Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Drie algemene hostingplannen uitgelegd Uitgelichte afbeelding

Drie algemene hostingplannen uitgelegd

door: Andrea Martin  /  december 19, 2012


Drie algemene hostingplannen uitgelegd

Elk bedrijf heeft een website nodig, maar het gaat je niet goed doen als het ergens niet wordt gehost. Het kiezen van het juiste webhostingpakket is erg belangrijk, en dit artikel moet u precies doen. Als je net als de meeste ondernemersbezitters bent, weet je waarschijnlijk nog niet een heel veel hosting, Rechtsaf? Nou, laten we dat oplossen, dus je eindigt niet met hosting die niet bij je behoeften past.

Webhostingbedrijven kunnen een breed scala aan hostingpakketten en add-on services aanbieden. Voordat u iets bestelt of uw kaart tevoorschijn haalt om te betalen voor een jaarabonnement waar u niet uit kunt komen, loont het de moeite om te begrijpen waar u aan begint. Wanneer u met een hostingbedrijf praat dat u overweegt te gebruiken, zorg er dan voor dat u heel duidelijk maakt wat uw behoeften zijn - slechts enkele van de dingen die u moet opnemen zijn:

Wat gaat je site?

Hoe wordt het gebruikt?

Hoeveel verkeer heb je het nodig om aan te pakken?

Heeft u een beveiligde server nodig voor orderverwerking en dergelijke?

Ze zullen u helpen beslissen welke van hun hostingpakketten de beste pasvorm voor uw site zijn. De meeste hostingbedrijven bieden verschillende soorten hosting. De meest voorkomende is de gedeelde hosting, toegewijde hosting en cloudhosting. Laten we ze eens bekijken:

Gedeelde hosting

Gedeelde hosting is het meest voorkomende type hosting. De gemiddelde run-of-the-mill-site kan vaak langskomen met deze hosting. Met een gedeelde hostingpakket zal uw site een server delen met andere websites. Natuurlijk heb je geen toegang tot hun site-beheerders en ze hebben geen toegang tot de jouwe. Het betekent gewoon dat de gegevens die hierdoor uw website online kunnen worden getoond, afkomstig zijn van dezelfde server. Elke website op een gedeeld hostingaccount krijgt zijn eigen ruimte. Echter, terwijl ze onafhankelijk opereren, delen ze dezelfde bronnen (CPU, RAM, enz. ...). Dit is veruit de goedkoopste hosting aangeboden.

Dedicated Hosting

Als je een toegewijde hosting pakket, dan zal u geen bronnen delen. De server is volledig toegewijd aan het uitvoeren van uw site en uw site. Je kunt zelfs ruimte toewijzen aan andere gebruikers. Voorbeeld: als u een fotografiebedrijf heeft, kunt u uw klanten een hoger end pakket aanbieden dat wordt geleverd met een gratis familiesite om hun foto's op te zetten en met andere mensen te delen. U kunt ook installeren en bijwerken van welke software dan ook nodig is voor uw site. Het is allemaal op afstand gedaan.

Een opstartbedrijf heeft meestal geen dedicated hosting nodig, maar er zijn uitzonderingen. Sites die veel bezoekers ontvangen, zijn beter af met dedicated hosting. Je zou geen verkoop willen verliezen omdat een bezoeker op je site aankomt om te worden begroet met een bericht dat de server te druk is (vanwege gedeelde hosting).

Cloud hosting

Dit is relatief nieuw voor de hostingwereld. Cloud hosting wordt echter snel een populaire keuze. Met cloudhosting zijn al uw gegevens verspreid over meerdere servers. Dat betekent dat als een deel ooit daalt, uw site nooit hikken. Gebruikers kunnen bestanden uploaden en het kan het gemakkelijker maken voor mensen om op afstand te werken. Er zijn echter mogelijke beveiligings- en gegevensverliesrisico's. Dit gevaar blijft groeien als cloudhosting wordt populairder en schadelijke mensen beginnen vaker te richten op cloudservers.

Toen we in eerste instantie spraken, hangt het kiezen van het juiste hostingpakket af van wat je nodig hebt. Eén bedrijf dat is goed om u te helpen de meest geschikte hosting te selecteren, is hostwinds.com. Welk gezelschap waar je mee wilt gaan - zorg ervoor dat je het plan dat je koopt.

Geschreven door Andrea Martin  /  december 19, 2012