Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Tut, tut! Het lijkt op…. Wolken? Uitgelichte afbeelding

Tut, tut! Het lijkt op…. Wolken?

door: Hostwinds Team  /  december 10, 2018


De wolk! De alomtegenwoordige, overkoepelen, alles-is-opgeslagen-daar buzzword dat de markt zo volledig is verzadigd, bijna alles wat u op uw computer kunt doen, deze dagen is "cloudgebaseerde" of "Cloud ondersteund." Maar wat betekent dat eigenlijk? Betekent het satellieten? Microscopische druppels water, die boven onze hoofden in gasvormige monsters worden gevormd, klaar om elke term papier te dumpen die we ooit hebben geschreven op ons vers gedaan haar? Of misschien is het buitenaardse technologie geoogst van het Roswell-incident in 1947 dat we nu gewoon leren hoe ze correct benut?

Er is geen wolk

Haal diep adem. Het is geen van die dingen! In feite, net als de beeldstaten, is er echt geen "cloud" op zich. Het is gewoon computerbronnen die op afstand worden gebruikt! Wat iemand echt betekent als ze zeggen dat ze hun foto's in de cloud opslaan, is dat ze hun spullen hebben op een computer die niet in hun bezit is. Meestal bedoelen ze serverruimte die ze hebben gehuurd van een bedrijf zoals wij!

Dus waarom zou je dit doen? Welnu, ik kan uit mijn hoofd drie echt goede redenen bedenken:

1. Middelen: we hebben toegang tot meer activa dan de meeste individuele mensen gemiddeld doen. Dit betekent dat ons budget voor serveronderhoud en -uitrusting waarschijnlijk groter is dan de gemiddelde persoon die op zoek is naar ruimte op hun harde schijf. Waarom niet profiteren van die activa door ruimte van ons te huren.

2. Uptime: Als de array van uw NAS (Network Accessible) in hetzelfde huis is ingesteld als uw computer, zult u waarschijnlijk geen overtollige vermogen hebben, dus als de ramp stikt, wanneer uw computer naar beneden gaat, doet u ook uw opslag, en U zou niet in staat zijn om toegang te krijgen tot uw bestanden, zelfs vanuit een onafhankelijk aangesloten apparaat (zoals uw smartphone).

3. Ondersteuning: zelfs de meest kennis van supergebruikers hebben soms een beetje hulp nodig. (Zoals de Beatles zei: "Ik kom langs met een beetje hulp van mijn vrienden") We hebben hier een toegewijde team van technici hier 24/7, 365 om u te helpen met eventuele vragen of opmerkingen die u mogelijk hebt en ervoor zorgen de wolk met zo min mogelijk stress.

Hopelijk wist dat die wolkvragen, maar als je nog vragen hebt, voel je dan gerust met ons verbazingwekkende frontline-team elke dag van de week, op elk uur!

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 10, 2018