin met uw vuisten duwt terwijl u uitademt en uw ellebogen aanraakt.Zorg ervoor dat u regelmatig controleert of uw informatie correct is / in cheque, net zoals u vaak incheckt met uw adem tijdens het beoefenen van yoga.

Oh, ja, ik begon sterk! Ik was er zo over dat ik dit 25 keer op dit moment kan doen. Aww, zegen mijn zoete, optimistische hart.

Add-ons - Wanneer u op het menu-item Add-Ons klikt, verschijnen alle add-ons die op uw account kunnen worden toegepast op het scherm.

Add-ons zijn als de tweede pose, (2.) "Half Moon," omdat wanneer je een driehoek maakt met je armen boven je hoofd en je hele lichaam naar links en rechts buigt (een crescent maan), doe je aan het doeniets dat moeiteloos en onbeduidend lijkt.Dit is echter een illusie, want terwijl u deze pose beoefent, dient u uw spijsverteringskanaal, uw kern en benen aanzienlijk te versterken en uw lichaam op vele manieren te bemachtigen dat u niet noodzakelijkerwijs duidelijk zou zijn voor iemand die deze houding waarneemt.Op dezelfde manier kunnen ogenschijnlijk kleine add-ons zoals gedeelde cloudback-ups epische voordelen brengen en een aanzienlijke impact hebben op uw webhostingervaring.

Oké, oké, nog steeds sterk. Definitieve correlatie.

Toen begon het te krijgen (Yoga woordspeling # 3 :) Onhandig

Een haakjes-ingesloten woordspeling alert in de kop ?? Oh, ze ging er daar ... opnieuw!

Acties Sectie

De sectie 'Acties' heeft er zeven kleine drop-down baby's erin.De eerste van deze vervolgkeuzebaby's is de optie "Inloggen op CPANEL".

Log in op cPanel - Wanneer u hierop klikt, brengt het u mee naar de hoofd CPANEL-pagina. Wat is CPANEL, vraag je? Deze gids heeft het antwoord:

https://www.hostwinds.com/guide/beginners-guide-cpanel/

Stel dat u nog niet bekend bent met CPANEL.In dat geval is het een fantastisch bedieningspaneel dat het beheren van uw webhostingservices veel handiger maakt.Clients kunnen applicaties zoals WordPress installeren en bijwerken, e-mailaccounts configureren en instellen, hun sites bouwen met Weebly Website Builder en alle andere accountgerelateerde operaties binnen CPANEL uitvoeren.Klik op de link "Login op CPANEL" om rechts te springen in CPANEL.

CPanel en de volgende pose, (3.) "Awkward pose," zijn (dreigend $ 10 woord :) homogeen omdat CPanel uw bestanden organiseert en al uw belangrijke informatie op volgorde plaatst.Evenzo is ongemakkelijke pose een van die houdingen waardoor je ervoor zorgt dat al je spieren zich bezighouden en je gewrichten mooi worden gestapeld omdat, als ze dat niet zijn, je legitiem zult vallen.Dit is een houding waarin je squat en jezelf in een stoel verandert terwijl je je armen recht voor je houdt.

Biecht # 4: Het is gepast dat we hier de ongemakkelijke pose bespreken, omdat dit is waar ik in mijn eigen lichaam lastig begon te voelen tijdens het proberen om dit hele klantengebied Yoga Association te maken.Naar rechts bewegen: de acties "Login to Webmail" is goed onder de inloggen op CPANEL BABY.

Lachen is medicijn

Log in op Webmail - Deze link brengt u rechtstreeks naar de e-mail die u hebt ingesteld met CPANEL.Zodra u een dergelijke e-mail hebt ingesteld, kunt u toegang krijgen tot uw webmail vanuit elke browser, apparaat of locatie, alleen door in te loggen bij uw clientgebied.

Mensen, beer met mij omdat hier is waar dit metaforische tapijt begon te ontrafelen.Case en punt ... De volgende zinnen: hier uw wachtwoord wijzigen en er verhoogt de beveiliging van uw account.Dit is vergelijkbaar met (4.) "Eagle pose" in ... op geen enkele manier ... het is op geen enkele manier.Hehehe ... Rust verzekerd dat we nu dit Hippie Fest eindigen.

Real Snel, voordat we doen, een redelijke vraag: Yoga wordt vaak genoemd wanneer individuen praten over die dingen die iemand helpen verder te gaan op het pad naar verlichting.Maar waarom?Een zeer gerespecteerde yogi, Bellur Krishnamachar Sundararaja Iyengar, zei: "Het is door de uitlijning van het lichaam dat ik de uitlijning van mijn geest, zelf en intelligentie ontdekte."

Deepak Chopra had ook iets interessants om hierover te zeggen: "Yoga stimuleert verschillende zenuwen in je lichaam, vooral de vagus-zenuw die informatie van de hersenen uitvoert naar de meeste van de belangrijkste organen van het lichaam, en laat alles op en toestaan. Het is hetSfeer die geassocieerd is met het parasympathische systeem en emoties zoals liefde, vreugde en mededogen. "

De houdingen die in deel 1 moesten worden uitgelegd, zijn de volgende:

(5.) staande hoofd tot knie (16.) Cobra pose

(6.) Staande boog poseren (17.) Locust pose

(7.) Evenwichtige stokhouding (18.) Volledige sprinkhaan poseert

(8.) Permanent afzonderlijk been stretching pose (19.) Bow pose

(9.) Driehoek pose (20.) Fixed Firm pose

(10.) Staande afzonderlijke kop tot knie pose (21.) Halve schildpad pose

(11.) Boom pose (22.) Kameel pose

(12.) Toestaanstand (23.) Konijn poseert

(13.) Savasana (DOOD BODY POSE) (24.) Hoofd tot knie pose en stretching

(14.) Windverwijderende pose (25.) Spine-Twisting pose

(15.) Zit omhoog (26.) Blazen in firma Stel

P.s. Voor het record, zonder enige grappige grapbusiness, raad ik het ten zeerste aan om de manieren te onderzoeken die elk van deze is ontworpen om de bloedstroom en de veerkracht van elk lichaamsdeel te vergroten.

P.P.S.U kunt deze houdingen wijzigen om ze een beetje gemakkelijker te maken als u begint, dus het is de moeite waard om ze allemaal een schot te geven. Hun voordelen zijn talloze (dreigende schaamteloze plug :) net als De voordelen van deze opmerkelijke tools in het overzichtspagina van de clientgebied! Segway. Bereikt.

Oké, NU: (* Robotstem *) Initialiseren. Hippie. Fest. Stilgelegd.

Hippie. Fest. Effectief. Stilgelegd.

Tijd om ervoor te zorgen dat we deze functies begrijpen:

Wachtwoord wijzigen - Deze link maakt het heel eenvoudig om uw wachtwoord te wijzigen.Periodiek dat uw wachtwoord wordt gewijzigd, verhoogt de beveiliging van uw account, dus het hostwinds-team suggereert dit om de drie maanden minimaal te doen.

Upgraden / downgraden - Als u uw product of dienst wilt upgraden of downgraden, klikt u op deze link. Wanneer u dit doet, verschijnen alle beschikbare opties. Kies tussen hen en upgrade of downgrade in een oogwenk!

Upgrade / downgrade-opties - Hostwinds laat u weten of uw product of dienst hier in aanmerking komt voor een promotie of downgrade hier en, als het is, laten we u gemakkelijk upgraden of downgraden of downgraden.

Wijzig domein - Uw domeinnaam is verbonden met het account dat u in CPANEL hebt.Typ gewoon de nieuwe domeinnaam in en klik op de knop Groene "Wijzigen" - Boom, primaire domeinnaam gewijzigd.

Verzoek tot annulering - We kunnen deze functie vrijwel overslaan omdat het domme zou zijn om een account te annuleren die u levert met dergelijke kwaliteitsdiensten, producten en ondersteuning.Gewoon een grapje, maar alsjeblieft niet annuleren!"Annulering aanvragen" krijgt het annuleringsproces gestart voor klanten.

Oh wacht, ik herinnerde me net de belofte die ik je heb gemaakt om wat meer hippie-spullen op te schenken na het afsnijden van de yoga houding praat om je te helpen bij je reis van zelfrealisatie.Hoe zit het met een aantal gezonde affirmaties?!Ik zal je stilte nemen naar deze retorische vraag als een 'ja alsjeblieft!'(* Robot Voice *) initialiseren.Hippie.Fest.Start opnieuw op.

Hippie. Fest. Effectief. Opnieuw opgestart.

Probeer affirmaties als deze te reciteren als u ooit mentale troebelheid voelt:

Willekeurig geplaatst affirmaties # 1 / # 2 / # 3 / # 4 / # 5 / # 6 / # 7 / # 8: Ik ben gezond en geheel.Ik weet altijd zeker dat ik genoeg ben en dat ik geliefd ben.Ik ben elke seconde in vrede van elke dag.Ik ben elke seconde blij en dankbaar.Ik ben medelevend, en ik maak alleen morele, liefdesgebaseerde beslissingen.Dingen gaan altijd goed voor mijn geliefden en mij.Ik ken het doel van mijn leven, en elke dag van mijn leven is zinvol.Ik geniet echt van elk moment van elke dag.

Oh, bedank mijn gelukkige sterren, we hebben dat in één stuk doorgekomen!Ik grap, maar blijf op de hoogte voor deel 2, waar we de rest van de functies op deze pagina zullen bespreken, inclusief maar niet beperkt tot de nieuwste functie, "Firewall deblokkeren" en (misschien wel het coolste gedeelte van de klant:) De sectie "Quick Shortcuts".Wat is dat?Je wilt deel 2 om te worden gevuld met bemoedigende en aanraken van TidBITS die je geest opheffen en je algemene mindfulness verhogen?Aww, ik kan nee niet tegen je zeggen.JIJ HEBT HET!Tegen het einde van deel 2, zullen we allemaal sereen kleine mini-boeddha's zijn!

Zoals yoga, hostwinds 'clientgebied versterkt je en brengt je meer vrede

WAAROM het overzichtspagina van de client is # 1: vooral het overzichtspagina van de klant is uitzonderlijk omdat ... Hmm ... Hoe dit te articuleren?Het toont de meeste informatie die relevant is voor uw account.Hiermee kunt u op de meest gebruiksvriendelijke manier communiceren en deze gegevens beheren.Het overzichtspagina van de client en alle producten en diensten van hostwinds zijn ontworpen om ingewikkelde webhostingprocedures vrij eenvoudig voor onze klanten te maken.

Waarom hostwinds is # 1: We geven om je nog meer dan we om webhosting geven ... die veel zegt, omdat we totaal web hosting nerds zijn.Daarom bieden we 24/7/365 gepersonaliseerde ondersteuning en veel gratis functies die niet typisch zouden worden opgenomen in webhostingplannen.Bovendien verwijzen we niet naar onszelf en onze prachtige gemeenschap als "The Hostwinds Family" om Pander of Corny te zijn ... wij doen dit omdat we als familie zijn en, als zodanig, we uitkijken voor elkaar.We kijken ook voor u en je beste interesse. Het hostwinds-team houdt onze klanten in onze harten, en we hopen dat ieder van jullie onze oprechte dankbaarheid accepteert en bedankt dat je een noodzakelijk lid bent van ons gezin.

Een andere reden waarom hostwinds # 1 zijn: het hostwinds-team vraagt ons vaak de volgende vragen: 1. "Wat voor soort bedrijf willen we zijn?"2. "Wat voor verandering willen we maken?"3. "Wat wil ons bedrijf vertegenwoordigen, staan of promoten?"

Als u het woord "land" zou vervangen door "Web Hosting Industry" of "Clients" in John F. Kennedy's beroemde woorden, "[...] Stel niet wat uw land voor u kan doen; vraag wat u voor uw land kunt doen, "Boom, dat is waar hostwinds om draait.We willen onze klanten en gemeenschap bedienen.Om daaraan uit te breiden, zou iedereen die betrokken is bij de webhosting-industrie verstandig om te vragen: "Wat voor soort industrie willen we zijn?"Laten we er allemaal over mediteren totdat we het verder onderzoeken in deel 2. Wijzen hier bij hostwinds u tot die tijd veel positieve energie sturen.* Sniffles * Ik mis je ... Single Tear.

LEES NU DEEL 2:

De Hostwinds Client Area Overzichtspagina & The Path Toward Enlightenment Pt. 2

Geschreven door Hostwinds Team  /  oktober 26, 2018