Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Vandaag in Tech History: RUIMTE! De laatste grens! Uitgelichte afbeelding

Vandaag in Tech History: RUIMTE! De laatste grens!

door: Hostwinds Team  /  december 13, 2018


Vandaag in Tech History:

Hier bij hostwinds zijn we constant innoveren, en we kijken uit naar het lanceren van deze nieuwe maandelijkse serie, waar we u een stukje technologiegeschiedenis geven! Sinds vandaag is 13 december, en er was een vrij cool ding dat op deze dag in tech geschiedenis gebeurde, ik denk dat het perfect is om deze serie te lanceren met een ander soort lancering helemaal.

Estafette I

Op 13 december 1962 lanceerde NASA een van de vroegste communicatie-satellieten in de baan. Ze noemden het relais I, en het was een actieve repeater. Hoewel wat ze de satelliet daar naartoe stuurden, was het experimenteel, het voerde de allereerste televisie-uitzending via Satellite uit. Het was een aankondiging van de moord op president John F. Kennedy op 22 november 1963, naar Japan. Het droeg niet alleen slecht nieuws. Echter, het volgende jaar, het werd gebruikt om de Olympische Olympische Spelen van 1964 uit Japan, in heel Europa en Noord-Amerika uit te zenden. Voor die uitzending had het echter een vriend Syncom 3, en het maakte opnieuw geschiedenis door een deel van de eerste tandem-satellietuitzending speciaal voor televisie te zijn. Relais I's Mission werd in 1965 in de buurt gebracht toen het uiteindelijk niet-operationeel werd vanwege een mislukking in het elektriciteitssysteem.

Veel van onze moderne computertheorieën kwamen uit de ruimtesrace, en terwijl het lanceren van functionele onderzoeken in de nachtelijke hemel is bijna routine geworden op dit punt, is het nog steeds fascinerend om te denken dat dit grotendeels met de hand werd gedaan, het traject uitspreekt , Pitch en versnelling via potlood en papier. Zonder deze pioniers zouden er geen moderne computers zijn, geen cloud, geen internet! Om I te relayeren, en alles wat aan haar werkte, waarderen we de toewijding aan de verbetering van de mensheid en erkennen de grootouders van alles wat we hier hebben gebouwd.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 13, 2018